- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сравнение тест 2007 - тест 2008
ми всички казват,че тазгодишния бил по-труден..аз..ми не знам да ти кажа,може би сегашния,защото съм на изпит,а миналия съм го приела само като за упражнение,пък и не го помня много добре вече.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
определеноооооооооооооо сегашния изпит по математика беше мноооооооооооооооого по-труден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! на миналия като го правих в сайта на мон получих над 5, а на този изпит дето ми беше супер важен и от него зависи дали ще влезна в некоя хубава гимназия ще изкарам към 4, надявам се на 4 и 50, но това е само надежда. Тазгодишния изпит беше почти изцяло от геометрия, не е честно това!!! Дано да смъкнат баловете във всички гимназии!!!!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
С тоя бал ,който спомена-няма начин да не влезеш където искаш.На твое място бих се радвал,а не притеснявал.
Кой колко е споменавал?Първоначално написано от cunt
![]()
Авторът на темата сигурно, защото gabi_94 не е споменавала точно бала.Първоначално написано от ludo_momiche
![]()
Ясно,разбрах.![]()
nz,az sq sam 8 klas ,nqkaksi nemoa da sravnq dali minalata god ili taq e po-lek,no tva nqma zna4enie stiga da vleze6,kadeto iska6 ,nqma smisal da gi sravnqva6 i da e bilo po-lek ,kva ti e polzata,ae spoks i ne misli,kakvo e bilo predi ,a sega![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Оф,абе автора...Няма ли да спреш да се хвалиш,че си с бал 33 и нещо???...БАси...
Хаха! Хвалел съм се аз. Просто днес като бях на изпита в НПМГ-то и срещнах хора от класа и всички имат над 5,30. Оставаше и да се хваля. То даже и да ми стига наще като видят тва 5.....ще си бъда наказан 2 седмици докато разбера дали ще влязаНаще са леко смахнати, не за друго
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
ох господиии защо аз нямам 5
![]()
![]()
![]()
![]()
to i az tova se pitamПървоначално написано от *GlamorouS*
![]()
Като гледам и ти си смахнат...Първоначално написано от darking
Да не си доволен на 5?!
...Тва за момче е направо чудесно.Аре моля ти се...Хвалиш се.
Не,просто може да иска още, по-добре ,отколкото да е доволен от 3,а?