- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как се казва селото ви ?
Ми моето е село Тетово-Русенско и градчето Угърчин-Ловешко![]()
Аз съм си яко шопче (от тия дето не чакат петъка за да си хукнат на село). Имам баба в Горна Оряховица, но ходя изключително рядко.
Аз съм си чистоплътна Софиянка.По голямо село от това няма.
![]()
Бачево (на 7 километра от Банско)
Горна Студена (плевенско на пра баба ми)
Луково-там ми е вилата![]()
Амии.. Пловдив, ЛовечДерманци, Скобелево и Деков
![]()
Само слабите се стремят към порядък,
силните владеят хаоса ... !
моето пък се казва Аспарухово няколко км под Лом и се намира до РасовоПървоначално написано от lunichkataaa
) явно има мн баби и дядовци в тази област :Д
![]()
моето пък се казва Аспарухово община Медковец няколко км под Лом и се намира до РасовоПървоначално написано от lunichkataaa
) явно има мн баби и дядовци в тази област :Д
![]()
Странско, близо до Димитровград![]()
Аз пък село нямам.![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
като си имаш село
се раскарай от София бе боклук
Разделдо колкото знам така се казва понеже "на времето" било граница м.у България и Румъния
Когато живота ви поднася лимон ,направете си лимонада !
СИРАКОВООО (винаги съм се смял на тва име...![]()
![]()
![]()
) на 20 километра от Хасково е
... no comment ...
Говедарци и Белчин , близо до Самоков и Сапарева баня , близо до Дупница![]()
яяя червена вода и моето е там еднотоПървоначално написано от gabri3lla
![]()
чистоплътнаПървоначално написано от gLypChenCee
![]()
![]()
![]()
обаче какви красиви и китни селца си имате..![]()
мечтата ми е да живея в някакво тихо,спокойно селце,цялото зелено,осеяно с горички и поляни,единствените жители да са възрастни хора и добитък..
и да си имам дървена къщичка в гората,огромна библиотека,голяма камина и голяям старинен кабинет,в който да пиша книги..
и когато вали,да чувам как дъжда тропа по стъклата и как дървата пращят в камината..и да пиша..
Ковачево - старозагорска област![]()
![]()
![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
нямам село ... но мн искам да поживея за изестен [МАЛЪК] период от време на някое село... сиг е яко![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Нямам село- никога не съм имала, предполагам, че няма и да имам.
Имаме къща, но тя е на Златни пясъци, ако там се брои за село- окей.
Envoi moi ! ;]
ами по принцип родом съм от Русе, сега само през ваканциите съм там и от 4 години живея в Перник, но скоро и от там ще се махна и ще живея в София. В този случай ще си имам два града - Русе и Перник, но се съмнявам да ходя в Перник често, нищо че е близо до София. Иначе имах едно много хубаво и голямо село - щръклево, до Русе е, имахме къща точно на центъра с много плодове, зеленчуци, цветя, абе страхотно беше, ама прабаба ми я продаде. Иначе в момента има едно село Тръстеник до Русе пак, там живее прадядо ми и семейството на брата на баба - там ходим за Гергиовден че баба ми и братчеда имат имен ден и брата на баба коли агне, лятото също ходя там ама за по 1, 2 дена, щото никой не познавам там и ми е скучно. Иначе в Русе си стоя лятото по 1 месец, и сега майската ваканция пак съм там.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
хахах и мойто е галичеПървоначално написано от zvezdichkaaa
другото ми е гаганица , което е на 12 км от берковица , а третото е сребърна на некви км от силистра
![]()
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми