- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как се казва селото ви ?
Стражица.
То по принцип тва е град, ама аз от малък си му викам село и така![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Черни Вит![]()
![]()
. . И на Русе си ходя през ваканциите (не че е село, aма да се похваля)
![]()
Bon Jovi - Always
София е столица на Република България бе кретенПървоначално написано от lenito_sf
мама ти проста циганска!!!
.......
Хора,за да сте чистокръвни Софиянци или изобщо каквито и да било трябва родата ви до 9-то коляно да е живяла в София...
Иначе преди баба ми и дядо ми живееха в Якимово(до Монтана) и аз много го обичам това селце.
^
СОФИЯ
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Първоначално написано от DanceGirl
ММм имам роднини там...даже тоя месец ще ходя там![]()
![]()
Моето пък е на 2-3 гари от Червена водъПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
![]()
xaxaxax
...няма да казвам да не изложа бабите и дядовците![]()
Значи от Варна съм. Едното ми село е на 30 км от Варна, казва се Круша. Но баща ми е от Русе и там ходя доста често. На баба ми от Русе селото е Сваленик, а на дядо ми от Русе селото е Цар Калоян (то вече град де, старото му име беше Хлебарово).
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от XceSS
Vsqko lqto pochti sum tam :]] imam rodnini tamm :]] i btw sorry za latinicata !!
![]()
![]()
znachii imam baba jivee vuv selo Vladislav![]()
rodnini imam vuv gorna orqhovica i lqskovec [tova sa gradove] :]]]]]]]]]]] Do V. turnovo sa vs ;] :P :P {{ ipak shte se izvinq za latinicata ama mi se bricaha neshto ezicite..sq sh se mucha da gi opravqm
![]()
![]()
]
На първо място е така мразеното от мен село Силистра ... опссс извинявам се ... То беше град ама личи ли си?!-НЕЕЕ!!!
Второто е едно безизвестно,малко,гадно селце на име Варненци (община Тутракан,област Силистра)То хора няма там ама иначе кръчма,2 кафенета,един ресторант и дискотека си имат бабите и дядовците
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам си и градче - ГабровоМного му се кефя,защото е някак различно от повечето градове,а и не е толкова шумно
Третото (то пък едно село де ... никога не съм стъпвала там) е Коевци,нооо честно казано дори не знам къде се намираИли е някъде до Габрово или някъде на юг от Габрово (но пак не съм сигурна,а и ме мързи да проверя) ... Единственото нещо,което знам за това село е,че имахме страхотна къща,с огромна градина и 5 страхотни коня за езда+всичко необходимо за езда
![]()
![]()
За съжаление "умния" ми дядо я продаде за няк'ва мижава сума,а новият й собственик я продал за близо 5 пъти повече
![]()
и после,защо мразя дядо си!!!
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Моето е Ветрен .. на около 15 минути път от Стара Загора![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
амии аз имам само едно селоо на което много обичам да ходя ии ходя почти всяка седмица..там имам мноого приятели,излизаме ии така..казва се ГолЕма Раковица ии се намира на 20км от Елин Пелин![]()
![]()
Да 0бичаш, к0гат0 те 0бичат е ч0вешк0! Да мразиш, к0гат0 те обичат е жест0к0! Да 0бичаш, к0гат0 те мразят е Велик0!
От страна на баща ми-дядо от с.Мировци,баба от варненската Бяла;
от страна на майка ми - дядо от с.Гроздево,баба от с.Бенковски
Ъъъ..имам 3 села и 1 малък град,но иначе съм чиста варненка!!
И в крайна сметка едните живеят в Игнатиево,другитте почти на центъра на града![]()
Аз немам село![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Маломир - 25 км от Ямбол ,преди живеех там-Ямбол . Сега бабини продадоха къщата и си купиха в Ямбол -тоест нямам село![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Крапец на 16км. от Шабла (където живея)
нямам![]()
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332