.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Отново тема за плитки,но с конкретни въпроси

--

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз съм била на плитки..без прежда,ама пак бяха повече от 100броя.И стоях така един месец,ама после единствената коса,която падна,беше тази,която 1 месец не е могла да падне щото е била наплетена..нищо екстремно.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ми значи аз не съм си правила африкански плитки ( предполагам че за такива става въпрос) , но по едно време и аз имах мерак да си правя , та затова попроучих въпроса , нооо се отказах.

Първо , доста било скъпо , не помня вече но може би 150-200 лв трябва да приготвиш Помисли си струва ли си това за 12 дни...
    Второ , като ги махнеш , косата ти просто КАПЕ... ( това го разбрах от една позната , която си беше направила...) Косата е поставена под един вид стрес...
    Освен това имаше едно необичайно оплакване , че след 10-тина дена преждата започнала да мирише някак странно
    Та същата тая позната , ми каза че за сущенето след къпане и отивало половината ден Тоест тя се къпеще със шампоан - с 300 зора го врива , после изтискваше цялата тая прежда , сушеше малко със сешоар и останалото го оставя да изсъхне само...
    Хмм колко плитки са нужни нямам представа , но казваш че косата ти е гъста - предполагам че нещо средно.
    Ето това като гъстота според мен е добре. - http://img176.imageshack.us/img176/7...braids2iw9.jpg

И все пак много яко седи и продължава супер да ми харесва , но едва ли бих се сплела ... А ти ако все пак твърдо си решила успех

по добре си остани така стоят мн грозно.. поне на мен не ми харесва да гледам някой с такива плитки

А защо да са с прежда...според мен седят по убаво без. Аз рядко си правя плитки, последно имах преди 2 години и ги държах 3 седмици. През това време си се купах и не се разваляха а ако имаше някоя леко развалена я разплитах и я оправях. Моите плитки бяха около 50(и аз съм с гъста коса) и седяха леко рехаво така че мисля че към 100 ще седи добре

Град
    По света и у нас :)
    И на мен не ми харесват! като Пеньо от ББ3
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Аз искам да ви попитам,дали ще ми приличат плитки,без прежда ? Ето снимка :http://prikachi.com/files/216396p.jpg и другото да попитам бретона как да го сплета
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Ами ако са малки и много ще стоят добре, иначе като Пеньо Можеш да се къпеш спокойно, но разплитането е най-ужасното нещо, въпреки това аз искам да се наплета отново (за 6-ти път) защото моята ксоа е къса и гравитацията не и действа Яко си е! А прежда си вземи от тази за чорамите, Казва се видлон за чорапи и горе-долу наподобява коса, пък е мека и лесно се плете и разплита. Успех.
    mindscan

otnosno kapaneto: sled kato prejdata se namokri vav vodata, tq zapo4va da teji na samiq kosam i go darpa. Blagodarenie na tova priblizitelno 50% ot kosata ti se nakasva.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мила, не ти трябват такива плитки...по добре да изглеждаш като бухал както с казва...но не си заслужава да си увреждаш косата трайно при това...По-добре да отделиш 20 минутки за да я пооправиш отколкото после да чакаш с години да възвърне предишното си състояние.... по някога се налага някои от плитките да се режат....или капе цялата коса което ще бъде доста по-болезнено за теб....

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Ми значи аз не съм си правила африкански плитки ( предполагам че за такива става въпрос) , но по едно време и аз имах мерак да си правя , та затова попроучих въпроса , нооо се отказах.

Първо , доста било скъпо , не помня вече но може би 150-200 лв трябва да приготвиш Помисли си струва ли си това за 12 дни...
    Второ , като ги махнеш , косата ти просто КАПЕ... ( това го разбрах от една позната , която си беше направила...) Косата е поставена под един вид стрес...
    Освен това имаше едно необичайно оплакване , че след 10-тина дена преждата започнала да мирише някак странно
    Та същата тая позната , ми каза че за сущенето след къпане и отивало половината ден Тоест тя се къпеще със шампоан - с 300 зора го врива , после изтискваше цялата тая прежда , сушеше малко със сешоар и останалото го оставя да изсъхне само...
    Хмм колко плитки са нужни нямам представа , но казваш че косата ти е гъста - предполагам че нещо средно.
    Ето това като гъстота според мен е добре. - http://img176.imageshack.us/img176/7...braids2iw9.jpg

И все пак много яко седи и продължава супер да ми харесва , но едва ли бих се сплела ... А ти ако все пак твърдо си решила успех

Ебати имам фрка 10ти клас която ги прави щото няма кво да праи без пари

Град
    София, Люлин
    Косата въобще не се уврежда. Моята се сплъсти малко в основата, но с вашите няма да се случи същотото, спокойноо
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Цитирай Първоначално написано от Black`Wings

Ебати имам фрка 10ти клас която ги прави щото няма кво да праи без пари
    Не се шашкай от цената Таква е,защото се плаща на плитка А цените са между 1-2 лева (на някои места и повече ) И като се има в предвид,че една коса с много малко обем става за 100 плитки ... Представи си на хората с много обем какво им е
    П.П. Моята коса не е нито много обемна,нито без обем и когато бях с такива плитки имах близо 200 (194 ако трябва да съм точна) Но нищо не мога да кажа за поддръжката,защото бях оплетена само за един тридневен купон във вилата на един фр (а това беше единствения начин след като съм била в басейна и косата ми изсъхне да не съм с начупена коса )

Град
    София, Люлин
    Az si gi pravq sama. Izliza mi 8 leva zaradi prejdata
    mindscan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си