- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- испански или италиански?
ako iskate da u4ite nqkoi ezik i se kolebaete mejdu ispanski i italianski koi bihte izbrali i zashto?
Испанския е по-разпространен,по-говорим и по-екзотичен..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
испанскиииии![]()
![]()
Заблуда е, че английският език е най-разпространеният. Всъщност най-много в света се говори испански. Харесвам и двата езика, но предпочитам италиански, харесва ми колко е нежен, испанският е малко... все едно се карашИначе много го харесвам
mindscan
Заблуда е, че испанският е най- говоримият език в света- китайският еПървоначално написано от preichetoy
![]()
Mnogo qsno 4e angliiskiq e nai-govorimiqBih izbrala italianski
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
италиански-познавам италианци,била съм в италия и това лято пак ще ходя-много ми харесаха и държавата,и хорта![]()
самата аз ще почвам да го уча тоя език догодина
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Английският дори не е официален език. Правете си изводи.![]()
А иначе италиански - можеби защото името ми е италианско![]()
Как се казваш? Иначе май по ме влече испанския ...Първоначално написано от Dark~Illusion
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не харесвам испанците, нито манталитета им, нито езика им, който извинете, но ми звучи просташко.Първоначално написано от amazonkata90
А тези, на които им се нравят мургавите мачовци и плажовете, бих посъветвала да изберат испански, понеже наистина има повече перспективи. Обаче аз не бих се жертвала.
Don't worry, be happy!
Не съм сигурна кой бих избрала, но Италия повече ми харесва като държава..
P.S. И на мене тези чернички испанци не ми се нравят... а вече Южна Америка... уах. :&
Италианския е много по-готин. Учил съм ги и двата, 3 години испански и вече 2ра италиански и втория ми харесва повече.
Jebem te u usta, jebem te u oko
И двата езика са невероятно благозвучни. От другата година почвам испански. Имам желание да го науча. За италиански - ако остане време (и желание)
![]()
ispanski![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Поздравления за всички,които са избрали италианския!Аз също съм за него.Може да е по-малко разпространен от испанския,но ми харесва,изключително благозвучен и мелодичен е,не съм го учила,знам отделни думи,но винаги ми се е искало да се позанимавам с него,никога не е късно.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Испански.
Аз от догодина ще уча испанскиНадявам се да е добър избор
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Италиански, макар че и двата езика са досадни.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Английският е официален в страните,приели го за такъв.
Италианците не са от Скандинавския полуостров,значи са малко или много мургавички/пример Паоло Малдини/.
И двата езика ми харесват.
Да бе, вие сте много смешни - испанците били мургави, а италианците - не. Има ги всякакви и в двете страни.И двата езика ми харесват, но залагам на испанския - по редица причини харесвам него повече и него избрах да уча (не в училище обаче).
А иначе - испанският е вторият след английския по разпространеност (не по брой на хората, които го говорят, там наистина китайският държи първото място).
Ispanski
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Испанският се говори в повече държави.