- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЩЕ СЪМ ЗА МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА НА МОРЕ. КАК ДА СЕ ОБЕЗКОСМЯВАМ
Проблемът е, че няма да мога да взема епилатора с мен и няма да има как да се обезкосмявам. Лентички ли да си взема, какви други надежни има освен на Виит (но и да не са 12лв....) или коса-маска (никога не съм ползвала). Кажете по известни марки и хубави да са.
Най-обикновена кола-маска. Струва до лев и петдесет. В краен случай едно посещение на козметик и вземаш и бръсначката за всеки случай(или депилатоар)![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Първо - изтрий си другата тема ПЛС.![]()
Можеш да отидеш на козметичка и така ще ти държи към месец. Иначе за добри марки - Сара и Кара на Джанкар - едното е лентички, другото е течна кола маска, но съм чувала по-добри отзиви за течната.![]()
дето е една такава лепкава, размеквам я слагам я по кожата и после какво ?
Ми с едни лентички, които са в кутията, лепиш и отлепяш. Не е кой знае какво...А защо не можеш да се вземеш епилатора?
ми майка ми не ми го дава да го взема с мен![]()
и проблемът е, че досега не съм се обезкосмявала с кола маска. иначе на Сара и Кара на Джанкар течната как се прилага. за колко пъти стига (примео на краката), колко струва 1.50 ?????
Ами иди на козметик и ще държи по-дълго...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
+1Първоначално написано от malkata_sladurana
Суетата.Моят любим грях.
а като ида на козметик за триъгълника колко долу горе трябва да с ами дълги косъмчетата - 0.5см ?
За дължината не знам ,но сигурно 0,5 мм. ще е достатъчно...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
0.5 мм няма да е достатъчни, 0.5 см може, но по-добре към сантиметър.
Най-добре отиди на козметик за кола маска преди морето, а за там си вземи самобръсначка.
С кола маска и депилатоари кога ще се занимаваш на морето?
Аз съм доволна от лентичките,когато ме мързи с епилатора.За краката можеш да си вземеш крем депилатоар.Не са скъпи и държат з известно време.
az hodq na kozmetik i sam mnogo dovolna ot rezultatite.boli,no se svikva![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
ili otiva6 na kozmetik ili kola maska ili lenti4ki
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!