Цитирай Първоначално написано от kristo
Цитирай Първоначално написано от Ендо
Цитирай Първоначално написано от kristo
А и ако всички комунисти бяха национално мислещи като теб, нямаше да имаме кой знае какви спорове с вас.
Винаги ще има конфликти и спорове с левите,ВИНАГИ !
Нормално, ние с Diamond си имаме от край време разни неразбирателства по определени въпроси, но като цяло след многото спорове, кавги и дори размяна на обиди един към друг разбрах, че със сигурност човека е патриот и за мен това е най-важното. Това дали го бие на ляво или на дясно е друга тема, за мен по-маловажна. Ако става въпрос и аз не мога да отрека социалния елемент, който в определена степен и в малко по-различен вид присъства и в национализма. Просто социалния елемент е съвсем нормален и вкоренен дълбоко в душата на всеки един народ и всеки един човек, както национално-патриотичния елемент. Разбира се, не говоря за националсоциализъм, а за национализъм и определена доза социализъм, но и демокрация естествено. За мен това би била най-добрата и естествена комбинация, в която водещ трябва да е национализма разбира се, но умерения, без расизъм и ксенофобия.
Давай да трупаме от всичко, тъй умерено национализъм и умерено социализъм, но без да е националсоциализъм и малко демокрация за вкус Не мислите ли, че монархията(Саракт) е най-добрият избор?