.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тампони за девствени?

Значи налага ми се сега да използвам тампони за първи път и тей като съм девствена се чудя кои да си избера... Значи мисля да си взема Тампакс, защото са с апликатор и по-лесно се поставят. Та въпроса ми е дали са подходящи за девствени момичета? Аз знам че на опаковката пише че са, но все пак искам и мнение от момичета, които наистина са ползвали. И ако не са подходящи кои ще ми препоръчате? Благодаря предварително.
    П.С. Извинявам се че пускам темата и тук, но предния път когато пуснах подобна тема тя беше преместена тук, но когато се усетих вече беше късно...

Град
    СОФИЯ
    На мен ми е по-лесно без апликатор,вземи си едни mini тампончета и пробвай,аз когато бях девсвена пробвах и ме болеше и така и не успях,но имам приятелки които са нямали този проблем.....
    Нищо не ти пречи да пробваш и Тампакс-общо взето сама ще разбереш как ти е удобно,най-важното е да поставиш тампона хубаво,така,че да не го усещаш.Аз използвам само тампони(тук някои ще ме оплюят) вече от 6 години и нямам никакъв проблем

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Жълти o.b.
    mindscan

Град
    в съня на елфите
    аз съм за O.b. , мноооого рядко се случва момиче да успее да си скъса девствената ципа с тампон, почти е невъзможно, понеже са трърде тънки. така че не се притеснявай, като за начало пробвай с мини тампони,за да ти е по-лесно. и не се отказвай ако не успееш от първия път, само с опит човек се научава. :P

Град
    София, Люлин
    Да, аз го пъхах и вадих половин час
    mindscan

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    е нали трябва да е забавно и инт.

Cruel Intentions

Няма никакъв проблем за тва,аз съм девствена и съм носила тампони на O.B.

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    болеше
    mindscan

Не се научихте, че няма проблеми девствени момичета да носят тампони. Аз самата когато бях девствена никога не съм имала проблем, използвах жълти О.В.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl

аз съ6то съм девсветна,ама ползвам тампони от много време,в на4алото от най-малките и само първия път ми бе6е мноо гадно,ама после ве4е свиква6,даже ве4е не ползвам тампони за девствени и въоб6те не боли,целта е да се отусне6 кога т си го слага6

ти ако си мислиш че от един тампон ще се отвориш..хаха...де да знам...на мене нищо не ми стана... трябва да си вземаш някви мнооого големи тампони дет да не можеш да ги вкараш ....ама такива дали се продават...сигурно по поръчка

Град
    София, Люлин
    С тези големите може
    mindscan

споко бе няма страшно мини тампон4етата са за последните дни от цикъла , затова не ти вършат работа ако си в първите дни на менструацията си тъй като кървенето е по-силно , освен ако неискаш да ги сменяш през 15 мин де вземи си о.b нормал и няма опасност от скъсване на ципата , все пак не става толкова лесно тампонът е тънък и не особено дълъг така че не се безпокой , мушкай ако не стане от първия път извади го , вземи нов и опитай отново

Град
    ... Some happy place ...
    Pri mene chestno kazano nqmashe takuv problem : da me boli pri vkarvaneto i izvajdaneto , kogato bqh devstvena . Ne znam pri vseki e razlichno . Probvai v nachaloto s O.B. mini , a ako ti se naloji da gi smenqsh mnogo chesto si vzemi O.B. normal ili tampax , no ne znam dali te imat mini , az lichno predpochitam O.B. , vupros na lichno mnenie Ima mnogo malka veroqtnost da si skusash cipata , no dori i tova da stane nqma smisul da se pritesnqvash ti pak si si devstvena .
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Повече от фен Аватара на Forester
    Аз съм девствена и ползвам O.B Pro Comfort Normal.

Град
    entre el mar y una estrella...
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Diamond_F
    Аз съм девствена и ползвам O.B Pro Comfort Normal.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от EveTo
    аз съ6то съм девсветна,ама ползвам тампони от много време,в на4алото от най-малките и само първия път ми бе6е мноо гадно,ама после ве4е свиква6,даже ве4е не ползвам тампони за девствени и въоб6те не боли,целта е да се отусне6 кога т си го слага6
    Мхм и аз съм на тфа мение.Пък и освен това може да ползваш не само жълтите на О.В. Аз си ползвам тея NORMAL .. За TAMPAX не мога да ти помогна ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

абе не знам за тампакс, ама ивент (event) са отвратителни, в никакъв случай не взимай от тях

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    СофиЯ
    Kакво е апликатор?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    entre el mar y una estrella...
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Kакво е апликатор?
    едно такова пластмасово на което се слага тампона и по-лесно си го слагаш. Аз не съм пробвала с апликатор, понеже нямам проблеми с поставянето на тампона ама може и да е по-лесно нз
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си