.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Хмм не наще ме знаят к'ва съм луда и вече не се учудват много

Град
    in my world!
    Mi rqdko fal6ificiram v kraini slu4ei na mama 6toto e po lesen ina4e ne nqma zakakvo ne sum 4ak tolkova zle ama ni6to ne se znae zanapred.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ми на майка ми подписа й е много труден...На баща ми съм си мислела няколко пъти да го впиша в бележника...Обачееее...не стана.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не, но научих подписа на класната просто така, за да видя мога ли.

Аз давам бележника на учителите само за шестиците. И после на нашите за подпис.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ммммммм не,аз изобщо не им го давам и затова няма никакви проблеми
    e i az tui,ama na kraq na sroka go iskat
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

По принцип като майка ми забрави да ми подпише някое контролно или бележника и не й се идва до училище, ми казва сама да си го подпиша. Досега не са ме хващали учителите, но на мен винаги ми е притеснено и избягвам да го правя.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Подправяла съм го , защото класната искаше да събере бележнците и всички оценки трябваше да бъдат подписани, а аз бях забравила да дам бележника на на наще да се подпишат и така тряяше да го подправя
    оценката ми не беше лоша беше шестица
    [b]

Не , няма да има , защото не подправям подписи и не си търся белята като някои индивиди .

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Тая тема ме върна във 4ти клас,когато учителката ни беше адски стриктна по въпроса за подписите и ни плашеше че ще изхвърли бележник (неподписан) в кофата с вода.Е,на мен ми се случи да забравя да дам на наще да го подпишат и опитах да направя подписа на майка ми,че уж по-лесен..обаче стана едно мацало и просто отдалеч личеше, че има нещо.. В края на краищата даскалката го видя,викна ме при себе си и после извика и родителите ми и ми мрънкаха после..и от тогава с подписи не съм се занимавала..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Повече от фен
    Подписите и на мама и на тати са толкова сложни, че няма начин да ги подправя

Тя класната, понеже е тъпичка ни кара да си внасяме оценките сами и аз примерната ученичка, чудно що имам само хубави оценки в бележника

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Моя го давам в началото на годината на класната за подпис и печат, след което до края на първия срок стой в нас. На края на първия срок и следователно на годината го давам само за срочни/годишни оценки. Така оставам без текущи оценки през цялата учебна година и няма какво да се подписва
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

^добре де,защо районния прокурор?

по темата - не мога,ама един приятел може
    we give it all.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не подправям,ако трябва подпис - се подписвам с моя
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен
    е случвало се е нещо като ми трябва спешно или нещо такова...но тя мама знае

не съм кой знае колко добра,но да случвало се е и без издънки

Ami nito maika,nito tatko sa mi videli belejnika prez cqlata god. ama ina4e celqi e podpisan,nau4ila sma do savar6enstvo podpia na maiak i go prilagam vav vsqkvi slu4ai belejnik,kontrolni deklaracii.Daje se podpisvam i v 4ujdi belejnici Ama tvas deto nai-mu se kefq e 4e moga da praq na daskalta po liter.podpisa i na klasnata tq se podpisva na listite v/y koito pi6em ama tai kato moga da i praq podpisa i celiq klas barabar sas sasedniq sme sas carski pi6tvi i tq ne s e ose6ta :d Mn sam dobra vav podpravqneto de

Мне, майка ми ме следи много стриктно и би ме хванала, не че не й знам подписа. Ако ми поиска бележника и кажа, че е в класния, след два дни го иска пак, защото, както се досещате, логично е класния да ми го е върнал. Друг път пък, като не съм го давала, съм го намирала разписан оставен на шкафа ми ... т.е намерила го е . С майка ми ебавки няма, не минават
    Memento moriendum esse!

xahuyxhuyauyhxa i az sym taka xhuyauyhxhuyahuyxa + tyi tq maika mi wseki den e w daskalo0 (klasnata q wika) taka che i da iskam nemoga da si skriq ocenkite

Град
    София
    Не,нашите си се подписват,обаче аз съм подписвала контролни и т.н. на други,за да не ги накаже класната.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си