- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Noseneto na sutien namalqva li rasteja na gardite?
Първоначално написано от sweetcupcake
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по голяма глупост не бях чувала
ImA nEsHtA,kOiTo PaZq VuTrE v MeN!iMa NeShTa ,KoItO cHaKaT sVoQ dEn!ImA nEsHtA,kOiTo IsKaT sVoEtO vReMe I kOiTo SaMo BoG mOjE dA mI vZeMe!
Изглажда мозъка ти,друго не прави носенето на сутиен!!!Първоначално написано от malka_diva4ka
![]()
Първоначално написано от comics
Пълни глупости.Сутиена е,за да придържа гърдите,да не увиснат.Спира растежа им,ако ти е малък и ги притиска.![]()
Нем, мисля, че намалява развитието на мозъка...
Естествено, че не.
ne!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от rachel_billson
![]()
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Деца,деца...Четете книжки и се образовайте малко!
Ама,какви са тия тъпотии,дето са ти ги казали...Малка била да се бръсне на 13,циците намалявали от носенето на сутиен...
По темата:Благодаря,че си написала най-голямата простотия,която някога бях чела...РАЗБИРА СЕ,ЧЕ НЕ!!!Иначе щяха ли всички да носят?
На мен са ми казвали, че мнооого малко забавя но определено НЕ спира!![]()
HappiNess [*Its a journey, not a destination*]
а гърдите до колко години растат?
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
не![]()
да към осемнайстата годинаПървоначално написано от DYNAMIC
Чела съм че човека е напълно развит на 22 години ама днес може и по рано
![]()
може и въпроса ми да е толкова тъп,колкото и тази тема,НО...
вярно ли е,че от ежедневното носене на сутиени с банели гърдите увисват по-бързо?!
не ме псувайте-на няколко места съм чела все различни неща,а не обичам да нямам точна информация по даден въпрос...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Първоначално написано от malka_diva4ka
![]()
![]()
![]()
Хората с такива въпроси според мен трябва да направят само 1- kill yourself!
Не, напротив.Първоначално написано от Blo0dyBitch
![]()
What you give is what you get!
i uvisnatПървоначално написано от sladkish_14
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не носете сутиен !!! Той ще направи гърдите ви малки и дори има вероятност да изчизнат !!!!!!!!!
![]()
Глупоси... Ти какво искаш да ходим без сутиен и да се развисят ли? Защото от гравитацията това ще стане . Те лекарите препоръчват да носиш сутиен .. е не докато спиш де.![]()
ами не.. това са глупости .. но ако сутиена е някъкав прекалено малък размер за гърдите ти може и да ти увиснат но да ти намалеят неми се вярва
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Чувала съм го, но не го вярвам изобщо.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...