- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бикче или епилатор използвате за обезкосмяване на мишниците?
Искам дави попитам защото от мн време използвам бикче.Космите станаха по дебели и ми се налага даги премахвам всеки ден .Вече ми писна и затва започнах да опитвам с др методи. Веднъж пробвах с епилатор и само като ми дръпна един два косъма и ми причерня.. Неиздържам на болката а и кръв тече после.Кажете ми как да постъпя ??
![]()
Самобръсначка-эа всичко,не само эа мишниците.
[size=7][b][u]fosse cos
Ще го преживееш.
Мини ги 2-3 пъти със епилатора и следващия път нищо няма да усещаш.
Не боли толкова.
London Tipton
ами аз ги махам със самобръсначкавярно е че ефекта е краткотраен обаче мястото е много нежно и..не мога да изтърпя на болката с нещо друго..а пък и не е проблем..в смисъл площа не е голяма и не ме мързи
![]()
Cruel Intentions
аз с епилатор-болеше ме само първите 2-3 пъти, но вече не чувствам абсолютно нищо като ги махам![]()
Ми..след повече от 5 години със самобръсначка...с епилатор ги махнах на няколко пъти.В смисъл мхам няколко косъма...почиствам с кислородна вода кръвта хаха..и 2рия път вече нищо не усещах.
epilator![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Mахам всички косми с епилатор .В началото много ме болеше , но постепенно свикнах и вече не усещам болка .
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
бигче рулззз![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
Нито едното,аз с крема..този депилатоара
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
+1Първоначално написано от eminemims
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Като ги махнеш няколко пъти с епилатор и няма да усещаш нищо спокс :P
Аз използвам кравичката на "Браун" . Перфектна работа ми върши !
![]()
на мен с епилатора ми стават пъпки![]()
Аз моите ги махам с епилатора. Отначало ме болеше страшно много и ми течеше кръв, но после свикнах. Сега почти нищо не усещам.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1 така е,а и ефекта е много по добър и дълготраенПървоначално написано от Your Nightmare
![]()
пробвай с пинсетка да махнеш мало и после с епилатора...
Сложи си малко спирт на подмишниците, запали го и след 2-3 процедури няма да имаш повече проблеми със космите.![]()
az sam s epilator,ne boli sled 2 pat kakto ve4e kazaxa![]()
![]()
![]()
Само като си припомня колко подкожни ми се появиха на краката от епилатораПредпочитам самобръсначка, а от време на време действам с кола маска
Най-доброто решение-коло маска!Но треа някой друг,компетентен човек да ти го направи.
Най-доброто решение-коло маска!Но треа някой друг,компетентен човек да ти го направи.