- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бикче или епилатор използвате за обезкосмяване на мишниците?
Епилатор.![]()
Първоначално написано от comics
И аз доскоро използвах самобръсначка,но ми писна и почнах с епилатора.Първия път текна и кръв на места,но резултата няма нищо общо със самобръсначката.Нали знаеш-"Трай бабо за хубост"Няма да съжаляваш ако ги минеш с епилатора
Първоначално написано от Spider4eto
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Аз използвам самобръсначка.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Миналото лято ги махах с епилатор .. .зимата почна да ме мързи и пак ги минавах със самобръсначката,после реших пак да пробвам с епилатора и след като отново се разкървих реших,че нямам нерви да ги правя с епилатора.
Първоначално написано от WTF±
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Самобръсначка...пробвах и един път с пинсета, не боли толкова, но много бавно става и ме мързи...![]()
Първоначално написано от extreme_
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Лично аз използвам епилатор за подмишниците, но моите к0сми са тънки и растат бавно.Но въпреки всичко ти препоръчвам епилатор!![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
епилатор мн ясно с бръсначката секи ден трее да се бръснеш а с епилатора през една седмица![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
и при мен беше с бикче доста време,писна ми ,трудно беше,но сега съм с епилаторПървоначално написано от Your Nightmare
![]()
![]()
и сам много доволна
......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......
sas samybrasna4ka
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
какво е бикче?
Lof YAaA..!
Вид самобръсначка. (Мисля, че беше от най-евтините.)
По въпроса: с епилатор. Винаги.
dare_93 бикчето е самобръсначка
а относно темата:аз ги редувам. Веднъж с бръсначката после с епилатора и така...в началото и мен мн ме болеше, но постепенно се свиква и ся усещам некво гъделичкане и даже не ми прави впечатление. Пробвай веднъж-два и ще свикнеш лека полека. А ако искаш можеш да пробваш и с пинсетка, ама да знаеш че става много бавно и трябват бая нерви
аз също!!!!!!Първоначално написано от angel000
![]()
обаче на някои болката не им понася, имам една приятелка дето веднъж заедно опитахме с епилатор под мишниците,на мен само на едно място ми потече кръв, а тя горката цялата кървеше и умираше от болка, при всеки е различно усещането според мен, особенона това нежно място.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И аз с епилатор,не ме боли вече...Първо ги махнах с пинцета,после заочнах с епилатора![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
И двете.Зависи,ако не ме мързи-епилатор,в другите случаи самобръсначка...
Преди си ги махах с епилатора. Трябва да издържиш първите два - три пъти и след това няма да е така. Много ме мързи напоследък и затова си ги махам с бръснача, ама растат ужасно бързо :@
И аз съм по същият начин.;]] Със самобръсначката е по-безболезнено,вярно е че касъмчетата растат много бързо,ама какво да се прави.;]
По добре да свикнеш с епилатора аз почти свикнахх...пусни си хубава ритмична музика и давай с епилатора няма да усетиш нищо!!!
Ех първо ще болии дее но болката не е чак кой знае какво..ше търпиш толковаУспех
![]()
+1 и си заслужава повече отколко бикчетоПървоначално написано от Your Nightmare
И аз бех така ма от доста вр съм на епилатор и е по-добре.
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..