- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бикче или епилатор използвате за обезкосмяване на мишниците?
депилиращ крем !след 3 дни пак и така![]()
![]()
Епилатор , но понякога използвам и самобръсначка - когато много бързам , а съм забравила да ги мина с епилатора
Епилатор-после е гладичко,чисто и не се занимаваш поне седмица : ))
И с двете + кола маска,зависи с какво време разполагам.Иначе последното май е най-доброто решение,поне за мен.
Със самобръсначка.
И със епилатор съм пробвала и не ме болинякого и с него ги махам
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ами с епилатор съм пробвала 2-3 пъти е ефекта беше много добър, но ме наплашиха че било нещо вредно.... не знам защо и затова си продължавам със самобръсначка
епилатор
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Пробвал съм с епилатор...имах чувството, че ми се отделя кожата, еееееееегати болката
Бръсначка
да, щом те боли с епилатор, използвай депилиращ крем, който има специално "ножче", което не реже косъмчетата! така за около 2 дни ще си спокойна , а и няма да стават дебели и черни.Първоначално написано от ludo_momiche
Ако продължиш още няколко години за използваш самобръсначка, косъмчетата ще станат толкова гъсти, че още преди да са излезнали над кожата, те ще се виждат като черни точици. А това няма да е приятно ...
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...
Епилатор пък за морето кола маска
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Щом не знаеш защо е вредно, защо си престанала?Първоначално написано от NnIkITYy
Няма нищо опасно - единствения проблем при някои хора е по-чувствителната кожа на подмишниците, и така тръгват слуховете, че може да има трайни зачервявания и обрив, и най-различни други неща.При теб е имало положителен ефект и според мен можеш да го продължиш.Освен това след един месец ползване редовно на епилатор, космите стават 2 пъти по-малко и 3 пъти по-тънки, а усещането въобще не е като първия път...
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...
епилатор
Да за това казах поне ..а после космите не са толкова груби и твърдиПървоначално написано от zoreto
Първоначално написано от milenkaaa
По принцип е вредно...Може да се засегнат лимфните възли. Но пък е много по-добро решение от самобръсначка и въпреки, че майка ми все ми повтаря, че не било добре с епилатора под мишниците и т.н. и тя и аз действаме с епилатора там![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Самобръсначка.. имам и епилатор, но ме е страх, защото ще боли![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Досега действах със самобръсначка, но ми писна и обръщам на епилатор. Не е чак такава болка за умиране.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
разбира се, че с кола маска![]()
awerw♥
с пинцета ...![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..