.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Самобръсначка,епилатор или кола маска ?

Е,какво използвате за да обезкосмите интимните си части ?
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    самобръсначка..но ми се иска да отида на кола маска.само дето ме е страх..на срамните устни дали няма да боли много

Cruel Intentions

mi i az sas samobrasna4ka.. ama iskam s kola maska...nosam 4yvala 4e mn boli

Град
    Варна
    Абе,по-добре да ви боли,защото с това бръснене е възможно да стане мн лошо...ако се обърне някой косъм и...опасно си е.Една близка на мама я оперираха заради такова нещо.Колкото и да ви боли е по-добре да поизтърпите.Болката и без това е за момента.

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Град
    в съня на елфите
    започнах със самобръсначка (космите ставаха двойно по-дебели и се разпростираха), после кола маска (много съм чувствителна към нея и се късам от болка + това трябва да чакам да се поокосмя, което не е никак практично), сега съм на епилатор-понаболява,но не ме боли чак толкова,колкото с кола маската,обирам косъмчетата,дори да са късички и освен това не поникват още на следващия ден (като при самобръсначката).

Град
    София
    абе я кажете некав начин за обезболяване преди ползване на епилатор..... тфа е нечовешко ве!
    тоя дето е измислил епилатор е човеко- мразец!!
    ХЕЛП ПЕОПЛЕ ХЕЛП !

Цитирай Първоначално написано от Scouse
    абе я кажете некав начин за обезболяване преди ползване на епилатор..... тфа е нечовешко ве!
    тоя дето е измислил епилатор е човеко- мразец!!
    ХЕЛП ПЕОПЛЕ ХЕЛП !
    tykmo twa misleh da pitam ..
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Аз ша ви отговоря И аз не мога да търпя болка и затовба по принцип се бръсна, но не може само така.. Единственото нещо, от което почти не ме боли - тва е пинсетата, може да изисква повече търпение, но: +совете са: мноооооого по - малко болка, почти никакво зачет=рвяване, няма гадни пъпчици или подкожни косъмчета, маха всички косми.. Докато колата може да пропусне, както и епилатора.. нормално е.. Аз така съм си решила за себе си. Пробвайте, ако искате и сами си преценете как ви е по - добре.. Успех
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    в съня на елфите
    аз не съм чувала за друго обезболяване освен онея епилатори със замразяващите главички. но не съм ги ползвала и нз как е. иначе тея обезболяващите приставки са голяма глупост, моя си има, а тя не само че не обелзболява, а и пречи на епилираето, къса косъма по средата...
    иначе и аз ще се радвам някой да сподели начин ако има...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    samobrasna4ka,sq 6e hoq na kozmetik
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

самобръсначка, иначе веднъж пробвах сама с ленти на вийт и не успях нищо да направя, болката беше направо у-жас-на. Оттогава само самобръсначка и понякога с пинсета, но и с нея е гадно.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    In the middle of Nowhere
    нито едно от изброените подстригвам ги мноо късо
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми до скоро го правех с ножичка,супер късо гипотстригвах, апосле и с епилатор гиминавам отгоре, търпя някак болката, само дето на срамните устни много ме е страх, а с кола маска ще ме боли сиг повече от колкото с епилатор. и със самобръсначкасъм пробвала, стана ужасно гадно.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Моите съм ги махала по всички възможни начини - кола маска, епилатор, депилатро, пинсета, самобръсначка... Най-доволна останах от колата маска. Или самобръсначка и пинсета.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Sofiq
    Със самобръсначка,но скоро мисля да пробвам с кола маска
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Самобръсначка.

Нямам смелост нито за епилатор нито за кола маска

Град
    СофиЯ
    Oфф топик:Абе ако си купя кола маска мога ли ад я ползвам и за под мишниците?До сега само с епилатор,ама искам да опитам с кола маска...
    Он топик:Аз с епилатор..боли ме доста,ама какво да се прави...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    parvo sas samobrasna4ka nqkolko meseca, ama mi izlqzoha otvratitleni papki i posle probvah s veet ama ni6to ne stana (savsem mani4ko) i se prestra6ih s epilator i sam dovolna e bolkota be6e ne6to otvratitelno i netarpimo ama sega se radvam 4e go napravih
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

опитвала съм почти всичко - самобръсначка, депилиращи кремове, кола маска и епилатор.
    От самобръсначката и кремовете резултата беше супер краткотраен и.. дразнеше кожата ми
    Колата маска не ми почистваше всички косъмчета и. ми бъркаше в здравето. От епилатора съм най-доволна засега.
    Лошото е, че нещо не иска да работи в последно време та минах на кола маска и пинцетки

Lelee momi4etaaa da vi kajaa vzeh si na Veet edin zelen sprei s edna gubi4ka za mahane na kosum4etata lelee ujas!!!
    1.Ne mi gi mahna kakto trqbva i ostanaha malki
    2.Tolkova mn me bole6e sled tova bqha mi se vdihnali pup4ici i podmi6nicite mi se mqha podsekli nqkaksi i bole6e adski mnogo NE SI KOPYVAITE MN E GADNO
    Moeto mom4e zavinagi si ostava v moeto surcE

Епилатор и кола маска

Град
    Велико Търново
    Преди със самобръсначка, но вече с епилатора(само отгоре, не искам да пробвам на срамните устни...там със самобръсначката). От време на време с бръснача, ако ме мързи, но косъмчетата станаха определено по-малки и по-къси с епилатора. Свикнах и на болката.

Град
    в съня на елфите
    Цитирай Първоначално написано от `PePiTa`
    Преди със самобръсначка, но вече с епилатора(само отгоре, не искам да пробвам на срамните устни...там със самобръсначката). От време на време с бръснача, ако ме мързи, но косъмчетата станаха определено по-малки и по-къси с епилатора. Свикнах и на болката.

нз само аз ли съм, но мен на срамните устни ме боли 5 пъти по-малко, отколкото горе на самия триъгълник. там точно ми е най-болезненото място от цялото тяло за епилиране.

I az ne sum 4yvala za obezbolqva6ti sredstva. Az sum samo sus samobrusna4ka. v4era probvah s epilator ama iskam pak da produlja sus samobrusna4ka. Momi4eta ne e vredno nali! Za kojata imam v predvid!
    It can`t rain all the time!

самобръсначката,
    нямам смелост за епилатор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си