- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- PLSZ ... ПОМОГНЕТЕ !!
Темата е от 2008 бе хора, а ние сме 2011 сиг.за 3 години баща й я спукала 20000000000 пъти от бой. И да и аз мисля, че трябва да те набие защо си направила фалшив бележник??
Мисля, че трябва да се заключи темата!![]()
Вие добре ли сте, бе?! Хубаво, направила си е фалшив бележник. Е, и? Всеки бърка понякога. Да я набие, да я набие, ама ако вие бяхте на нейно място"?
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
"Ако вие бяхте на нейно място", "Ако ние бяхме на нейно място", "Мрън, мрън...". Ние няма да тръгнем да си правим фалшиви бележници.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Истината винаги излиза наяве - рано или късно.. Нека да си отнесеш последствията .. Съжалявам за нападката, но е така !
П.С Моите съболезнования за приятелката ти![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Научи се да пишеш грамотно и тогава питай.
awerw♥
Темата е стара спрете да давате съвети...
Lock...
Първоначално написано от Tiin
Нищо .. Мнения да имаПървоначално написано от Tiin
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
+ и му кажи, че ще се стегнеш и ще си оправиш лошите оценкиПървоначално написано от mila92
ПС:чак сега виждам горните коментари
нищо, всеки друг може да се окаже в подобна ситуация. Все пак нека я заключат
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!