- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за скинарите ?
Споко и аз имам, просто ти се възхищавам на кривия нос и ОРИГИНАЛНИЯ SIПървоначално написано от Canis_Dirus
Намекваш нещо за автентичността? Ако трябва да снимаме art. No на дрехите и да сравним, кое си отговаря на номера.Първоначално написано от FOOTSOLDIER
Цъкни тук
Това, което аз нося е 38155G/3314 Купувано на разпродажба преди 4 години (миналогодишна колекция си беше.) Жалко, че не пазя етикета.
И не се прави на разбирач, че ставаш за смях![]()
Grumpy old madman
Аз какво ти казвам, че ти се възхищавам на SI и на клюна не се правя на разбирач![]()
Клюна ми е правен в АнглияПървоначално написано от FOOTSOLDIER
![]()
Grumpy old madman
Трябва да ме светнеш как се поръчва чрез ebay, да си взема и аз един![]()
скинхед не е равно на нацист, но още по-малко е равно на анти-фашист, тъй че тия остроумия не ги пробутвай тука.Първоначално написано от ЕPu
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Първоначално написано от Alcohooligan
![]()
Оф! Англичаните са гадове. Не щат да пращат в чужбина!
Grumpy old madman
ами секи си има разбиранията, та и те с тяхните, само че целия този бой един вит чак издигнат в култ ли ддз .. боя не е дуро решение спорет мен ... както и да е те си знаят ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
сектанти
Нали знаеш, че се казвам Асенчо, то си е ясно, че съм циганин.Първоначално написано от ATAKABG
Grumpy old madman
Ами...не мисля за тях. хР
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
ае не само ....Първоначално написано от 5StaR
лунатик ...е бати спамера си ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Скинар-Култ-Секта
GG на Лунатик, Лунатик-хай
о да, кривият нос точно е цигански, хаха. По-скоро насочва към арменското ;р
То сега и аз ще изляза циганин, защото имам крив нос и през лятото като стоя доста на слънце хващам един леко мангалест тен, хаха![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
И ти си същияПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
London Tipton