- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета и анален секс ?!
Ти мъж ли си бе или кво..?!?!?Бати шибаните педали напълни се България с такива, изроди такива..намажи си гъза с бензин по добре ще ти стане шибан педал
![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
Бъдете толерантни към по-различните...![]()
![]()
Говорейки за момче ,не е нормално . . . имаш някакви наклонности . . .
обаче за момиче - това е нормално според мен![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Нормално е момиче да си бута тапи отзад, а момче не е нормално? Щом едното е ок, значи и другото трябва да е, макар че и двете не звучат в тон с Нормалността.
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Момчето не е педал просто вие сте ограничени и не приемате нищо освен "стандартното".
Въпреки,че съм против това.. подкрепям горния пост
xaxaxa do sq ne bqh chuvala za "analna tapa"![]()
![]()
![]()
![]()
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
Миии,не,нищо няма да ти стане...ама май имаш друг проблем![]()
![]()
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
пробвай следния тест.Вземи едно яйце сложи го на една дъска седни върху яйцето и после стани ако яйцето е здраво или ако се изпарило значи имаш голям проблем![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Йога и мъдрост
Първоначално написано от ih_taman
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе пич ти си болен!!! Къв мъж си ти бе? Как така ше си пъхаш разни работи отзад? Знаеш ли какво ше ти стане от тия тапи? Ше си ги завираш отзад известно време после ше осъзнаеш че вече тотално си станал гей!!! Баааси извратеното детенце!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами едва ли ще ти стане нещо..обаче ако все пак ти стане нещо,да знаеш,че е заради факта:задника не е създаден да се врат някакви неща в него...за тва сам/сама си преценяй (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Не нищо няма да ти стани...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
mislq 4e da..bqh pusnala edna takawa tema...ima opasnost tam towa muskul4e na dupeto deto ti zdurja akito da se otpusne ili nz to4no i da se naakwash f gashtite![]()
..
a ti lud li si..tapa w dupeto na mom4e oligofren![]()
Има ли смисъл да те обиждам въобще. Господ те е наказал достатъчно.Първоначално написано от ih_taman
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
dude that's fuckin gross![]()
Първоначално написано от mishani
определено![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Ти пък си кой та да съдиш хората,аве много сте зле ей.Съдят хората.Първоначално написано от Komar
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Аз пък ти препоръчвам,да ти пъхнат една от онези големите бургии дето разбиват асвалта с тях.Жалко че не му помня как им викаха,ще ти стане голям кефПървоначално написано от tqnko
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
по темата не мога да ти отговоря, защото не знам отговора - не съм доктор, но предполагам, че няма да ти стане нищо.
П.С. Казваш ,че я държиш по няколко часа, нали така ? Интересно ми е само ,ако ти се досере какво правиш ?
В суxа пyтка, KУP не влиза!
ако някой може да ми обясни тваПървоначално написано от ell_ownz
![]()