Направо си идвам на думата та моята история е такава че майками се разведе с баща ми когато бях на около 2 години (сега съм почти на 15 без 1 месец) после си намери приятел и от тогава са заедно той наистина винаги се е старал да ми бъде като истински баща и е успявал когато бях на около 11 от време на време потдържах контакт с биологичният си баща но изведнъж спряхме о оттогава не го бях чувал.Напоследък мн ми се искаше да се видя с него но така и не намерих подходящ момент да обсъдя това с наще..И днес телефонът ми звъни и чувам глас непознат в последствие се оказа че е баща ми иска да се видим аз се съгласих и преди малко говорих с маиками... Тя беше твърдо против "незнам за к'во искаш да се виждаш с него, щи даде някой лев то тка е много лесно. Кво целиш с това понякога се държиш адски тъпо.." и аз и казах че имам право да искам да се видя с него все пак ми е баща и незнам какво да правя защото тя е много твърдоглава и ако се видим с него тя ще ми се цупи ще се сърди разни намеци ще чувам просто я познавам и знам как ще реагира та въпросът ми е какво да направя, ако бяхте в моето положение как щяхте да реагирате