- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- поздрав за чалгата
дЪ умреш мЪ лигаво чалго![]()
дайте още такива поздравчета
Всички такива хора, които мразят толкова чалгата, са ограничени злобари и комплексари, тъй че сте по-зле от лигавата чалга.
на едно мнение смеПървоначално написано от BallFace
![]()
и аз сам сиг., че вкъщи яко слушаш чалга...но нали сега всички са "хаусари"
Нз кво постигате с тва...повечето "хаусари" са позьори...не всички но повечето![]()
Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
чалга въобще не слушам идиоти слушам всичко друго освен чалга![]()
![]()
ясно...ясно....едва ли някой от форума се интересува кво слушашПървоначално написано от plamba95
...
както се палиш май-май и ти си от така наречените "хаусари"
Ще го напиша за десети път най-вероятно, но какво да се прави :
ПОРАСНЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ
охлюви![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Няма ли вече 10000000000000000000000000000000000000000000000 подобни теми ?![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
ei liglio ili ligla li si vuobshe nikoi ne go interesuva ti dali haresvash chalgata ili ne qsno li ti e wee pozior4e takova da vurviish se grumnesh i ti obeshtavam togava 4e ot men shte imash edno pozdrav4e s desniq mi umruk a moje posle i s leviq ...ne naistina smeshnik spri se ve4e shtoto mi zatupqhte ot sqkude
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
... ае ко ти пука кво слушат другите? ... и на мен ми е писнало по заведенията и дискотеките да надуват чалга,ама затова не ходя,а като не ми харесват хората,които слушат чалга,не излизам с тях. Къв ти е проблема? ...
ОМГ!Първоначално написано от Nam3less
![]()
Личи те че живееш в България.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....