- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девственост - срам или гордост
еми...и аз ще напрая 16 след.. .няколко месеца.... девствена съм... еее мислех, че сме малко "такива" останали.......... и според мен тва да си девствен на 16, или въобще след 12-13-14 е някъф рекорд ли нз кфо.... не тряа да е така... за мен е ГОРДОСТ щото вече половината ми "връснички" са се изпонаебали,с който дойде ....... аве да праят квото си искат... нито аз съм тях, нито те са аз ....... секи са спасява както си знае
http://www.impulse.bg/user/DjuDjKa xixix... ай мЪ и менне съм кой знай кфо .... ама мисля, че не съм за бракуване още
![]()
пише се деВСТвен/а......Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Bravo macki!!!![]()
![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Те момичетата в днешно време искат бързо да пораснат. Един батко вижда едно 12 годишно момиченце с... някакъв потренциал и си го взима за гадженце, че да си помпа. Заедно с това 12 годишното момиче си вдига самочувствието, че ходи с батко и почва да се държи като курва и след като скъсат с първия батко. Оттам нататък започват от малки да искат по-големи от тях и какво става... на 15 години ходи с чичка на 25.... но не... любовта няма граници... не, просто от малка границите й са до над небето
![]()
![]()
![]()
Това е добро ... ПодкрепямПървоначално написано от MajeStic
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от _miShlence_
По тая логика що не се ебеш на 60 то и тогава може да дойде въпросния човек!
Като го срещнеш на 60, ще го направиш на 60.Къде пише, че преди 15 трябва да си правил секс...
Много точно казано ,когато си готов тогава ще го направишПървоначално написано от plmn``
За момичетата до 15 години е срам.
За момичетата над 17 години е гордост.
Don't tell me what I can or can't do !
Аз съм на 15 и съм девствена.. Не го приемам нито за срам, нито за гордост, просто си е съвсем нормално нещо. Не мога да разбера тези изкривени разбирания относно девствеността...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Az sum na 17 i oshte sum devstvena.Za mene e napulno normalno...po-skoro e sramno da si se e**l na 11-12god,no vseki reshava sam za sebe si!
na 19 godini spah s mom4e za parvi pat,sega sam na 20,ne sam grozna da otbeleja,no prosto iskah da imam maalko pove4e dostoinstvo ot tezi deto sa se 4ukali na po 13,i se gordeq 4e ne sam si legnala sas parviq sre6nat samo i samo da ne mi se smeqt drugite![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Закво във всяка тема почвате да се надлъгвате бе![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Според мене си е гордост , аз лично най-искренно съжалявам че избързах,защото реално погледнато цял живот след това ще можеш да се е*еш наволя...в крайна сметка нетрябва да се интересуваш какво говорят другите както се казва чуждото мнение след моето погребение ... аз лично се подлъгах по акъла на едно момче..в крайна сметка случилото се случило ...но да ГОРДОСТ е и недейте да бързате ..просто съвет![]()
Въпрос на принципи е.
Гордост или не, всеки сам решава кога и с кого да я изгуби.
Глупаво е обаче да правиш секс за да се вписваш в компанията си, глупаво е да развиваш чувство за малоценност в това отношение, глупаво е да позволяваш на тендециите да определят действията ти.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
mystery`girl написа:
bebka1936 написа:
почти на 15 съм....ии момчетата от компанията постоянно ми правят намеци и тн....но аз просто сега въобще не мисля за това ии просто искам да си се забавлявам....имала съм много възможности да го направя....но все още съм си невинно момиченце.. ГОРДа съм с това...имам приятели,които ми казват ЕВАЛА и ми се въсхищават,защото не съм грозна ии както казах имам много предложения.....Дано наборките и по-малките да се осъзнаят малко,че на повечето момчета им е само за секса...и че вече са малко връзките,в които има някаква обич!! Не е това начина някое момче да те обича!!
Днес наобяд имаше друга тема:Нормален ли е оралният секс на 13!?
МИСЛЯ че и това е същата работа!!
Понякога се ядосвам много на надъханите пикли!! И какво като са се е****!?Не са повече от мен!!Даже трябва да ми ядат подметките!!!!
Айде...със здраве!Дано да ви дойде малко акъл!!
www.impulse.bg/veseto_in_lof ---> това съм АЗ!!!
ехе..ти сериозно ли си на 15?мн си сладка..и ми изглеждаш на...около 18
хахахаххахахаа .. това е картинка, бре моме ...........................................
----kartinka ama drug pyt...tfa sym si to4no az..!!
Радвам се ,че пак дигнахте темата,ако има някой ,който може да каже и допълни нещо нека го направи![]()
![]()
Еми какво да ти кажа.Изядох две чинии мусака и сега не мога да ходя.Иначе ти как си?Първоначално написано от silky92
![]()
Ей става дума за нещо сериозно,иначе се радвам за тебПървоначално написано от Чичко_Полицай
аз съм си супер
![]()
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Именно!Първоначално написано от DaHu_Ty`{f}
![]()
ami da ti kaja struva mi se nenormalno nad 16 godini da si detstven no se pak kogato si gotov togava trqq da go naprai6
ми по скоро нещо нормално...![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
За пръв път го направих на 16 и 2 месеца. Честно казано, за мен не е било нито нщо срамно, нито повод за гордост - просто нещо нормално. Повечето момичета на моята възраст около мен са девствени, така че не съм се претеснявала за това, че съм закъсняла. Когато казах на бившия ми, че ще ми е евентуалния първи път той малко се изнанада, но каза, че с радост ще ми бъде първия и единствен. Е за последното не се оказа прав.
В крайна сметка животите и телата са си лично наша собственост и може да правим каквото пожелам с тях. Дали някой ще го направи на 12 или на 21... лично на мен не ми пука.
Въпрос на личен избор, преценка и нагласа..![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor