.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от bebka1936
    почти на 15 съм....ии момчетата от компанията постоянно ми правят намеци и тн....но аз просто сега въобще не мисля за това ии просто искам да си се забавлявам....имала съм много възможности да го направя....но все още съм си невинно момиченце.. ГОРДа съм с това...имам приятели,които ми казват ЕВАЛА и ми се въсхищават,защото не съм грозна ии както казах имам много предложения.....Дано наборките и по-малките да се осъзнаят малко,че на повечето момчета им е само за секса...и че вече са малко връзките,в които има някаква обич!! Не е това начина някое момче да те обича!!
    Днес наобяд имаше друга тема:Нормален ли е оралният секс на 13!?
    МИСЛЯ че и това е същата работа!!
    Понякога се ядосвам много на надъханите пикли!! И какво като са се е****!?Не са повече от мен!!Даже трябва да ми ядат подметките!!!!
    Айде...със здраве!Дано да ви дойде малко акъл!!

www.impulse.bg/veseto_in_lof ---> това съм АЗ!!!
    Мързи ме да едитна за това ще имам 2 поредни мнения в темата. Съжалявам.

Та... Не си голяма 'убавица, но се дразня на това, че вече е модерно, да не си надута малка курвичка, а някоя разумна хейтърка. Е...същатата работа си е. Да си девствена на 15 не е причина някой да ти каже ЕВАЛА. Не знам как е на село, но в големите градове не толерираме пикли на 14.

Айде със здраве.

Мега фен
    http://www.impulse.bg/photos/by/2916/view/1237208
    Xhaxhxahaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhxahahxhax
    Вижте го тоя ПЛС!!!

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от bebka1936
    почти на 15 съм....ии момчетата от компанията постоянно ми правят намеци и тн....но аз просто сега въобще не мисля за това ии просто искам да си се забавлявам....имала съм много възможности да го направя....но все още съм си невинно момиченце.. ГОРДа съм с това...имам приятели,които ми казват ЕВАЛА и ми се въсхищават,защото не съм грозна ии както казах имам много предложения.....Дано наборките и по-малките да се осъзнаят малко,че на повечето момчета им е само за секса...и че вече са малко връзките,в които има някаква обич!! Не е това начина някое момче да те обича!!
    Днес наобяд имаше друга тема:Нормален ли е оралният секс на 13!?
    МИСЛЯ че и това е същата работа!!
    Понякога се ядосвам много на надъханите пикли!! И какво като са се е****!?Не са повече от мен!!Даже трябва да ми ядат подметките!!!!
    Айде...със здраве!Дано да ви дойде малко акъл!!

www.impulse.bg/veseto_in_lof ---> това съм АЗ!!!
    Мързи ме да едитна за това ще имам 2 поредни мнения в темата. Съжалявам.

Та... Не си голяма 'убавица, но се дразня на това, че вече е модерно, да не си надута малка курвичка, а някоя разумна хейтърка. Е...същатата работа си е. Да си девствена на 15 не е причина някой да ти каже ЕВАЛА. Не знам как е на село, но в големите градове не толерираме пикли на 14.

Айде със здраве.
    Детенце малко, къде си тръгнала с тези батковци?!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Аз съм на 16, наясно съм с доста неща свързани със секса ( ходих на едно обучение свързано с ППИ, секса и не само ), имала съм сериозен приятел (7-8месеца ) и несериозен ( по 3-4месеца ), харесват ме, но още съм девствена и се радвам от това!
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

Guest
    xaxax....emi...ne sym ot selo...ot golqm grad sym..ne 4e e neshty..ama se pak...kakto i da e..dori ne me byrka 4e sym ot golqm grad..shoty moje da si ot sofiq..ama nqkoi ot nqkfo selo da e pove4e ot teb!! kakkto i da e....pyrvo 4e ne sym nqkfa haterka...ami prosto kazvam 4e ima mn po-malki ot men momi4eta koito se mislqt za mn pove4e ot men a ne e taka!! ii.....da...vse oshte si dyrja na mnenieto 4e e gordost!! i 4e trqa da se kazva evala na takiva momi4eta v dne6no vreme.......

Град
    Paramour Mansion
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    По-скоро е нещо ненормално
    Друго си е да го правиш от 12 годишна
    Как е в Испанията бе брат..

SK0RP10N
    Guest
    Epa ubavo e
    Ima goli ukrainki, ruskini, ispanki.Toplo e.U doma e fra6kano s piq4ka (bira, djin, uiski, rakiq, vino i drugi...).
    Extra

Аз загубих девствеността си на 16... мисля , че е нормално, нито се гордея, нито ме е срам... тогава една голяма част от наборките ми още бяха девствени... след първия ми път нищо не се промени , нито съм станала по- голяма, ното "голямата работа"... Всичко е въпрос на личен избор.

Град
    Paramour Mansion
    Epa ubavo e
    Ima goli ukrainki, ruskini, ispanki.Toplo e.U doma e fra6kano s piq4ka (bira, djin, uiski, rakiq, vino i drugi...).
    Extra
    До га си там ?
    В кой град беше ?
    Да не сте комшии с БАЕ ?
    Хехе..

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от DaHu_Ty`{f}
    Аз го смятам за гордост, това да си различен от другите и да отстояваш позициите си определено е гордост
    +1!!

Град
    София
    Гордост при всички положения ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

В никакъв случай не е срам.

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от blueberry_14
    Цитирай Първоначално написано от DaHu_Ty`{f}
    Аз го смятам за гордост, това да си различен от другите и да отстояваш позициите си определено е гордост
    напълно съгласна според мен е ГОРДОСТ, но доста хора имат различно мнение
    +1 ;]
    аз съм горда , че ще напрая 16 [след няколко месеца] и все още съм девствена... на моята възраст за "това" поколение тва си е направо за Гинес ...

Не е нещо с,което да се хвалиш,но не е и нещо с което ттрябва да потъваш то срам!!!

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jоnny
    Epa ubavo e
    Extra
    До га си там ?
    В кой град беше ?
    Да не сте комшии с БАЕ ?
    Хехе..
    Do septemvri.V Salou sam (100km iujno ot Barcelona).Lleida e na 95km ot tuk.
    Jivot si jiveia.Samo deto sega se zadavat jegi.

Град
    Долината На Идиотщината
    зависи от мисленето на хората дали е гордост аз не смятам че трябва да се срамуваш от това...

пф.. деам.. кфи ли не теми ще измислите бе ех,че сте ем.. деам ако си момче.. срам! а за момиче зависи от годините.. ако е 16 деам.. но 22 години дестфена чусвай се тъп!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си