- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девственост - срам или гордост
Мързи ме да едитна за това ще имам 2 поредни мнения в темата. Съжалявам.Първоначално написано от bebka1936
Та... Не си голяма 'убавица, но се дразня на това, че вече е модерно, да не си надута малка курвичка, а някоя разумна хейтърка. Е...същатата работа си е. Да си девствена на 15 не е причина някой да ти каже ЕВАЛА. Не знам как е на село, но в големите градове не толерираме пикли на 14.
Айде със здраве.
http://www.impulse.bg/photos/by/2916/view/1237208
Xhaxhxahaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhaxhxahahxhax
Вижте го тоя ПЛС!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Детенце малко, къде си тръгнала с тези батковци?!Първоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Аз съм на 16, наясно съм с доста неща свързани със секса ( ходих на едно обучение свързано с ППИ, секса и не само ), имала съм сериозен приятел (7-8месеца ) и несериозен ( по 3-4месеца ), харесват ме, но още съм девствена и се радвам от това!
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
xaxax....emi...ne sym ot selo...ot golqm grad sym..ne 4e e neshty..ama se pak...kakto i da e..dori ne me byrka 4e sym ot golqm grad..shoty moje da si ot sofiq..ama nqkoi ot nqkfo selo da e pove4e ot teb!! kakkto i da e....pyrvo 4e ne sym nqkfa haterka...ami prosto kazvam 4e ima mn po-malki ot men momi4eta koito se mislqt za mn pove4e ot men a ne e taka!! ii.....da...vse oshte si dyrja na mnenieto 4e e gordost!! i 4e trqa da se kazva evala na takiva momi4eta v dne6no vreme.......
Как е в Испанията бе брат..Първоначално написано от SK0RP10N
Epa ubavo e
Ima goli ukrainki, ruskini, ispanki.Toplo e.U doma e fra6kano s piq4ka (bira, djin, uiski, rakiq, vino i drugi...).
Extra![]()
До га си там ?Първоначално написано от SK0RP10N
В кой град беше ?
Да не сте комшии с БАЕ ?
Хехе..
+1!!Първоначално написано от DaHu_Ty`{f}
Гордост при всички положения ...![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
+1 ;]Първоначално написано от blueberry_14
аз съм горда , че ще напрая 16 [след няколко месеца] и все още съм девствена... на моята възраст за "това" поколение тва си е направо за Гинес ...![]()
Не е нещо с,което да се хвалиш,но не е и нещо с което ттрябва да потъваш то срам!!!![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Do septemvri.V Salou sam (100km iujno ot Barcelona).Lleida e na 95km ot tuk.Първоначално написано от Jоnny
Jivot si jiveia.Samo deto sega se zadavat jegi.
зависи от мисленето на хората дали е гордост аз не смятам че трябва да се срамуваш от това...
пф.. деам.. кфи ли не теми ще измислите бе ех,че сте ем.. деам ако си момче.. срам! а за момиче зависи от годините.. ако е 16 деам.. но 22 години дестфена чусвай се тъп!![]()