- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултатите
Той може да бачка в моя :P
Иииееее! Ще станем известни!~!Първоначално написано от MirCa
![]()
When I`m bad,I`m better!
А, тука си значи...
може и като камериер(ка)![]()
И аз в кой да ида?!Първоначално написано от prodan
Кой ще ми направи по-изгодно предложение???![]()
може и като камериер(ка)![]()
тюх тюх
МОН създаде проблеми с резултатите от изпитите след седми клас
Воден от стремежа си еднолично да ръководи всичко в образованието, МОН провали възможността кандидатите след седми клас спокойно да проверят резултатите от изпитите .
Или поддържащ санитарния възел.Първоначално написано от мече
Първоначално написано от swetyYkittyY
И после ще раздаваме автографи![]()
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
Отде го копна ва?Първоначално написано от LostInMe
аз LovePoisoned при мен ще дойдеш![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха, както аз ти взех паричките.Първоначално написано от drun-drun
![]()
Но поне си ги поделихме. Можем да ги инвестираме за благото на републиката ни!!!
Стотина кандидат-гимназисти са скъсани на изпитите за елитните училища от общо 28 266, съобщи вчера просветният министър Даниел Вълчев. Но за това пък масово има тройки на препитването по математика.
Оценките ще излязат в четвъртък, на 3 юли. Комисиите от експерти вчера правеха контролните проверки върху работите на учениците.
Масовите оценка на теста по литература са между 4,50 и 5, каза Ваня Кастрева, шеф на инспектората по образование в София. По математика най-много са тройките. Те се пишат при изкарани 16 точки на теста от общо 100, уточни Вълчев. Решаването на логическите задачи затрудни повечето от учениците и това си личи от резултатите, съобщиха експерти.
След излизането на бележките кандидат-гимназистите трябва да подадат документ с реда на желаните от тях специалности и училища. Срокът е от 4 до 9 юли. Молбите се носят в училищата, в които кандидатите са пускали заявленията си за явяване на изпити (там ще бъдат окачени и списъците с оценките).
На 11 юли ще бъде обявено класирането. Учениците, които са приети по първо желание трябва веднага да се запишат. Тези, които не са доволни и които изобщо не са приети, автоматично участват във втория тур. Системата класира само напред в списъка от желаните училища, напомниха експерти. При всички случаи учениците, които са изкарали успех, различен от двойка, ще влязат. Тази година местата в гимназиите са повече с 5321 от броя на кандидатите. Паралелките, които не съберат достатъчно деца, ще бъдат закрити.
Та кой е от Несебър?
дооооооооооолллуууууууууу ууу МОН...циганиииии...само расова чистотааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз го видях! Ама не помня къде точно. Под него имаше : Провери резултати, обаче като се опитах да вляза нищо не ми излизаше така чееееПървоначално написано от LovePoisoned
![]()
![]()
![]()
When I`m bad,I`m better!
нямя ли софиянци бе хора излагате сеееее
добре душкоооооооооооооПървоначално написано от aka6a_sf
![]()
Имааа ето меееПървоначално написано от мече
![]()
![]()
верно ли само 100 човека имат 2ка на изпита по математика от 26000 ?
То се нещо ще се прецака!Първоначално написано от drun-drun
![]()
![]()
![]()
![]()
When I`m bad,I`m better!
айде снощната историяяяяяяяяяя.....не не не плс be optimistic everybody
ko staa e da go eva
над 28 000 не 26 000Първоначално написано от drun-drun
АВЕ ТАКА ПИШЕ ЧЕ ИМА САМО 100 ДВОИКИ ВЕ