.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Искам да сваля 12кг. за 2-3 месеца

Хора, моля ви, помогнете ми да отслабна. Качих много килограми (към 12) и искам да ги сваля... и още пет искам да сваля освен тях. Пробвах сякви диети, съсипах си организма,но не се получава. Искам да ги сваля за 2,3 месеца. Не мисля, че е кратък и нездравословен срок, все пак хората свалят и повече. Дайте ми някаква изпитана диета, аз принципно не ям много но пълнея от натуралните сокове, шоколада и тн (хляб мразя)... дано някой да се отзове.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

17 кг за 2-3 месеца са много! Отслабвай постепенно. Не е нужно да се подлагаш на някакви строги диети. Просто ограничи храните, от които сама каза, че пълнееш. Спортувай много и се храни здравословно. Не е голяма философия.
    П.С: Има много такива теми, поразрови се малко.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

http://dieti.rozali.com/dieti-zvezdi/p8119.html <---- погледни тук , не знам до колко е изпитана тази диета , но в сайта има много други , а също така има и много упражнения . Разгледай и коментарите към диетите в този сайт така можеш да разбереш до колко са помогнали .

Успех !!!
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    What you give is what you get!

Град
    stz.. =}
    много ти е кратък срока за отслабване.. ако за 2 - 3 месеца отслабнеш с 17 килограма е много вероятно да ти се появи целулит
    you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от mOnii_sTar
    много ти е кратък срока за отслабване.. ако за 2 - 3 месеца отслабнеш с 17 килограма е много вероятно да ти се появи целулит
    и гадни стрий

Cruel Intentions

Опитай с фитнес,бягане,тренирай някакъв спорт,танцувай,ограничавай се от мазни храни.

Град
    СофиЯ
    много спорт!Само на сорт залагай,остави ги тия диети...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    дюкан и спорт...

Мерси на всички за помощта. Смятам да пробвам Дюкан, дано да успея.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Уф, то и аз искам много неща ма нали знаш , че само с искане не става
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Ако питаш мен не трябва да смъкваш толкова много кг. за такова кратко време!!!Айде 12 кг. ДА,нооо 17
    Ако решиш да смъкнеш само 12 ще ти е много лесно и то без диета Сега е топло и за 3 месеца ще ги махнеш Все пак се пада по 1 кг. на седмица Просто наблягай на течностите,плодовете и зеленчуците Не мисля,че ще ти е проблем да ядеш тези неща,защото е толкова горещо,че едва ли ти се хапват някакви тежки храни (пици,хамбургери....) И естествено спортувай Айде успех

Град
    паралелно
    А аз пък искам да стана 15!!! килограма. Това е мечтата на живота ми... Моля ви, помогнете...

А, и пропуснах да кажа, че трябва да стана 15 кг до другата сряда...

А сега сериозно. Аман от откачени хора. Това, че си прецакват целия организъм с тия тъпи диети май въобще не ги засяга. Като си дебела - тичай по половин час на ден, ходи на фитнес, плувай. За какво ти е да се измъчваш, опитвайки се да приличаш на бухенвалдска манекенка?

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    много спорт!Само на сорт залагай,остави ги тия диети...
    napalno saglasna...fitnes smao i si qj kakvoto poiska6(ama ne prekalqvai)

стига с тези глупави диети ,игради си здравословен хранителен режим и започни да спортуваши няма как да не постигнеш целта си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си