- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам да сваля 12кг. за 2-3 месеца
Хора, моля ви, помогнете ми да отслабна. Качих много килограми (към 12) и искам да ги сваля... и още пет искам да сваля освен тях. Пробвах сякви диети, съсипах си организма,но не се получава. Искам да ги сваля за 2,3 месеца. Не мисля, че е кратък и нездравословен срок, все пак хората свалят и повече. Дайте ми някаква изпитана диета, аз принципно не ям много но пълнея от натуралните сокове, шоколада и тн (хляб мразя)... дано някой да се отзове.
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
17 кг за 2-3 месеца са много! Отслабвай постепенно. Не е нужно да се подлагаш на някакви строги диети. Просто ограничи храните, от които сама каза, че пълнееш. Спортувай много и се храни здравословно. Не е голяма философия.
П.С: Има много такива теми, поразрови се малко.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
http://dieti.rozali.com/dieti-zvezdi/p8119.html <---- погледни тук , не знам до колко е изпитана тази диета , но в сайта има много други , а също така има и много упражнения . Разгледай и коментарите към диетите в този сайт така можеш да разбереш до колко са помогнали .
Успех !!!
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
What you give is what you get!
много ти е кратък срока за отслабване.. ако за 2 - 3 месеца отслабнеш с 17 килограма е много вероятно да ти се появи целулит![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
и гадни стрийПървоначално написано от mOnii_sTar
Cruel Intentions
Опитай с фитнес,бягане,тренирай някакъв спорт,танцувай,ограничавай се от мазни храни.
много спорт!Само на сорт залагай,остави ги тия диети...
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Мерси на всички за помощта. Смятам да пробвам Дюкан, дано да успея.![]()
Уф, то и аз искам много неща ма нали знаш , че само с искане не става![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ако питаш мен не трябва да смъкваш толкова много кг. за такова кратко време!!!Айде 12 кг. ДА,нооо 17![]()
Ако решиш да смъкнеш само 12 ще ти е много лесно и то без диетаСега е топло и за 3 месеца ще ги махнеш
Все пак се пада по 1 кг. на седмица
Просто наблягай на течностите,плодовете и зеленчуците
Не мисля,че ще ти е проблем да ядеш тези неща,защото е толкова горещо,че едва ли ти се хапват някакви тежки храни (пици,хамбургери....)
И естествено спортувай
Айде успех
![]()
А аз пък искам да стана 15!!! килограма. Това е мечтата на живота ми... Моля ви, помогнете...![]()
![]()
![]()
А, и пропуснах да кажа, че трябва да стана 15 кг до другата сряда...
А сега сериозно. Аман от откачени хора. Това, че си прецакват целия организъм с тия тъпи диети май въобще не ги засяга. Като си дебела - тичай по половин час на ден, ходи на фитнес, плувай. За какво ти е да се измъчваш, опитвайки се да приличаш на бухенвалдска манекенка?
napalno saglasna...fitnes smao i si qj kakvoto poiska6(ama ne prekalqvai)Първоначално написано от ^Miss_Independent^
стига с тези глупави диети,игради си здравословен хранителен режим и започни да спортуваши няма как да не постигнеш целта си