- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плаж и грим
Как се оправяте с грима, когато ходите на море? Слагате ли си някакъв въобще и ако да водоустойчив ли? Надявам се темата да не ви се стори тъпа, интересно ще ми е да разбера. На който не му харесва да не пише…![]()
абсурд..никъв грим ще заприли4ам на плашило,колкото и добър да е
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Какъв грим? За какво ти е? Няма смисъл. Отиваш да се къпеш в морето, не на среща, дискотека и т.н.
Да разбира се. Но просто питам вие какво правите, защото съм виждала доста грозни гледки на размазани момичета...Първоначално написано от Iria
![]()
абс никога не съм с грим. за плажа мисля че усмивката и доброто настр под слънчевите лъчи са мн по-важни.
единственото което имам с мен освен бански, плажен крем, кърпа и др задължителни неща са кожени гривнички- едни оплетени като плитки и от едни малки кожички- отиват ми вс година на новия бански.не мисля за необходимо да сме като топ-модели на плажа където най-важно е купона слънцето и усмивките...![]()
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
Е нали си слагаш слънцезащитен крем на лицето?? Как така и с грим?
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Аз като излизам не си слагам грим, пък камо ли на плажа. Още малко и под душа ще ходите с грим...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз вече като излизам от нас много рядко слагам, а ако съм на плаж пък да не говорим![]()
Безсмислено е! Аз съм само с водоустойчив черен молив и това е - иначе не хи харесвам очите![]()
![]()
specialno,kogato utivam na more ili basein, ne slagam grim,ina4e 6te zapili4am na ve6tica![]()
![]()
Руса кукличка
Не стига,че е вредно да се пече лицето с грим,ами и ще стана комична картинка,като се размаже![]()
Само крем за лице ползвам ..но аз си го слагам почти всяка сутрин,така че май не се брои
Smile!?
и аз не си слагам грим само балсам за устни със слънцезащитен фактор...
Освен плажно мляко и балсам за устни друг "грим" за плажа не ми трябва. И какво някой каза: огромна доза добро настроение![]()
Хаха да, една приятелка така с идеята че "няма да се мокри" си сложи спирала и молив, не водоустойчиви, обаче като я набутаха във водата и после гледката беше меко казано ужасна. Никакъв грим на морето, само слънцезащитен балсам за устни и крем...![]()
Естествено,че на плажа не се ходи с грим...Не,че нещо,но после гледката е ужасна...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
че защо ми е този грим на плажа,освен балсам със защитен фактор и плажно мляко др не ми трябва![]()
еее аз пък си ходя с водоустойчив черен молив и фон дио тен :P :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
+1Първоначално написано от neshtastno^vliubena
+1Първоначално написано от little_elf
![]()
It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...
Само малко водоустойчива спирала и това е ...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Бе има и разни келешки, дето и на плаж не ходят без грим.Изключително смешно е, защото не е приятно, като ти става топло на лицето. А и да не говорим колко бихте се размазали, когато си потапяте лицето във водата или още по-лошо - когато гледате под вода..
А водоустойчиви гримове не съм опитвала още.
Точно заради това питах и аз, защото действително има момичета, които не излизат без грим, дори и на плаж.Първоначално написано от LovePoisoned
![]()