- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ми за едно малко уточнение.Плс.
Ето го и мойто въпросчеНай-после си намерих подходящото момченце,което ще ми е първия
Заедно сме от 4 месеца и след 2 месеца,като си дойде щото в момента го няма...ще го направим за пръв път
тфа беше малко излишна информация ама нищо
Та въпроса ми е..после като тече кръв,ако въобще тече щот нали при всеки било различно,тая кръв кога тече повреме на секса или после ?Само тфа не ми е ясно с другите неща съм запозната
Мерси предварително
![]()
![]()
Възможно е няколко дни след акта също да има малко. При мен беше 2-3 дни.
А кръвта по време на самия акт (ако я има) въобще няма да я усетиш... Най-много после да я видиш на чаршафа и толкова ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
докато съ къса ципата, тоест по време на акта.Има случаи когато тече и слид това, може да продължи и дни до колкото знам.
A.D.I.D.A.S.
Кръвта потича вследствие разкъсването на хименът (девствената ципа).Кръв ще има по време на половия акт, не след него.
Мерси,мерси![]()
Друго си е като си запознат с нещата
лично мене ме е страх от непознатото и затова си го държах толкова време на сухо
Горкичкия ми той...каза ми че от 10 месеца е на сухо
и ся още два ще му станат 12
Ама е добро момченце де..изчаква ме докато съм готова.Най-после случих на момче
пожелавам го на всички
след като те отвори може да има кръв но при мен нямаше
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Мерси за пожеланието .. ще разберемПървоначално написано от fen4i_na_avril_and_lp
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
mi pri men be6e vednaga kato si go izvadi ot men ,no e malko nqma stra6noПървоначално написано от fen4i_na_avril_and_lp
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
А болеше ли...Първоначално написано от bebeT00
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
аз мисля,че не го обичаш истински,кфото и да твърдиш,щото изневярата е пълно доказателство за това.
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
tekwa wednaga kat ti wlezne i nqma da se lee kato reka,spokoino.Първоначално написано от fen4i_na_avril_and_lp
i mislq che 4 meseca ne sa mnogo da mu puskash no twoe reshenie, uspeh.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
mi ne to4no bolka,poskoro samo ysetih pronikvaneto na glena v men o6to vzeto ako bada to4na mi haresa kato za parvi patПървоначално написано от malkata_sladurana
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Извинявай...каква изневяра?Първоначално написано от spiderka
![]()
Няма бъзик, ще ти изпадат органите, като те отвори...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
pri mene te4e po vreme na akta..ama nie daje ne zabelqzahme..sled tva ne mi e teklo... dano da si namerila naistina podhodq6tiq..6toto tva mom4e s koeto az pravih za 1 pyt sex sme si o6te dvamata (happy)(happy)![]()
![]()
Ами попринцип по време на акта, но е малко, спокойно. Може и няколко дена след това също да има малко![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
sled sexa