.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Кандидатстващи във Варна

Хей-хей,интересно ми е къде ще кандидатстват варненци и с какви специалности/профили
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Фен
    Град
    varna
    искам в ГПЧЕ Йоан Екзарх и да уча немски а тии ???
    айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7

1 ЕГ,също с немски Дано само ми стигне бала
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    В МГ никой ли не иска?

Фен
    Град
    varna
    Български език и литература
    5.482
    Математика
    4.750

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от MirCa
    ГГ аз тая година го завърших това.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от MirCa
    ГГ аз тая година го завърших това.
    я кажи дали ще вляза и дали е яко там моля те

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Аз отде да знам дали ще влезеш? Аз влязох преди 5 години с бал 30.876, ама съм момче.

Първата година се учи много, втората повече, 10-ти, 11-ти клас е лесно 12 е много шибано.
    Иначе се моли 8-ми клас да не си при Грънчарова, а при Славова. ГГ

и last.fm-ец

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    давай заявки за моркови от сега
    колко ти е бала

с оценки 4 и 5(и всичко нагоре) се влиза навсякъде във варна(или поне така беше миналата година,но ме съмнява да се е променило от тогава)

MirCa - 99,9% съм сиyрна,че ще влезеш

1ва и 5та-дъ бест

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Аз отде да знам дали ще влезеш? Аз влязох преди 5 години с бал 30.876, ама съм момче.

Първата година се учи много, втората повече, 10-ти, 11-ти клас е лесно 12 е много шибано.
    Иначе се моли 8-ми клас да не си при Грънчарова, а при Славова. ГГ
    уфф ами ше се моля бала ми става 32,464

Ае пробвайте се в МГ там е купонът

Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch
    Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    давай заявки за моркови от сега
    колко ти е бала

с оценки 4 и 5(и всичко нагоре) се влиза навсякъде във варна(или поне така беше миналата година,но ме съмнява да се е променило от тогава)

MirCa - 99% съм сигърна,че ще влезеш

1ва и 5та-дъ бест
    Хахахах тъкмо обичам моркови Балът ми е 31.966,преди малко говориих с една приятелка от английската паралелка и каза,че съм там Супер щастлива съм
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    имаме си цял един заек
    тея дето сте с бал 30+ (от Варна)ви е сигурна езиковата гимназия(или там където искате),дишайте

за МГ чувам мн смесени отзиви,ама то за всяко даскало си е така...
    внимателно мислете какво ще ви е 1вото желание,че после да не съжалявате(демек първите месеци от 8ми клас-после вече си свиквате и дет се вика ващо даскало ,което и да е то,е най-якото)

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    имаме си цял един заек
    тея дето сте с бал 30+ (от Варна)ви е сигурна езиковата гимназия(или там където искате),дишайте

Q kaji kakvo to4no si 4ula, 4e mi e zabavno Az taz godina zavyr6ih tam, ma spoki4 i da go naredi6 daskaloto nqma da te pitam kyde jivee6, 4e da te nabiq

Аз бях в МГ 5-7 клас. Кефи ме даскалото, ама сега съм си в 1-ва. 1-ва и МГ са си за мене най-яките. Иначе слухове има за абсолютно всяко даскало - лоши и добри, както във всяко даскало има стойностни хора и отрепки...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    имаме си цял един заек

Q kaji kakvo to4no si 4ula, 4e mi e zabavno Az taz godina zavyr6ih tam, ma spoki4 i da go naredi6 daskaloto nqma da te pitam kyde jivee6, 4e da te nabiq
    Обичайното-най-якото/забилото даскало;най-големите пичове/големи злетаци-всичките са зубари;повечето са си купили местата;приемат с ниски оценки само и само да си запълнят бройките;имат нещо с общината-затва им отпускат толкова пари и т.н
    едини от тези които познавам ми казват,че там мн ги гърчат да учат,други-че живот си живеят

то си е до човека и класа в който е попаднал.въпрос на гледна точка,някой слухове са породени единствено от злоба и както казва Rossmary -

слухове има за абсолютно всяко даскало - лоши и добри, както във всяко даскало има стойностни хора и отрепки

надявам се да не ме биеш-аз лично не вярвам в нещата,които се говорят за определени училища(все пак нас си ни водят за наркоманчета и какви ли още не)

/оф топик /място за малко реклама, предполагам?/
    Ние сме готини, ве Наркомани има. Пушачи има. Пиячи има. Зубъри има. Свестни има. Тъпи има. Умни има. За всеки по нещо има
    Но каквото и да се говори образованието и в 1-ва и в МГ (личен опит) си е на ниво. Реално погледнато откъм хора - навсякъде има по нещо за всеки. Но откъм образование определено не е все тая

Аз го завърших МГ тази година и мога да ви кажа че по-добро образование от това в МГ няма да получите вярно по-спокойно ще ви е ако сте в първа или пета ама няма да знаете нищо друго освен езика....а повярвайте ми с език освен в чужбината(където трябват много пари)или да кандидатствате след 12клас за фиология по език(тоест да станете после даскали по езика)тоест влизайте в МГ там е истината

Цитирай Първоначално написано от egzoti4en
    Аз го завърших МГ тази година и мога да ви кажа че по-добро образование от това в МГ няма да получите вярно по-спокойно ще ви е ако сте в първа или пета ама няма да знаете нищо друго освен езика....а повярвайте ми с език освен в чужбината(където трябват много пари)или да кандидатствате след 12клас за фиология по език(тоест да станете после даскали по езика)тоест влизайте в МГ там е истината

Предполагам експертно мнение на човек, учил и на двете места?

Не, но с достъчно познати за да го твърдя съвсем откровено, а и сега като гледам как стои положенито 12 клас информацията е абсолютно достоверна ....Вие си преценявате...

Не, но с достъчно познати за да го твърдя съвсем откровено, а и сега като гледам как стои положенито 12 клас информацията е абсолютно достоверна ....Вие си преценявате...
    Е, аз съм учила и на двете места Може би ако в МГ се отпуснеш и не учиш, ще те стягат повече, но реално ако имаш желанието да постигнеш нещо - и в двете гимназии имаш еднакъв шанс. Въпрос на желание е. Не знам как стои въпросът в 12 клас, но
    "На проведените в началото на месец юни задължителни държавни зрелостни изпити учениците от Първа езикова гимназия постигнаха забележителен успех. В националното класиране според резултатите от матурата по български език и литература от 1070 училища в България Първа езикова гимназия заема престижното IV място, със среден успех отличен 5,75 , само на 5 стотни след първото училище - Американският колеж.

Според публикуваната в сайта на МОН от 24 юни 2008г. информация за резултатите от матурите по области, Първа езикова гимназия е на първо място по успех по немски език, български език и литература, химия, биология, история и в призовата тройка по английски език, математика и география. /сайт/"

Няма значение Имам достатъчно познати, завършили първа и смея да твърдя, че са доста стойностни като хора и като образование и като реализация.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Във Варна МГ е 4 позиции след 1ЕГ по успех от матура по БЕЛ, но имай предвид, че въпреки всичко езиковите имат от 2 до 5 часа повече по предмета за разлика от МГ. Но пък ква е истината, че където трябва да ни има .. сме там - на 1во място по резултат по математика в областта, а също и по английски.. Сега вече за призови 3ки, 4ки, 5ци,.. не съм се интересувала, но пък е факт, че ученици(1 от моя клас) спечелиха 2ро място по проект на НАСА! Ако си уредиш добре работите, навсякъде можеш да успееш. Но не ми прехвалвай 1ЕГ. Когато аз кандидатствах след 7ми клас преди 5 години, повярвай ми 1ЕГ беше смятана за смотано и незабавно даскало, където имаше малко желаещи да влизат. Масовият поток беше към МГ,5ЕГ и 4ЕГ (заради станалия известен испански език). Хвалиш 1ЕГ, защото си се надъхала да влезеш там, това е нормално. Но погледни класацията от успехи от матурите в сайта на РИО-Варна. По всеки предмет челните места се заемат от МГ, 1ЕГ,5ЕГ,4ЕГ и СОУ- Пушкин. Ако съдиш по тези успехи .. значи където и да влезеш (в 1 от тях) няма да сбъркаш.

А й повярвай ми не съди по матурите там се преписваше жестоко виж ги другите съзтезания,където найстина човек показва какво знае.... и там кой е на върха МГ!!!

Град
    За някой МГ е Училището,за други езиковите-въпрос на интереси
    Всяко даскало си има своите плюсове и минуси,а който иска да успее ви живота ще намери начин,даже и да е в най-обикновена гимназия.
    Имах съзможност да вляза в математическата(все пак имах 5 и нещо на изпита по математика),но си прецених,че това не е училището за мен(а и не исках да ме сравняват с братовчед ми гении,които спечели награда варна и беше в националния ни отбор по математика за международната олимпиада[или нещо подобно]).
    Тези разговори за училищата винаги са ми се стрували супер безсмислени-никой не е учил и на 2те места едновременно,а и всеки си има различни интереси
    + темата май беше за бъдещите зайчета,а като гледам предимно ние пишем...не виждам смисъл всеки да си прави реклама на училището-който където иска да си влиза-на всякъде има переспектива ,стига човека да е достатъчно мотивиран

Мега фен Аватара на w0sh
    Град

Айде ве. Шефе, а от МГ с кво излизаш? с математика. Уау. С информатика УАУУУ.
    И представи си езикът не ти трябва само за да учиш в чужбиа, а за да си намериш и работа на по-късен етап.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си