- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орален и анален секс
Много ми е интресно какво мислите за тези два вида секс, тъй като аз все още не съм практикувала какъвто и да е секс. Моля дайте ми съвети и мнения по въпроса. Благодаря ви предварително!
Т.1 от правилника!
swords1010
Първоначално написано от Baby92
Не и е мястото на темата тук...!
Madness is the gift, that has been given to me.
Мисля че темата трябва да е в раздела за секс.Иначе съм пробвал и двата вида, но аналния не ми хареса много.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
na zadna ne mi haresva na mene.na predna mn mi haresva. oralnata lubov sa6to e gotina![]()
Obojavam oralniq sex...
Analen ne sam pravila i ne moga da kaja dali bi mi haresalo..vsichko s vremeto si![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Извинявам се за това, че съм я сложила точно тук тази тема.... едва ли мога да я изтрия вече, нали...![]()
обожавам и оралния и аналния секс просто няма такъв кеф
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
ммм питай раздел секс![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
[-o< сигурно е бил с вързани очи,но това между нас да си останеПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Go fix yourself !
Мисля че темата е за РАЗДЕЛ " СЕКС" моля модераторите да я преместят![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Първоначално написано от The-Grow-Up-Kid
Какво те кара да мислиш, че е момче?
Madness is the gift, that has been given to me.
хвана ме по бели гащиПървоначално написано от Chess
![]()
Грешка
![]()
Go fix yourself !
да уточня -не съм консервативна,тъпа и тн. ,но не одобрявам много оралния секс , в смисъл -не че виждам нещо лошо в него просто мен самата ме е гнус да си го и помисля (е,да не го правя аз де)
за аналния нямам менние
Анален..не съм правила..ама не ми се и прави нз що не е за мен просто..оралния ми харесва многоо...даже изкл много
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
май не се изразих правилно..аз не искам да правя орална любов-не съм казала,че на мен не искам да правят....искамПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Искай - използвай вълшебните думички: "Излижи ме и след това ще ти лапам!". Докато не се научиш да лапаш - никакво лизане за тебПървоначално написано от RaI4etO
![]()
![]()
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Ne e tochno taka. Az iskah da me lije i iskah i az da mu lapam. Toi obache beshe tvyrdo ubeden, che ne iska da mu lapam i samo me lijeshe. No tai kato az toooolkova iskah i na nego da mu dostavq tova udovolstvie se syglasi, ta taka veche ne znam kak da go nakaram da razbere, che ne moje postoqnno da duham. ..... Inache go kazah vyv vryzka s tova, che moje samo da te lijat, bez da duhash.Първоначално написано от Ферма за птици
хм скивай ся анален е кура в путката (да се изразя кат селянин) а орален е да ти лиже путката или да му духаш...нали не ги обърка?Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Ако няма орален секс, все едно нищо не съм правила. Анален съм опитвала и не ми харесва!
Ti gi obyrka. Vaginalen znaesh li kakvo e?Първоначално написано от Tiger~RulZ
Момче - още 3-4 секс-сайта ограмотяване и се върни тогава да пишеш тук!Първоначално написано от Tiger~RulZ
![]()
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
оппа вярно,нешу се подведох по мнението ти...бтв кво е вагинален покажи миПървоначално написано от Nadelina
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
К*ра в п*тката е вагинален..![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor