- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вярно ли е:Скинари И пънкари срещу метъли,чалгари и имоута
Дочух че на 08.08.08 щели да се събират скинари и пънкари* да бият метъли и имоута.Вече ми го казаха няколко човека,първо разбрах,че скинари са щели да бият емоционалните а днеска един ми каза,не знам как ще стане това скинари И пънкари да бият гореспоменатите.Вярно ли е това всичкото или е просто е измислица![]()
Ще е интересно скинари и пънкари заедно *понеже много се обичат.
Аз съм за емотата.
айде да обясня..
не всички скинхедс са расисти/нацисти.
Има аполитични (шарп), които не мразят пънкарите, има и раш (анархо- и комунистически скинхедс).
А да не говорим за наци пънковете, и че пънкар не задължително означава анархист.
На гей парада поне си струваше да се ступа някой перхидролен оръфляк, ама да се занимава човек с тия олигофрени..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Само да обясня. Каквито и видове скинари да има. В България висчки са от подвид ПСЕВДО.
az sam za skinarite![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Да,де,то повечето което написахте ми беше г/д ясно отпреди това с някои изключения,но въпроса ми е:
Ще се състои ли наистина това "мероприятие"
не ви питам кой е за скинари и кой за метъли питам ще се състои ли![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
експлойтед,твойто мнение чаках,защото знам,че ако има нещо такова ти ще го знаешПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Звучи абсурдно
Ама това къде ще бъде?
1.Не се знае дали въобще "ще бъде"
2.По това което чух- навсякъде,по улиците
Първоначално написано от exploitedteen
Така е ,аз си слушам метъл и въпреки това си имам познати и пънкари и скинари,пък и както каза преди това в подобно мероприятие метълите биха били на страната на скиновете.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Второ метъли и чалгари на една "бойна" формация ми звучи съвсем леко невъзможно...![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ще има, експлойтед не знае, защото е емо и ще му правим засада!
АХАХХААХАХ
ебаси дивотиите. Стрийт събкълчър фрий фор ол, а :P
метъли + емота
скинари + пънкари
хаха, звучи толкова яко. ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
те емотата налитат с бръснарски ножки, нали о.О?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ама се режат сами!Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
Първоначално написано от lsd43
![]()
6te budat tolkova ot4aqni predi "bitkata" 4e sigurno 6te se samoubiqt predi subitieto![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
suicide squad, attack![]()
![]()
Seek and destroy for emo-chalga!![]()
![]()
az sum za metalite
"I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!
Баси яката тема..![]()
![]()
нз ама аз съм за скинарите.. пък и за пръв път чух за такова нещо от вас.. така че не мога да дам инфо каде как и т.н.
аз съм за рапъритe
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE