- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девствен съм помогнете :(
а темата за това ли беше...да с епохвалишПървоначално написано от SabakuNoGaara
еми браво..
Cruel Intentions
а сигурен ли си 4е си на 15?!
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
първия отг направо ме разцепи ;д;д;д ....ама си е така
AHAHAHHAHAHAHAHAHHA DEVSTVEN NA 15 LAMER BALUK SMEITE MU SE HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA
haters make me famous
Къв ти е проблема, бе?! Да те изчукаме ли искаш ?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
щом му е лапала (не знам дали някоя би й завиждала) и той продължава да отказва нещо за тарифа над 5лв значи не му хареса следователно днес съм се запознал с един некрофил една зоофилка един педал една герантофилка т е трябва да чакам и чичко педофил
окончателен извод тоя форум е извратен
За пореден път се убеждавам в извратените ти намерения ... Сигурно от опит ни го споделяш?Първоначално написано от Чичко_Стоматолог
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от SabakuNoGaara
Да се ообзаложим ли ,че си поредния пъпчив геймар чекиджия , който не става от компа по цял ден ,и докато е дал пауза в поредната тъпа игра пише тука ?!
Залагам живота ти !!
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Ела при кака Алекс да те отрака!Повечето ми познати за правили секс на твойта възраст, дори и по-млади... И кфо ся, мислиш си, че се кефят ли? Напротив, много ги е яд.. Ама край, свършило е.
Така че си гледай училищео, оценките и игрите с приятели, закфо ти е кат станеш на 20 години сичко да ти е омръзнало.
![]()
ole zaglavieto me UBI .... q go pro4eti i si pomisli dali tova si iskal da kaje6![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Първоначално написано от Чичко_Стоматолог
![]()
![]()
![]()
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
абе това че имаш време за наруто е по важно (ако не сте гледали има невероятна любовна история)
П С гордея се че написах поста без кавички
И аз съм девствен, но мен повече ме притесняваха свирките, че ако го захапе ше си ебе майката....![]()
Туй девствен сам ПОМОГНЕТЕ звучи като търся си курва да ма упраи с извинение
ако толкова ти се ебе еби се, ако не ти се ебе не се еби- къв е проблема
не се ли притесняваш повече, да не ти го отхапеПървоначално написано от mr7N
![]()
![]()