- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- какво мислите за house музиката?
амии.. лично на мен много ми харесваза вас не знам
![]()
сру ако има и други такива темии.. ноо просто нямах какво да правя и пуснах тази
ОБЪРКАХ СЕ!! ТЕМАТА НЕ Е ЗА РАЗДЕЛ СЕКС
![]()
![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
Мисляяя... че НЕ Е ЗА ТОЯ РАЗДЕЛ!!![]()
Horse Crazy Girl!!
Уау! Колко си приличаме!Първоначално написано от love_shu
![]()
Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!
![]()
вярно
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
на мен не ми харесва да слушам хаус.. има само няколко песнички който ми харесват![]()
кефи ме![]()
![]()
![]()
даже само такова слушам ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ся е "модерно" да се слуша хаус... и за тва почти всеки , който питаш "ква музика слушаш" щи каже "хаус" ........... не обиждам никого.... просто изразявам мнение.... и нямам нищо против хауса, просто вече ми е писнало всички да слушат "само и единствено хаус" ,щото така е модерно....
А всъщност да са на режим, като им се цъка телевизора, да се пуска на ПланетаПървоначално написано от DjuDjiTo
![]()
е не пък точно планета... ама що пък ВИНАГИ хаус.... има City , MAD и още мн....
и мене ми е писнало от такива, ама кфо да напрайм....Първоначално написано от Чичко_Полицай
повечето наистина са само ей така, шот е модерно, почти никой не се заслушва в песните и не осъзнава даже кой стил хаус му допада...
Progressive и MinimalПървоначално написано от tinky_winky
![]()
Има някои песни, които много ми харесват, но това просто не е стила ми
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
не разбрахте ли, че не се казва "песни" бе, макя му деба, прост народ...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Има някои сетчета,които ми допадат..но определено хаус музиката не ми е в кръвта..![]()
Желязна Девица
Мхм...А то т'ва всъщност музика ли е?!?!
К'во да мисля...В даскало някой като пусне хаус и стомаха на 3-тата минута ми се свива и почвам да трепера...Не са ми здрави нервите ... Т'ва е ужасна мелодия...Как я траете незнам...![]()
![]()
Супер е досадна и еднообразна.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
А така!Първоначално написано от Outlaw4Life
![]()
Всеки с мнението си......Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
Първоначално написано от 2PeopleINoneREG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
не знаеш колко мноого си прав![]()
мии тоо наистина е така.. веднъж си писах с една дето се води за houserka и я питам какво правиш?
- Слушам ИВАНАА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mOnii_sTar
Ами така са те!Който иска да е МОДЕРЕЕН !!
![]()
На мен ми харесва.Дори в момента слушам он-лайн хаус радио.Не гледайте подписа...слушам абсолютно всичко.![]()
сру?!
и кво като слуша хаус не може да слуша Ивана?? БреййПървоначално написано от mOnii_sTar
Съгласен съм със Taste The Rainbow.