- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо НЕ на секса в ранна възраст
Абе понятието ранна възраст е доста разтегливо!За някой ранна възраст е до 18 за други е до 12 години.А иначе като се чувстват наистина готови защо да не го направят?
Еми да, ама те си мислят че са готови на 11..Първоначално написано от fear4o
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
е случва сe!като си мислят остави ги да се отварят не както трябва от незнание и неопитност и после цял живот да ги е страх да праат секс!
И аз съм против под 13-14 години за мен нормолно е на 16-17 години.Обаче аз не мисла за секс и това е последното нещто което ми се върти в главата толкоз проблеми че няма на къде да се обърна
Обаче незнам за каква ще ме вземете ако ви кажа че аз не чета информация за секс. Но без презарватив няма стане не искам да съм майка
И после даи се чукне после бремена и момчето да го няма
![]()
Отговорноста е голяма
![]()
НО и това ще ми доиде до главата![]()
абе зависи!Aко иска може да 13 години да е достатъчно подготвена и да знае повече неща за секса от 19 годишен!Найстина ще е по-добре да се образоват и чак тогава да почнат за да няма теми:Бременна ли съм?Първоначално написано от uBuTo
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
разликата е там че няква 12-13 годишна пикла е тръгнала да се ебе и си мисли че земята е квадратна и си мисли че каквото хварчи се яде.... после що имам 2 лопати разтояние между краката .. е те..![]()
Exorcism !
В ранна възраст не е добре особенно за момичетата.Ако са не добре разжити може да има доста големи последствия
В ранна възраст не е добре особенно за момичетата.Ако са не добре разжити може да има доста големи последствия
Да ви напомня,че и 14 годишни (аз например) могат да се образоват...Това,че си по-възрастен не винаги означава по-умен...Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
аз си чета тука шоту няя ко друго да прая ама и попивам тук там по нещичко
И аз не съм много за Секса на мойта възраст въпреки че сте прави ,че мислим че сме готови....абе ако се хвърли 1 поглед на *важните теми* тука дори и малоумните моат се образоват..поне малко
Щото малките ги шибва яко хормона и от там те вече са влюбени в човека на живота си и са готови и зрели за секс.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първото за което се сещам е, че на 12-14 години още нищо не са видяли що се отнася за отношения между двама души.. Не знаят не само какво е любов, а си нямат никаква представа за привързаност или каквито и да било чувства.. Не могат да изживеят пълноценно това, губят девствеността си за едното физическо преживяване, нещо което ще правят цял живот.. Секса не е само физически акт, секс се прави с чувство иначе не е нищо, няма смисъл.. Не схващат смисъла му, правят го защото се говори само за това, защото другите го правят, а не защото го искат/чувстват..
Второто което ми идва наум е, че не са достатъчно развити.. особено 12-13 годишните, които вече правят секс.. Чисто физически мотив е, не са готови, не че не са подготвени.. Защото в 21ви век всеки може да се образова относно секса, всеки един тийнейджър може да обогати секскуалната си култура като влезе в гугъл, нищо работа..
Според мен преди да прави секс едно дете на 12/13/14 години трябва да се замисли дали наистина е говото, от физическа гледна точка.. И нямам напредвид това дали му е достатъчно дълъг или това дали има гърди.. Ами това дали познава себе си, дали се чувства готово за подобно нещо, от емоционална гледна точка.. Все пак секс се прави не за да не си девствен.. Първия път е единствен, няма да има втори първи път, затова мисля, че трябва да е хубаво преживяване.. а на 12/13/14 сте още деца, не познавате телата си, не знаете как да действате, как да почувствате удоволствието от секса.. Напълно безмислена работа..
линнс отново праска смислено мнение.
просто сексът е за осъзнат етап, в който за теб самия/самата се е формирало едно желание за завършеност относно връзката ти. за да е завършена тя, трябва да са налице много други факторчета, които невинаги биват осмислени на по-ранна възраст.
в тоя ред на мисли обаче има хора, които съзряват по-бързо и имат по-трезв поглед от по-рано, така че все пак е много обстоятелствена работата.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Защо не ли?.. Защото заради ей такива като вас домовете за сираци са препълнете с деца на 11-12 годишни пикли дето тръгнали да се ебат..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
За Linns- +1000000000000000000000000000
Аз отново ще спомена,че според мен на 12/13(някои и на 16-17 даже)не осъзнаваш изобщо какво се случва.Сексът е или : "Брааааааааааааат оная я разкъртих"(а всъщност е свършил за 20 секунди защото не знае какво да прави или как да се контролира)или още по-зле "Милоооооо ония ме сцепииии.Още не мога да си затворя краката!"(ТОВА е истински случай и още не мога да повярвам,че го чух и то от устата на ДЕТЕ!!!)
Деца сте за бога!!!На 14 още скачах на въже!
А наи-ужасното нещо което преживях беше да видя на един телефон снимка на голо момиче на 4 крака на легло снимана отзад.Беше на туко що навършени 13 години.Плоско малко момиченце с недоразвито тяло.Аз ако бях мъж просто щях да остана отвратена!
Мисля че всеки знае опастностите от ранния полов живот. Може да ме помислите за задръстена, но моето мнение е, че докато човек не навърши пълнолетие не бива да прави секс.
освен че не са готови съм чувала някаде че спира растежа
НЕ МИСЛИ!Първоначално написано от MostHated
иначе не е нормално някви деца на 12-13 години да се шибат-.
въобще не ми дреме дали се шибат
не винете деца а родителите![]()
ОДИН!!!
ами това е време за любов ... и е гадно ако не си изживееш детството . Аз ли4но имам съвест и бих се 4увствала като мръсница ако спя с мом4е преди 18 още докато майка ми ме издържа и тя да разбере![]()
![]()
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Надушвам още 1 наследничка на Хилари!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota