.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 172

Hybrid View

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    6 страници - предимно глупости. Големи моралисти сте , нямам думи. Като са образовани ?децата? - да правят каквото знаят. На тяхна отговорност.
    Според вас не трябва да се прави секс на 13-14, а според мен трябва да се отделят минимум 3 часа на ден за учене (извънкласни занимания, допълнителна подготовка и т.н.). Никой не ме пита, никой не е длъжен да го прави => аз нямам право да го осъждам. Само избивате комплекси в таз тема и се занимавате с глупости. Толкова по-интересни неща за обсъждане има във форума ...

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    YouDontKnowMe я ми кажи на колко години си? И колко нормални УЧЕНИЦИ(не студенти) познаваш които учат по 3 часа на ден? Да учиш толкова всеки ден не е нормално! И кои неща са по-интересни? Темите: Бременна ли съм? И защо да не се занимаваме с глупости? Аз не виждам нищо лошо!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

anonymous708973
    Guest
    Абе, 3 часа на ден си е абсолютно нормално. 1 час да отделиш да си научиш уроците, 1 на домашните и 1 на езика, който учиш - думи, граматика, дрън-дрън... Друг е въпросът, че много малко хора го правят. Аз също не правя така в момента, просто желанието ми за просвета точно сега е в дън гори тилилейски.

Извинете за офф-а

Цитирай Първоначално написано от fear4o
    YouDontKnowMe я ми кажи на колко години си? И колко нормални УЧЕНИЦИ(не студенти) познаваш които учат по 3 часа на ден? Да учиш толкова всеки ден не е нормално! И кои неща са по-интересни? Темите: Бременна ли съм? И защо да не се занимаваме с глупости? Аз не виждам нищо лошо!
    Не, имам доста изявления по темата за "бременните". Колко познавам ли? Ами повечето хора около мен.

Това с трите часа е много готино, сега си намерете някой, който редовно го прави. Аз пръста си не мръдвам и печеля състезания по математика и физика и нямам никакви проблеми с оценките, а съм в доста солидно училище. Освен това не тук му е мястото да си говорим на тая тема.

Повече от фен
    защо тук се говори за даскало

Цитирай Първоначално написано от MochaOnMyLips
    Това с трите часа е много готино, сега си намерете някой, който редовно го прави. Аз пръста си не мръдвам и печеля състезания по математика и физика и нямам никакви проблеми с оценките, а съм в доста солидно училище. Освен това не тук му е мястото да си говорим на тая тема.
    Ммм солидно училище .. ПМГ в Пазарджик ... Или пък това във Враца?
    Не се и съмнявам, че ги печелиш. Хубаво е това. Сигурна съм, че владееш и два езика перфектно писмено и говоримо, дипломата ти е 6.00 , бориш се за стипендия в САЩ ... И т'ва е точно, защото не си мръдваш пръста...

Точно тук му е мястото.^ Нали всички се правят на големите моралисти... А някои са по-зле и от въпросните 13-14г. Поне дечурлигата правят секс , учат се на туй-онуй . Другите к'во правят- играят си с кукли , на криеница или просто цъкат УОУ , ЦС, форуми - същото . Всеки човек има право да се занимава с глупости, били те игри , секс , кафета , купони т.н.

Изключтиелно много се дразня като видя тема от рода на "бременна съм" , "закъснява ми" , но още повече са ми неприятни този тип теми и изказвания -"защо не на секса на 13" , "ау,колко сме малко девствените, дай да се гордеем, ние сме нещо повече от другите" , "аз съм на 17 , вече съм батко, вие сте пикли, да ми ядете патката, сега ще се правя във форума на велик" , или "аз съм си велик по рождение, тук съм лидер, моето мнение е закон, сега ти няма да ме куоутваш и да ме критикуваш, защото аз съм ебати пича. по-велик съм и от админа." , "аз ще чакам подходящия цял живот, ще съм девствена кучка и ще ви правя мазало (това ми харесва как звучи всъщност .. )"

Не знам защо, но повечето мнения ми звучат ей така ^ - много изкуствени, неискрени , клиширани, комплексарски.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Оооо незнам всеки да си прави каквото иска каквото и да направим няма как да го променим. Нито закони нито нищо няма да спре едно момиче или момче да не прави секс на 13 14 или ако иска на 20. Незнам аз съм на мнение че вие като неискате недеите правете после няма вие да си блъскате главите какво да правите ... Мисля че щом един човек носи глава на раменете значи БИ трябвало да може да мисли ... В днешно време никой неможе да ме убеди че може да спрете едно момиче да се нае*е на 13...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Град
    sf
    YouDontKnowMe нямаме нужда от 2ра Хилари!
    1Колкото до училището аз съм в 91 НЕГ в София също не си мръдвам пръста за учене и успехът ми не пада под 5!
    2Колкото до мненията: всеки има право да си изкаже мнението!Живеем в свободна държава в чиято конституция се заявява, че всеки човек има право на мнение(с 2 думи свобода на словото)!
    3Не точно в този раздел трябва да коментираме на кой какъв му е успехът!
    4Всеки има правото да прави каквото си поиска(стига да не нарушава закона) и никой освен родителите му нямат право да му налагат мнението си и да му казват какво да прави!Ако искам ще се пазя до брака, ако искам ще чакам подходящата, ако искам за 1 месец ще из*ба всички момичета в София.Не си ти човека който да определя какво ще правим ние!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

YouDontKnowMe нямаме нужда от 2ра Хилари!
    1Колкото до училището аз съм в 91 НЕГ в София също не си мръдвам пръста за учене и успехът ми не пада под 5!
    2Колкото до мненията: всеки има право да си изкаже мнението!Живеем в свободна държава в чиято конституция се заявява, че всеки човек има право на мнение(с 2 думи свобода на словото)!
    3Не точно в този раздел трябва да коментираме на кой какъв му е успехът!
    4Всеки има правото да прави каквото си поиска(стига да не нарушава закона) и никой освен родителите му нямат право да му налагат мнението си и да му казват какво да прави!Ако искам ще се пазя до брака, ако искам ще чакам подходящата, ако искам за 1 месец ще из*ба всички момичета в София.Не си ти човека който да определя какво ще правим ние!
    1.За теб не говоря. 91 НЕГ е хубаво училище, особено ако си учиш съвестно.
    2.Някъде да съм си наложила мнението .. Моля те, ако е така, цитирай ме..
    3.MochaOnMyLips спомена първи за успех , аз говорих за учене..
    4.Къде съм карала някой да прави нещо .. Изказала съм принципите си.

Нямали СТЕ нужда от втора Хилари ... Кои сте ВИЕ и кой ви пита от какво имате нужда и от какво не. В момента ти се обръщаш срещу свободното слово, нападаш трето лице , което изобщо не е в разговора. Нещо много навътре се взимаш.

Моля те, само ми цитирай местата, където съм наредила на някого да прави каквото и да е било.. Защото така излиза от поста ти.. Хайде вникни малко като четеш нещо, не през ред. Че ще ти се наложи да попадаш в необрано лозе доста често, както е сега.

"6 страници - предимно глупости. Големи моралисти сте , нямам думи. Като са образовани ?децата? - да правят каквото знаят. На тяхна отговорност.
    Според вас не трябва да се прави секс на 13-14, а според мен трябва да се отделят минимум 3 часа на ден за учене (извънкласни занимания, допълнителна подготовка и т.н.). Никой не ме пита, никой не е длъжен да го прави => аз нямам право да го осъждам. Само избивате комплекси в таз тема и се занимавате с глупости. Толкова по-интересни неща за обсъждане има във форума ..."

Къде съм наредила на някого да прави каквото и да е било, къде съм си наложила мнението .. Или пък в последното ми мнение...
    Да ти кажа, с Хилари като цяло сме на различно мнение по много въпроси. Тя май е против секса в ранната възраст. Къде тръгна да ни сравняваш, ще вземе да се обиди мацката.
    П.П: Отивам да се занимавам допълнително по някой език

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    нека ви попитам нещо

защо да на секса в ранна възраст?
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    нека ви попитам нещо

Махнали са ти банна

И да и аз се питам този въпрос.

Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    нека ви попитам нещо

Махнали са ти банна

И да и аз се питам този въпрос.
    Без мен на къде?
    ОДИН!!!

Град
    sf
    Опит за налагане на мнение:
    Изключтиелно много се дразня като видя тема от рода на "бременна съм" , "закъснява ми" , но още повече са ми неприятни този тип теми и изказвания -"защо не на секса на 13" , "ау,колко сме малко девствените, дай да се гордеем, ние сме нещо повече от другите" , "аз съм на 17 , вече съм батко, вие сте пикли, да ми ядете патката, сега ще се правя във форума на велик" , или "аз съм си велик по рождение, тук съм лидер, моето мнение е закон, сега ти няма да ме куоутваш и да ме критикуваш, защото аз съм ебати пича. по-велик съм и от админа." , "аз ще чакам подходящия цял живот, ще съм девствена кучка и ще ви правя мазало (това ми харесва как звучи всъщност .. )"
    Според вас не трябва да се прави секс на 13-14, а според мен трябва да се отделят минимум 3 часа на ден за учене (извънкласни занимания, допълнителна подготовка и т.н.).

Нападки:
    Само избивате комплекси в таз тема и се занимавате с глупости.

И това е само в тази тема!
    Никъде не съм се обърнал срещу свободата на словото в този форум(специално си проверявам мненията, за да не може после някой да ми каже:А ти сега се опитваш да нареждаш и не зачиташ правото на изказа!).Колкото до Хилари, къде по-точно я нападнах? Да съм казал нещо лошо в постовете си директно?? Сравних ви двете, защото от известно време насам намирам нещо общо в принципите ви(не напълно)!
    Като говориш за учене е напълно нормално темата да се обърне към успехът!И както споменах вече не тук е мястото да се обсъжда този въпрос!

ПС:Става хубав спор!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Опит за налагане на мнение:
    Според вас не трябва да се прави секс на 13-14, а според мен трябва да се отделят минимум 3 часа на ден за учене (извънкласни занимания, допълнителна подготовка и т.н.).

Нападки:
    Само избивате комплекси в таз тема и се занимавате с глупости.

И това е само в тази тема!
    Никъде не съм се обърнал срещу свободата на словото в този форум(специално си проверявам мненията, за да не може после някой да ми каже:А ти сега се опитваш да нареждаш и не зачиташ правото на изказа!).Колкото до Хилари, къде по-точно я нападнах? Да съм казал нещо лошо в постовете си директно?? Сравних ви двете, защото от известно време насам намирам нещо общо в принципите ви(не напълно)!
    Като говориш за учене е напълно нормално темата да се обърне към успехът!И както споменах вече не тук е мястото да се обсъжда този въпрос!

ПС:Става хубав спор!
    Относно опита за налагане на мнение: Не налагaм, а изказвам. Казвам какво ме дразни :
    "Изключтиелно много се дразня като видя тема от рода на "бременна съм" , "закъснява ми" , но още повече са ми неприятни този тип теми и изказвания -"защо не на секса на 13" , "ау,колко сме малко девствените, дай да се гордеем, ние сме нещо повече от другите" , "аз съм на 17 , вече съм батко, вие сте пикли, да ми ядете патката, сега ще се правя във форума на велик" , или "аз съм си велик по рождение, тук съм лидер, моето мнение е закон, сега ти няма да ме куоутваш и да ме критикуваш, защото аз съм ебати пича. по-велик съм и от админа." , "аз ще чакам подходящия цял живот, ще съм девствена кучка и ще ви правя мазало (това ми харесва как звучи всъщност .. )""

"Според вас не трябва да се прави секс на 13-14, а според мен трябва да се отделят минимум 3 часа на ден за учене (извънкласни занимания, допълнителна подготовка и т.н.).
    "

Какво точно съм наложила???

Нападките : "Само избивате комплекси в таз тема и се занимавате с глупости." , което е всъщност изразяване на мнение. Няма нищо лошо в това да си избиваш комплексите и да се занимаваш с излишни не толкова важни неща. Защо някои хора се засягат като им го кажеш.Като че ли никой не го прави Не визирам fear4o.

За Хилари предполагам, че би било обидно да я сравниш с мен. Не съм от клуба "девствена съм и се гордея с това" , по скоро съм привърженик на "четете,учете, правете секс с презервативи , за да не се оплаквате после за глупости."

Относно ученето - успеха не винаги е толкова важен, ако някой друг бе започнал темата за ученето, щях да го обърна на интереси и цели, не на успех.

П.С: Не се даваш лесно.

Град
    планета на маймуните
    fear4o защо ДА на секса в ранна възраст?

Защо би насърчил едно дете да го прави ако то си мисли,че е готово?

2 прости въпроса на които бих искал да отговориш
    ОДИН!!!

YouDontKnowMe, добре де, от време на време уча за SAT (това вече съвсем сериозно), макар че накрая може и към Англия да се насоча. Уча в СМГ и не си съдирам задника от учене, просто ми преподават кадърно. Владея английски перфектно, немски не чак толкова, така че за езиците не позна . На другите се извинявам за спама, май не беше редно да го пиша, ама карай.
    Колкото до темата - авторката питаше дали е нормално да си девствен на 16. Да, нормално е. Много хора обаче писаха, че в по-ранна възраст не знаеш нищо за взаимоотношенията между хората и пр. Такива коментари звучат сякаш трябва да се омъжиш за този, който ти е отнел девствеността. А това, естествено, не е така (въпреки че и такива хора познавам). Когато бях на 15 имах възможност да правя секс с тогавашния си приятел (всъщност той доста настояваше). Обаче не бях готова. Други пък са нямали моя проблем на тази възраст. Може би всеки си има някаква такава граница, която не зависи от годините. Друг е въпросът, че секс на 13 ми се вижда леко извратено, но това са си моите закостеняли възгледи.

Виж, за СМГ , НПМГ, английската и немската съм съгласна. Всичко това за успехите ти не беше уместно вметнато, не си падам по този тип изказвания, заради това се въздържам да споменавам къде уча, с какво се занимавам, какви са ми плановете за в бъдеще.
    И на мен ми преподават кадърно но е факт, че има неща върху които трябва да се наблегне, именно заради това вметнах онова за 3те часа. Ти за SAT , други за TOEFL , IELTS , трети имат нужда да си помогнат по някой предмет .Та ако ще и да са 3 часа на седмица.
    Малко ми е неприятен факта, че има хора , които и идея си нямат какво учат, с какво ще се занимават, пък тръгнали да съдят хората според интимните им опреживявания, връзки и т.н. Не говоря конкретно за тази тема или този форум, то навсякъде все се гледа чуждото и все се заговорничи. Балкански синдром , както му кават.

Идеята беше, че ако за някои хора не е нормално да се прави секс на 13/14 , за мен пък не е нормално да не мислиш за реализацията си, да си на 20 - неграмотен, необразован.
    Имам много познати, приятелки ако щеш ги наречи - на 14 правеха секс, и какво от това- всичките си знаят интересите, гонят си ученето.
    Имах в предвид, че не е важно кога си правил секс, важното е след време да станеш човек.
    Извинявам се за острия ми коментар, "колежки" не закачам.

Да де, коментарът за успехите си беше неуместен наистина. Все тая .

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Коя е Хилари ?
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Коя е Хилари ?
    Най-вървежната особа у Секс раздела.И ти си нещо такова,обаче в Музика и ТВ :P
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от December
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Коя е Хилари ?
    Най-вървежната особа у Секс раздела.И ти си нещо такова,обаче в Музика и ТВ :P
    Това беше удар под кръста

Град
    sf
    fear4o защо ДА на секса в ранна възраст?

Защо би насърчил едно дете да го прави ако то си мисли,че е готово?

2 прости въпроса на които бих искал да отговориш
    Когато момчето/момичето е добре подготвено(и психически и е образовано за най-различните болести предавани по полов път както и за бремеността) не виждам нищо лошо да го направи когато е сигурно, че е готово!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Много се залага на поколенията,които идват за образование,спорт,дори да бъдат добри като хора,ама като гледам всичко от набор 95 на UP от повечето нищо не става Слушам ги в метрото като си говорят-Бяха лапета най-много 8 клас и единия младеж вика-довечера на рд-то на някой си там... има една от моя клас дето и тя ще бъде на рд-то,ще гледам да я напия и после ще я Ш*бам цяла вечер.Когато аз бях на неговите години,търчах по двора с пръчки и си играех на мускетари Искат мн бързо да порастнат децата,бързат със всичко,в даскало са мн зле,преди поне имаше някви граници,а сега са ужасТни,айде стигяа от мен

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Да ти кажа и доста под 95 са така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си