.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 172

Hybrid View

Мога да ви кажа, че напоследак все по малко млади хора четат нещо по въпроса те смятат, че ще научат повече от практиката от колкото от четенето...което е голяма грешка...едно 13-14годишно момиче не може да каже, че знае всичко за секса при положение, че никога не е проверила нещо по въпроса в интернет или не е отворила една книга...А не е само и до четенето според мен едно 13годишно момиче не е подготвено и физически за секс ... Как виждате едно момиче на което на 12 му е дошъл цикала да започне секс на 13 ...

П.С Ако се чувства готова може да прави секс ... но препоръчвам да си гледат училището и да се поинтересуват малко от темата а не веднага да тръгват да правят безразборен секс ....

П.С 2 ... Аз съм на 14-15 години девствена съм .. и се гордея с това

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Значи аз правих секс за пръв път на 18. Ако можех да върна времето щях да изчакам. Съжалявам относно избора на партньора. Следователно щом аз на 18 години смятам че съм направила грешка, какво да говорим за другите 13, 14 годишни деца, които искат да пробват. Ок, обаче защо трябва да си погубваш детството заради едната мода? Това не мога да разбера. Дай като всички са минати от половина град на 15 и ние като тях. Смятам че девствеността е ценност, както за момичета, така и за момчета. Трябва да се изчака правилния човек и правилното време.

Против това съм,не е правилно според мен

Аз съм на 18, а след 3 месеца ще направя 19 и още съм девствена. Не виждам нищо срамно в това, нито ненормално. И не че съм с ниско самочувствие или нямам контакти, просто не съм срещнала подходящия човек. Имала съм възможност да го направя, но това е било или с човек, към когото нямам чувства (колкото и да ме обичаше той), или връзка от сорта на "приятели с привилегии", или за една нощ, а не смятам, че това са подходящи възможности. Когато за първи път ми се отдаде възможност, бях на 14 години и бях доста шокирана.. тогава си мислех, че съм готова, но все пак ме хвана страх и не го направих.. и по добре, защото сега като се сетя - не съм била никак готова. В момента съм достатъчно зряла, както физически, така и психически, а и доста информирана по темата за секса, желая да го направя, но пак няма да е с първия срещнат. За мен сексът не е просто спорт, а отдаване на другия, начин да го допуснеш в своята Вселена, взаимност. Това, че не съм срещнала подходящия човек, не означава, че ще позволя на някой случаен боклук да си направи чекия в мене.. а после аз да съжалявам цял живот за неговото безхаберие..
    The art of love is not to let your heart get broken!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    За да не гледат после децата деца ! И да нема 13 годишни спинозни..

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    ами и аз съм против секс в ранна възраст.. та за това има цял живот.. аз съм на 15 девствена и съм горда с това.. нямам желание за секс.. още не съм намерила подходящия и не бързам, защото знам, че струвам много повече от 13 годишните разгонени момиченца минати от половината квартал..!!!!!

Аз съм на 14 и половина и от година имам сериозен приятел който е на възраст близка до моята.Постоянно чета темите във форума макар че чак сега реших да си направя регистрация.Дествена съм , но се чуствам достатъчно запозната по темата или поне толкова колкото е вазможно за сега.Смятам, че с гаджето ми можем да консумираме връзката си в скоро време , просто за момента не съм напълно готова. Но смятам че съм достатъчно отговорна, а и той също и според мен няма нищо лошо ако наистина момчето и момичето се обичат и решат да го направят. Вярно е че има к*рвички който на 12-13 се е*ат като животни и то само щото е ,,модерно,,.. но не всички сме такива !

ебати малките пумий, след време като се родят вместо биберон ше им дават пишка

Супер фен Аватара на diksi
    Ами, аз съм против безотговорното правене на секс. Иначе, ако даден човек се чувства готов, срещнал е подходящия човек, информирал се е.. Какво лошо има? И все пак за мен оптималната възраст е 16.. Но, ако е по-рано или по-късно.. Какво лошо има?

Цитирай Първоначално написано от fear4o
    е случва сe!като си мислят остави ги да се отварят не както трябва от незнание и неопитност и после цял живот да ги е страх да праат секс!
    Смешно, но правилно...... Дреме му на кура на тоя дето я пре**ал

Голям фен
    Град
    Varna
    Според мен има и 14-годишни, които са достатъчно зрели, чели са по-въпроса и малко или много за готови да го направят, но точно на тях, понеже за зрели, им стига на акъла, че не му е времето да се прави секс на тази възраст, макар че има и изключения, ако наистина хората имат сериозна връзка от дълго време и се обичат, но това са много редки случаи.

Аз се си мисля, че по-страшно е за момичетата които от ранно запчват секс кариера... момчето се еби,,, изкеречва .... иди разбери, че го е правил.... докато момичетата им остава белег за цял живот...

И аз съм против секса на ранна възраст (и аз съм на такава...) И за тва ще се пазя поне още 3-4 години!!!
    И като се сетих има една тема за оралната любов и имаше едно момиче набор 95-или96 което разправя че лапала на 10-12 момчета ... е тва ако не е к****тинство аз съм трамвай

Ами аз съм против секса в ранна възраст , защото както казват и други потребители в форума организмите не са се развили виж сега от 16 на горе та дори и малко по-малко от 15 нагоре е но-приемливо , от секс на по 13-14

Супер фен
    Попринцип съм на мнение,че всеки трябва да го прави,когато иска.Но ,за мен лично е ненормално след 15 да си девствена.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Попринцип съм на мнение,че всеки трябва да го прави,когато иска.Но ,за мен лично е ненормално след 15 да си девствена.
    Прочетох го и израженията ми се смениха така-
    На 14-15 си си още хлапе,както и да го гледаме.Ненормално било....боже,колко тъпи хора има по този свяяяяяят!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Аз пък мисля обратното. В смисъл - напълно НОРМАЛНО е след 15 да не си девствен, но ако си, това не означава, че си ненормален.

Re: Защо НЕ на секса в ранна възраст

Цитирай Първоначално написано от The_69
    Интересно ми е какво за Вас е девствеността, нормална ли е след 16г възраст и като изключим морала, кои са др причини, поради които не трябва да се почва секс от по-ранна детска възраст (примерно 14) при едно добре сексуално образовано момиче/момче ( все пак на последък доста се чете по въприса)
    За 6 месеца в тоя форум още ли мислиш, че 14 годишните четат нещо по въпроса?
    Междодругото На десет бях запозната със секса,точно колкото и сега

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Защо НЕ на секса в ранна възраст

Цитирай Първоначално написано от gen16
    Цитирай Първоначално написано от The_69
    Интересно ми е какво за Вас е девствеността, нормална ли е след 16г възраст и като изключим морала, кои са др причини, поради които не трябва да се почва секс от по-ранна детска възраст (примерно 14) при едно добре сексуално образовано момиче/момче ( все пак на последък доста се чете по въприса)
    За 6 месеца в тоя форум още ли мислиш, че 14 годишните четат нещо по въпроса?
    Междодругото На десет бях запозната със секса,точно колкото и сега
    Това, че си запознат с всички рискове, не означава, че си готов да ги поемеш.

Не изчетох цялата тема, но като гледам повечето смятат, че е напълно нормално да правиш секс на 14-15, което означава, че подкрепят секса в ранна възраст... опонентите са малко.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на Hayden
    Град
    В облаците
    Не е нормално да се прави секс в ранна възраст (13 - 14 дори и някои на 15) но днес такава е "модата" а се пак всеки иска да бъде модерен затова се получава така, това че някои е образован на тема секс е добре но на 13 години колкото и образован да си е доста рано за такава крачка.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Защо ДА на секса в детска възраст?

мамка му някой да отговори на шибания въпрос
    ОДИН!!!

От 16 нагоре и за двата пола ако до тая възраст не им е дошъл акъла и на 20 ще са си същите

Абе както и да го погледнете, според мене е по-добре да се множите и на по 12-13 .. и без това българите в тази държава намаме :/ а цинганорите си правят по 6 деца, къв е проблема ???
    За жалост на тази възраст не знаете още дали ви се пикае, или ви се ебе

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от male91
    Абе както и да го погледнете, според мене е по-добре да се множите и на по 12-13 .. и без това българите в тази държава намаме :/ а цинганорите си правят по 6 деца, къв е проблема ???
    За жалост на тази възраст не знаете още дали ви се пикае, или ви се е**

всъщност България е на едно от първите места по правене на секс

ама резултатите са в другите държави
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Цитирай Първоначално написано от male91
    За жалост на тази възраст не знаете още дали ви се пикае, или ви се е**

всъщност България е на едно от първите места по правене на секс

ама резултатите са в другите държави
    мене ако питаш и по правене на деца са сигурно 1ви, но тва важи за "евроромите" ... скоро ще станем Ромска държава (циганска)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си