.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 172 от общо 172
    Цитирай Първоначално написано от male91
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    Цитирай Първоначално написано от male91
    Абе както и да го погледнете, според мене е по-добре да се множите и на по 12-13 .. и без това българите в тази държава намаме :/ а цинганорите си правят по 6 деца, къв е проблема ???
    За жалост на тази възраст не знаете още дали ви се пикае, или ви се е**

всъщност България е на едно от първите места по правене на секс

ама резултатите са в другите държави
    мене ако питаш и по правене на деца са сигурно 1ви, но тва важи за "евроромите" ... скоро ще станем Ромска държава (циганска)
    Много вярно ..навсякаде в чужбина като кажеш че си българин ... сички викат мангалиии .. един фр като отиде във Великобриания да бачка го питали: Абее вий в България не бяхте ли черни ..... мен ми беше мн смешно нооо ... тва е положението
    А колкото до секса в ранна възраст ..първияя ми път беше признавам в ранна възраст нооо не съжалявам защото вече 5-та година съм с това същото момче и работата е сериозна аа и съм била само с него

Според мен не е нормално да се започне в толкова ранна възраст, защото поради необразованост и некомпетентност по въпроса акта води до нежелана бременност и аборт. А такива преживявания в пубертета(като аборта) носят само стрес и психически травми.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    не става дума само за "сексуална осведоменост"... има достатъчно добри причини, които могат да се изтъкнат...

- не е достигната пълна сексуална зрялост
    - не може съзнателно да поеме отговорност
    - последствията могат да са непосилни за едно дете..

и така нататък...

Град
    На стадиона за бягане.
    Децата в ранните си тийнейджърски години смятат, че могат и знаят всичко, че не се нуждаят от ничея помощ, че израстват и искат да опитват нови неща .. от 'забранените' като секс, марихуана, алкохол ..
    Според тях това е 'гъзарско' ..
    Смятам, че не е подходящо да изгубиш девствеността си преди да си навършил 16 години, тъй като под тази възрастсе водиш малолетен, полово несъзрял не с долната глава, а с горната .. Недостатъчна сексуална култура и т.н.
    Най-подходящата възраст за мен е в периода от 16-18 годишна възраст.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    *Paradise Land*
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Децата в ранните си тийнейджърски години смятат, че могат и знаят всичко, че не се нуждаят от ничея помощ, че израстват и искат да опитват нови неща .. от 'забранените' като секс, марихуана, алкохол ..
    Смятам, че не е подходящо да изгубиш девствеността си преди да си навършил 16 години, тъй като под тази възрастсе водиш малолетен, полово несъзрял не с долната глава, а с горната .. Недостатъчна сексуална култура и т.н.
    +
    Only the strong survive

Град
    На стадиона за бягане.
    Смятам, че не е подходящо да изгубиш девствеността си преди да си навършил 16 години, тъй като под тази възраст се водиш малолетен, полово несъзрял не с долната глава, а с горната .. Недостатъчна сексуална култура и т.н.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Смятам, че не е подходящо да изгубиш девствеността си преди да си навършил 16 години, тъй като под тази възраст се водиш малолетен, полово несъзрял не с долната глава, а с горната .. Недостатъчна сексуална култура и т.н.

постни го още 1 път...

Аз лично съм чела доста за секса, според мен ако на 16-17 вече имам сериозен партньор, бих го направила, но за мен моите връсници и по-малки от мен, които си водят РЕДОВЕН полов живот, не е НИКАК нормално, а и те го правят от интерес, казват си:"Абе мн ми е инт чувството..Кво ли е?"-и винаги могат да си намерят някой, с няколко години по-голям да ги разпори, и от там се почва ;хх за да 1 човек да е готов за секс трябва да съзрее малко, щото повечето на 14 примерно като се на*бат или някой ги обремени или им предаде инфекция или сериозна болест после съжеляват..

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    ami nai prostata pri4ina e 4e nikoi pod 16 ne e gotov...samo se praqt na vajni i sledvat modata...apak i nishto ne znaqt, neobrazovani sa, apak i koi partnior e podhodqsht kogato nqmash 16 i neznaish ko e lubov????? ave savzemete se malko, predi 16 e ludost! nito moish da usetish neshto, nito znaish kade ti vliza tai 4e predi 16 ne bih praila sex nikoga
    Много си права .. подкрепям те за всичко,което казваш за секса ..аз в момента съм на 16 и не съм го правила и не смятам скоро и тва да правя .. вярно имало е моменти в които ми се е искало много , но знам ,че не трябва .. иначе аз съм напълно готова ;дд ахха та относно .. всичко което си написала. . преди 16 .. не е вярно,че не знае никой какво е любов .. напротив

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Написах същото и в една друга тема:
    Както нямат представа за нищо, ше стане нещо неочаквано, ще се паникьосат и ше си пуснат един куршум в главата.
    Schhh! Hear the silence...

хм...

Цитирай Първоначално написано от ell_ownzl
    ave savzemete se malko, predi 16 e ludost! nito moish da usetish neshto, nito znaish kade ti vliza tai 4e predi 16 ne bih praila sex nikoga
    Не си пробвала , но знаеш и твърдиш убедено , че не е хубаво или си пробвала , а не си разбрала точно в коя ерогенна зона ти е влезнал?

Цитирай Първоначално написано от sexxxgirl
    вярно имало е моменти в които ми се е искало много , но знам ,че не трябва .. иначе аз съм напълно готова ;дд ахха та
    Как така знаеш , че не трябва ? Изглежда трети лица са те въвели в света на табу

Ще ме извините за тъпите въпроси и рязкото навлизане в темата , но ще падна на земята от смях
    Не казвам ,че трябва да го правите с всеки срещнат при първото желание , но да се въздържате от нещо естествено, полезно и приято щом вече сте се развили заради съветите на мама или нечии други е тъпо. Мисля ,че повече трябва да се тревожим за възрастта , когато вече няма да можем да го правиме.

В Китай вече практикуват секс в училище и всеки желаещ може да участва в различни сценарии пред класа... Открили са , че мъжете и жените имат проблем с общуването в напреднала възраст и често прибягват до платени услуги, бисексуалност или партнъори с много връзки, което на свой ред увеличава броя на заболели , нивото на престъпност и тн..

Малко статистики

още една 14 годишна (девствена ) чете . Доста книги съм прочела (майка ми ми ги взима и една аз ) и приятел си имам ,обаче съм против секса на 13-14 и ще си остана сиурна съм. От възпитанието ми е майка ми и баща ми добре са се погрижили за мен ;Д особено майка ми . Явно родителите имат важна част в тая работа... Пък и не сме развити достатъчно . Ама и не бързам

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Цитирай Първоначално написано от MoNiIiTo
    За мен не е нормално по на 13-14 години . На тая възраст все още не ти се е развил напълно организма , пък да не говорим там за образованост , отговорност и т.н.
    Не съм съгласен!
    Това за организма,то си е до човека.Има текива който на 12 са по развити от текива на 16 (видял съм неможе да ме оборите в противното).
    А за образованост.. отново е индивидуално до човека.Да не би ВСИЧКИ 16 годишни да са наясно с всичко..?

Аз съм на 16, девствена, горда от това и не ми пука колко са пропаднали останалите. Смятам, че съм достатъчно наясно с нещата, просто още не му е дошло времето.
    Колкото за глупавите деца, виниги ги имало, сега май са повечко. Сами си вредят, ще го осъзнаят един ден, вероятно ще е късно. Лоша работа общо взето.
    Едно време (кка я обичам тази приказка) сексът е бил табу, доста проблеми е имало и да, по-малко аборти. Сега като се говори под път и над път вече 12-годишни са напред с материала.
    Само не разбирам как се решава, че на 16 децата (тинейджърите или останалите му синоними) са пораснали. Имах съученици дето на 14 си бяха говеда и на 16 пак същите си останаха. Да, строго индивидуално е. Но от друга страна пък винаги съм си мислела, че точно ей тази фразичка "кой когато го почувства" го направи това нещо с практикуването на секс от децките години.
    Най-жалкото е, че има и хора на по 18 години практикували секс вече от доста време, а сексуалното им образование е малко над нулата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

хм...

Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    Аз съм на 16, девствена, горда от това и не ми пука колко са пропаднали останалите....
    Сори , че се хващам за всяка дума , но защо пък тези правили секс преди 18 да са прападнали? Мене лично ме е яд , че съм пропуснал няколко години поради липса на партньор и първото ми момиче беше чужденка...Цялата планета прави секс откакто съществува и още си е на мястото

Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    Най-жалкото е, че има и хора на по 18 години практикували секс вече от доста време, а сексуалното им образование е малко над нулата.
    Е как горда девственица ще може да знае за сексуалното образование или поведение на други ? да не би да си наблюдавала ? Аз не съм правил секс преди да навърша 20 и последните 4 години стабилно си наваксвам , но все още не мога да кажа , че нивото на практикувалите по-дълго време е по-слабо , даже точно обратното.

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от CwalkIn
    Цитирай Първоначално написано от MoNiIiTo
    За мен не е нормално по на 13-14 години . На тая възраст все още не ти се е развил напълно организма , пък да не говорим там за образованост , отговорност и т.н.
    Не съм съгласен!
    Това за организма,то си е до човека.Има текива който на 12 са по развити от текива на 16 (видял съм неможе да ме оборите в противното).
    А за образованост.. отново е индивидуално до човека.Да не би ВСИЧКИ 16 годишни да са наясно с всичко..?
    Eдин човек мислиш е достатъчен да изградиш мнение ли? Необразовани и неотговорни са от тези простотии на 15 да правиш секс забременяха няколко момичета в Полша... И това не е единствен случай много са. При това с различни партнъори правили секс и гледай после спин...И на 18-20 години пак нямат голямото сексуално образование хората. От рано тези които почват не познават партнъора достатъчно добре в повечето случаи и това е лошото. Друго е колко ги разконцентрира от учене и т.н. и мислят повече за секс от колкото за другите неща от живота според мен.
    Търсещ половинка .

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Който иска да се шиба... всеки отговаря сам за себе си Пък това да се чукаш на 14 е мода

Град
    София, България
    Аз пък не виждам нищо лошо и срамно да правиш секс на по 14-15 години. Но разбира се има "но".

1-во. И момичето и момчето трябва да са чели литература в тази област.
    2-ро. Да се чувстват готови, да го правят по собствено желание.
    3-то. Да се обичат наистина много...
    4-то. Задължително с презерватив!

Мога да заевя че не точно "мода" е думата при 10-15 годишните..по скоро е любопитсво ...което води до венерически болести,понякога дори до аборти!Преди да се прави нещо винаги се мисли

Тарикатчо е написал 4те точки който трябва наистина да се спазват..
    Най вече 4-тата..

не ги разбирам много тия работи, ама защо да не правиш секс на 12-13?
    а защо не, ако има кой да ти върже?
    момичетата правят скречове на тая възраст, момчетата лъскат яко, само трябва да се комбинираме и кефа ще бъде на ниво...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Да правят каквото поискат. Всеки си има глава на раменете и да си мисли с нея. Ама като цяло съм против секса на тая ранна възраст. Първо, че организмите им не са съзряли достатъчно и второ, че повечето правят нещо без да знаят какво... Необразовани, а после оревават всичко с бременности и болести. А и хубавото на първия път е да е с някой, който наистина си заслужава. Може да звучи като отживелица, но това си е моето мнение
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от MasterBoy12
    не ги разбирам много тия работи, ама защо да не правиш секс на 12-13?
    а защо не, ако има кой да ти върже?
    момичетата правят скречове на тая възраст, момчетата лъскат яко, само трябва да се комбинираме и кефа ще бъде на ниво...
    много смислено се изказа браво =D>
    Ама то от първото изречение си личи ,че няма да кажеш различно нещо от това.

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си