- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо НЕ на секса в ранна възраст
1. тия митове за точния мъж ... няма ги тия вече сички са боклуци а ,ако има някои свестен след време омръзва
2. 14 годишните момиченца искат да се правят на интересни и се мислят за големи като са почнали да се "чукат" наляво и надясно и мислят че с това впечетляват момчетата ,но явно неса достатъчно умни да разберат че момчетата ги ползват за едното ебане и ги заебават след това ,а ако разбират това и продлжават значи са Курвиспоред мен... дано не убидя някои
3.Или може би 14 год. момиче знае кфо да направи ако забременее или хване някоя болест и понеже изпитва огромно удоволствие от секса ще зарази още хора.. (примерно)
п.с. аз също съм започнала да водя полов живот на 14 било е не с боклук а стакъв които омрзва имаме мн добри отнощения и сега а тогава се "обичахме" много и така но въпреки всичко съжалявам че съм го направила толкова малка защото съм имала шанс да съм си поне още малко детенце и да несе притеснявам за проблемите на "големите" (свързани със секса) сега толкова ми липсва детството...![]()
Ne me e qd cHe si Typ, a cHe Ti licHi