Цитирай Първоначално написано от fear4o
YouDontKnowMe нямаме нужда от 2ра Хилари!
1Колкото до училището аз съм в 91 НЕГ в София също не си мръдвам пръста за учене и успехът ми не пада под 5!
2Колкото до мненията: всеки има право да си изкаже мнението!Живеем в свободна държава в чиято конституция се заявява, че всеки човек има право на мнение(с 2 думи свобода на словото)!
3Не точно в този раздел трябва да коментираме на кой какъв му е успехът!
4Всеки има правото да прави каквото си поиска(стига да не нарушава закона) и никой освен родителите му нямат право да му налагат мнението си и да му казват какво да прави!Ако искам ще се пазя до брака, ако искам ще чакам подходящата, ако искам за 1 месец ще из*ба всички момичета в София.Не си ти човека който да определя какво ще правим ние!
1.За теб не говоря. 91 НЕГ е хубаво училище, особено ако си учиш съвестно.
2.Някъде да съм си наложила мнението .. Моля те, ако е така, цитирай ме..
3.MochaOnMyLips спомена първи за успех , аз говорих за учене..
4.Къде съм карала някой да прави нещо .. Изказала съм принципите си.

Нямали СТЕ нужда от втора Хилари ... Кои сте ВИЕ и кой ви пита от какво имате нужда и от какво не. В момента ти се обръщаш срещу свободното слово, нападаш трето лице , което изобщо не е в разговора. Нещо много навътре се взимаш.

Моля те, само ми цитирай местата, където съм наредила на някого да прави каквото и да е било.. Защото така излиза от поста ти.. Хайде вникни малко като четеш нещо, не през ред. Че ще ти се наложи да попадаш в необрано лозе доста често, както е сега.

"6 страници - предимно глупости. Големи моралисти сте , нямам думи. Като са образовани ?децата? - да правят каквото знаят. На тяхна отговорност.
Според вас не трябва да се прави секс на 13-14, а според мен трябва да се отделят минимум 3 часа на ден за учене (извънкласни занимания, допълнителна подготовка и т.н.). Никой не ме пита, никой не е длъжен да го прави => аз нямам право да го осъждам. Само избивате комплекси в таз тема и се занимавате с глупости. Толкова по-интересни неща за обсъждане има във форума ..."

Къде съм наредила на някого да прави каквото и да е било, къде съм си наложила мнението .. Или пък в последното ми мнение...
Да ти кажа, с Хилари като цяло сме на различно мнение по много въпроси. Тя май е против секса в ранната възраст. Къде тръгна да ни сравняваш, ще вземе да се обиди мацката.
П.П: Отивам да се занимавам допълнително по някой език