Първоначално написано от
fear4o
Опит за налагане на мнение:
Изключтиелно много се дразня като видя тема от рода на "бременна съм" , "закъснява ми" , но още повече са ми неприятни този тип теми и изказвания -"защо не на секса на 13" , "ау,колко сме малко девствените, дай да се гордеем, ние сме нещо повече от другите" , "аз съм на 17 , вече съм батко, вие сте пикли, да ми ядете патката, сега ще се правя във форума на велик" , или "аз съм си велик по рождение, тук съм лидер, моето мнение е закон, сега ти няма да ме куоутваш и да ме критикуваш, защото аз съм ебати пича. по-велик съм и от админа." , "аз ще чакам подходящия цял живот, ще съм девствена кучка и ще ви правя мазало (това ми харесва как звучи всъщност .. )"
Според вас не трябва да се прави секс на 13-14, а според мен трябва да се отделят минимум 3 часа на ден за учене (извънкласни занимания, допълнителна подготовка и т.н.).
Нападки:
Само избивате комплекси в таз тема и се занимавате с глупости.
И това е само в тази тема!
Никъде не съм се обърнал срещу свободата на словото в този форум(специално си проверявам мненията, за да не може после някой да ми каже:А ти сега се опитваш да нареждаш и не зачиташ правото на изказа!).Колкото до Хилари, къде по-точно я нападнах? Да съм казал нещо лошо в постовете си директно?? Сравних ви двете, защото от известно време насам намирам нещо общо в принципите ви(не напълно)!
Като говориш за учене е напълно нормално темата да се обърне към успехът!И както споменах вече не тук е мястото да се обсъжда този въпрос!
ПС:Става хубав спор!