Цитирай Първоначално написано от fear4o
Опит за налагане на мнение:
Изключтиелно много се дразня като видя тема от рода на "бременна съм" , "закъснява ми" , но още повече са ми неприятни този тип теми и изказвания -"защо не на секса на 13" , "ау,колко сме малко девствените, дай да се гордеем, ние сме нещо повече от другите" , "аз съм на 17 , вече съм батко, вие сте пикли, да ми ядете патката, сега ще се правя във форума на велик" , или "аз съм си велик по рождение, тук съм лидер, моето мнение е закон, сега ти няма да ме куоутваш и да ме критикуваш, защото аз съм ебати пича. по-велик съм и от админа." , "аз ще чакам подходящия цял живот, ще съм девствена кучка и ще ви правя мазало (това ми харесва как звучи всъщност .. )"
Според вас не трябва да се прави секс на 13-14, а според мен трябва да се отделят минимум 3 часа на ден за учене (извънкласни занимания, допълнителна подготовка и т.н.).

Нападки:
Само избивате комплекси в таз тема и се занимавате с глупости.

И това е само в тази тема!
Никъде не съм се обърнал срещу свободата на словото в този форум(специално си проверявам мненията, за да не може после някой да ми каже:А ти сега се опитваш да нареждаш и не зачиташ правото на изказа!).Колкото до Хилари, къде по-точно я нападнах? Да съм казал нещо лошо в постовете си директно?? Сравних ви двете, защото от известно време насам намирам нещо общо в принципите ви(не напълно)!
Като говориш за учене е напълно нормално темата да се обърне към успехът!И както споменах вече не тук е мястото да се обсъжда този въпрос!

ПС:Става хубав спор!
Относно опита за налагане на мнение: Не налагaм, а изказвам. Казвам какво ме дразни :
"Изключтиелно много се дразня като видя тема от рода на "бременна съм" , "закъснява ми" , но още повече са ми неприятни този тип теми и изказвания -"защо не на секса на 13" , "ау,колко сме малко девствените, дай да се гордеем, ние сме нещо повече от другите" , "аз съм на 17 , вече съм батко, вие сте пикли, да ми ядете патката, сега ще се правя във форума на велик" , или "аз съм си велик по рождение, тук съм лидер, моето мнение е закон, сега ти няма да ме куоутваш и да ме критикуваш, защото аз съм ебати пича. по-велик съм и от админа." , "аз ще чакам подходящия цял живот, ще съм девствена кучка и ще ви правя мазало (това ми харесва как звучи всъщност .. )""

"Според вас не трябва да се прави секс на 13-14, а според мен трябва да се отделят минимум 3 часа на ден за учене (извънкласни занимания, допълнителна подготовка и т.н.).
"

Какво точно съм наложила???

Нападките : "Само избивате комплекси в таз тема и се занимавате с глупости." , което е всъщност изразяване на мнение. Няма нищо лошо в това да си избиваш комплексите и да се занимаваш с излишни не толкова важни неща. Защо някои хора се засягат като им го кажеш.Като че ли никой не го прави Не визирам fear4o.

За Хилари предполагам, че би било обидно да я сравниш с мен. Не съм от клуба "девствена съм и се гордея с това" , по скоро съм привърженик на "четете,учете, правете секс с презервативи , за да не се оплаквате после за глупости."

Относно ученето - успеха не винаги е толкова важен, ако някой друг бе започнал темата за ученето, щях да го обърна на интереси и цели, не на успех.

П.С: Не се даваш лесно.