YouDontKnowMe, добре де, от време на време уча за SAT (това вече съвсем сериозно), макар че накрая може и към Англия да се насоча. Уча в СМГ и не си съдирам задника от учене, просто ми преподават кадърно. Владея английски перфектно, немски не чак толкова, така че за езиците не позна . На другите се извинявам за спама, май не беше редно да го пиша, ама карай.
Колкото до темата - авторката питаше дали е нормално да си девствен на 16. Да, нормално е. Много хора обаче писаха, че в по-ранна възраст не знаеш нищо за взаимоотношенията между хората и пр. Такива коментари звучат сякаш трябва да се омъжиш за този, който ти е отнел девствеността. А това, естествено, не е така (въпреки че и такива хора познавам). Когато бях на 15 имах възможност да правя секс с тогавашния си приятел (всъщност той доста настояваше). Обаче не бях готова. Други пък са нямали моя проблем на тази възраст. Може би всеки си има някаква такава граница, която не зависи от годините. Друг е въпросът, че секс на 13 ми се вижда леко извратено, но това са си моите закостеняли възгледи.