- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое ви е любимото списание ?
Авто Журнал .. абониран съм за него от 1994-та година. Карах Пежо 206 безплатно 1 година, като редовен абонат, преди време![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
cosmopolitan![]()
Космополитън и Джой :P
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
ами вече не чета много но преди бях голяма фенка![]()
Story,Блясък и Тя копират едни от други тъй като са от едно издателство(sanoma bliasak)и няма кво друго да напишат....обаче космополитън бива
![]()
Космополитън,Джой,Хай клуб и още други,но тях купувам рядко.Никога не пропускам Космо и Джой.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
National Geographic и cosmopolitan![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
+1 Преди си купувах "Хай - Клуб" и "Космополитън", ама сега вече нищо...Първоначално написано от Pedigree
![]()
cosmopolitan i bliasak
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
maxim, големи простаци са![]()
ХъхъПървоначално написано от lonely in my live
![]()
Максим е най-якото списание. Ако го четяха повече жени, светът щеше да е много забавно място![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Joy vypreki 4e i te vzeha da zdavat bagaja ve4e. Za syjalenie istinsko hubavo bylgarsko spisanie nqma. Vyv vsi4ki spisaniq osobenno tipi4no jenskite kato cosmo i vyprosniqt joy stra6no mn se kopira ot 4ujdestrannite izdaniq. A i v BG cosmoto da ste vidqli pone vednyj bylgarka na koricata?!?! Plus tva i syvetite za moda ne otgovarqt na stila na bylgarite. Primerno v poslednoto cosmo, koeto razglejdah ima6e drehi s koito ako izlezne6 v NYC 6e si normalen,a ako izlezne6 po sofiq s tqh 6e izglejda6 tvyrde iztupan da ne kaja stranen...