- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Възможно ли е да сме сами във Вселената?
Според теорийте атлантите са имали антигравитационни съоражения и специална мисия. Фараоните може да произлизат от тях.
Не Не Не Не.. и пак НЕ ...
Вселената е низмерима. Ние може само да философстваме по нейн адрес, но ... дори представите ни не могат да я поберат на едно място.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Лесно как са ги взели просто атлантите са ги били построили и после като са били избити хората са взели останалото от сградите им,по тази логика може и да се чудиш как е построен Версайският дворец.Първоначално написано от xaxa
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
има много не изяснени неща по планетата Земя..
Винаги съм се чудил защо хората винаги си мислят че ивънземните трябва задължително да са по-умни и развити от нас ,при положение че извънземното може да е и една клетка,която се намира извън Земята,не е задължително те да са зелени човечета с огромни глави и бластери или да приличат на глупостите които показват по филмите за извъмземни.Те може и да са животинки или някакви по -простичко развити същества.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Напълно съгласен. И аз не мисля, че извънземните са по-висши от нас, даже напротив. Макари такава възможност разбира се да съществува. Но определено е възможно и да не е така. Което според мен лично е по-реално.Първоначално написано от lsd43
И да, разбира се, че няма как да сме сами във Вселената. Просто няма логика да е така най-малкото. Напълно нереално би било да съществува цяла една огромна Вселена в която да има живот само на едно място- на земята. А определено Господ е създал всичко да бъде разумно и логично.
а... бактериите те извънземни ли са?Първоначално написано от lsd43
![]()
Ако са извън земята да.Първоначално написано от xaxa
ako e taka ESTESTVENO CHE IMA izv1nzemniПървоначално написано от lsd43
![]()
Първоначално написано от xaxa
Ми да на Марс преди пове4е от 10 години бяха открити някакви бактерии ,тоест има извънземни,но те нямат нищо общо с тези от филмите.
az puk skoro 4etoh 4e v mars moje da se otglejdat asperji kakto na zemqtaПървоначално написано от lsd43
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
И аз нещо такова чух.Първоначално написано от justme__
Ми то с такива големи егоисти като нас хората...нищо чудно да е възможно.Макар,че не мисля така...Първоначално написано от Dreamy~~
![]()
Go fix yourself !
Амии аз ходя ня кръжок по астрономия и там дълго размишлявяхме по темата. На мнение съм че има извънземни ...![]()
Мда има малки едноклетъчни на Марс.Първоначално написано от parkourgirlss
http://zazz.bg/play:529a692aПървоначално написано от lsd43
![]()
Steel is my body and fire is my blood.
моето лично мнение по темата е че има извънземни.
Замислете се как от всички планети във вселената се е зародил живот на една единственаСъс сигорност има безброи форми на живот които са непознати на човечеството и това ,че не сме ги виждали не ни дава право да твардим че ги няма или обратното.И разбирасе има хора които вярват и такива които не вярват, нормално е.Никой обаче не може да твърди със сигорност дали са по развити от нас или не са.Проблемът е че обобщаваме всяко едно нещо живеещо извън планетата земя за извън земно и по принцип е така ,но ако вземем в предвид че може би има милиони други планети на които живеят всевъзможни създания и всяко от тях се намира на различно стъпало в стълбата на развитие.В такъв случеи не можем да кажем на кое стъпало се намираме ние и ако приемем че сме някъде по средата това означава че във вселената има много по низши същества от нас ,но и далеч по развити.това обаче не е от кои знае какво значение въпросът е дали има извънземни а не дали те са по развити от нас.Относно доказателствата, има много снимки които ни дават доказателства за съществуването на извънземни но не можем да бъдем сигорни дали те са достоверни.много хора твърдят че са виждали много съмнителни събития и факти ,но дали наистина са ги видели ? не знаем
аз сам се замислял над някои въпроси като например от къде е дошла идеята за летящата чинияможе би наистина някои е видял нещо такова и от там е тръгнало всичко или просто е плод на въображението му.
или пирамидите, как изведнъж човека е излязъл от пещерата или сламената колиба и е построил тези величествени артефакти, като се има в предвид че в тези векове човечеството не е знаело дори как да обаработва желязо, най малкото за да си набави сечивата с които да обработва камъка. Наистина има факти които доказват че тогава човека е разбирал от астрономия, но много бегло и все пак са построили своите паметници и храмове подредени както точно определени съзвездия и са го направили с абсолютна точност
може би наистина са го постигнли сами попринцип нищо не е невъзможно,но има и вероятност да са получили голяма доза помощ от някой никои не може да каже със сигорност
И така дали има или няма извънземни не мога да кажа ,никой не може но можеби съвсем скоро ще разберем![]()
Да се включа и аз в темата...
Според мен е много самоуверено твърдението, че не съществува живот извън нашата планета. В случа говоря за разумен живот, който се състои от повече от няколко клетки. Ако се говори за едноклетъчни - е то тогава със сигурност има. Но ако говорим за многоклетъчни интелигентни същества....то пак със сигурност има. Прави ми впечатление, че в почти всички филми (игрални или документални) извънземните се представят като хуманоиди, т.е. подобни на хората. Учените търсят живот на подобни на нашата планети. Не мога да разбера защо не могат да си представят, че е възможен живот при температура -160 градуса или на планета с метанова атмосфера. Според мен тези изследвания само на планети, подобни на Земята донякъде ограничават шансовете ни да срещнем разумни форми на живот.
А като казах разумни се сетих за нещо. Имаше един научно-фантастичен разказ за цивилизация подобна на нивото на развитие на нашата с една маааалка подробност. Жителите й действаха, реагираха и се движеха около 20 пъти по-бавно от хората. Бяха ги нарекли "почакаймалковци". Та мисълта ми е дали, ако някоя силно развита цивилизация се натъкне на нашата планета дали няма ние да сме в ролята на тези "почакаймалковци", т.е. дали просто тази цивилизация няма да ни напусне без ние да разберем, че тя е била тук. И в такъв случай не е ли възможността да срещнем цивилизация на нашето ниво на развитие клоняща към нулата, имайки предвид безкрайността на Космоса. Както пишеше в подписа на една потребителка "Липсата на доказателства за съществуването на нещо не е доказателство за неговата липса."
Както и да е....май стана малко дълго и объркано. Надявам се, че сте ме разбрали.![]()
x
аь ус ефь пьтнсше
Ако природата унищожава всичко безсмислено първо нас нямаше да ни и второ Вселената е твърде относително понятие и понякога даже противоречиво.Първоначално написано от Virus_
исус христос е пандемия, да-да-да-да...
аь ус ефь пьтнсше
Защо трябва да правим нещо? Според толкова тачената теория за еволюцията сме просто химикали, които са се съединили по някакъв странен начин. Защо трябва да имаме цел?Първоначално написано от Virus_
а бе, я се гръмни..
крайсте.,,
противоречиш си се 1 си в мензис откак си се родил..
аь ус ефь пьтнсше
Това, че съм вярващ не значи, че не знам в какво другите вярват... В момента ти дадох пример със собствените ти вяврания, че говориш глупости.Първоначално написано от Virus_
Поне така мисля, де.. нали си еволюционист? (Има и атеисти, които не вярават в теорията за еволюцията)
Това, че вярвам едно не ме спира да уча и друго.
Не сме сами във вселената![]()
Доказано е от учените
![]()
На някои планети,наистина няма живот,там въздух,просто нищо няма.Но има планети,които има живи същества и те са многооооо по-напред с мателияла и са много по-развити и умни от нас хората.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960