- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжите и родителите...
Честно казано моите родители са такива, че каквото им кажа те вместо да ми дадат съвет почват да ме критикуватВече съм се отказала да им казвам каквото и да е от проблемите си, няма смисъл. А относно лъжите- за дребни работи се е случвало да ... прикрия истината, но за по-сериозни работи-не се е и налагало.
И аз съм почти така,но с малки изключения.Първоначално написано от ^Adrenalinka^
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Да лъгала съм,но само за дредни работи...Не бих лъгала за сериозни неща,защото знам,че мога да намеря подкрепа от страна на майка ми...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
+1 и аз съм така донякъде..лъжа,мажа ама рядко и то по малко ..просто мама като ме пита за момчета,баща ми като се намеси и наппаро си съчинявамПървоначално написано от ЦвЕтИт0
досадни са повече от необходимото,а преди специално по тази тема като споделях и после целия род научи и бъзици,ауе не правя тази грешка,спестявам доста неща,съкращавам ги,но иначе за всичко останало страшно много споделям с мама
( като изключим момента с- аз се напих мн
ама си беше весело )..
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Ми не ги лъжа просто спестявам някои неща които не е нужно да знаят
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
мдам и тва се е случвало и ще продалжава да се случва последно ги излагах че няма да си прая пиарцинг на езика а сам с него от месец и полувина а те още не знаят![]()
![]()
почертавам че сам през целия ден при тях засхтотъ работя при тях но още не са забеляза ли
кви са ми наблудателни нали
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
+1Първоначално написано от sladkish_14
![]()
+2Първоначално написано от Puky
ами да но не се гордея с това гадно ми е ама като знам че само ще се ядосват решавам да смекча положението или да си премълча защото ако им казвах всичко през ден щеше да е скандали за какви ли не глупости ама какво да се прави налага се, дори и да е неприятно![]()
![]()
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
Само един път , след който си взех поука и от тогава не съм лъгала . Всичко си казвам и лошо и хубаво . В крайна сметка родителите са за да поучават децата си .![]()
А ето и за какво излъгах (не е точно лъжа , ами премълчаване): бях в първи клас и мразех да пиша по пет реда ченгелчета и лулички . И не си бях написала домашното . Г-жата ми беше написала в терадката , че редовно ходя без домашно и аз реших да скрия тетрадката под килима и да си взема нова . В събота майка ми чистеше килима и намери тетрадката . Много ми се кара , но до бой не се стигна .
![]()
Спестявам разни неща,които могат да ги докарат до инфаркт.По тоя начин не се налага да ги лъжа.