.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен
    Честно казано моите родители са такива, че каквото им кажа те вместо да ми дадат съвет почват да ме критикуват Вече съм се отказала да им казвам каквото и да е от проблемите си, няма смисъл. А относно лъжите- за дребни работи се е случвало да ... прикрия истината, но за по-сериозни работи-не се е и налагало.

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Честно казано моите родители са такива, че каквото им кажа те вместо да ми дадат съвет почват да ме критикуват Вече съм се отказала да им казвам каквото и да е от проблемите си, няма смисъл. А относно лъжите- за дребни работи се е случвало да ... прикрия истината, но за по-сериозни работи-не се е и налагало.
    И аз съм почти така,но с малки изключения.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    Скитосвам по улиците
    Да лъгала съм,но само за дредни работи...Не бих лъгала за сериозни неща,защото знам,че мога да намеря подкрепа от страна на майка ми...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

е па аз не ги лъжа , само им спестявам някои неща

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Случва ми ги да излъжа и то главно майка ми, защото е страшно любопитна и упражнява върху мен контрол, който ми идва достааа, достааа в повече.
    А съм на принципа, че просто спестявам някой друг факт, така де премълчавам, но никога не лъжа нагло, много е грозно.
    +1 и аз съм така донякъде..лъжа,мажа ама рядко и то по малко ..просто мама като ме пита за момчета,баща ми като се намеси и наппаро си съчинявам досадни са повече от необходимото,а преди специално по тази тема като споделях и после целия род научи и бъзици,ауе не правя тази грешка,спестявам доста неща,съкращавам ги,но иначе за всичко останало страшно много споделям с мама ( като изключим момента с- аз се напих мн ама си беше весело )..
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    in my world!
    Ми не ги лъжа просто спестявам някои неща които не е нужно да знаят
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Los Angeles
    мдам и тва се е случвало и ще продалжава да се случва последно ги излагах че няма да си прая пиарцинг на езика а сам с него от месец и полувина а те още не знаят почертавам че сам през целия ден при тях засхтотъ работя при тях но още не са забеляза ли кви са ми наблудателни нали
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ммм,да.Лъгала съм,когато съм знаела,че ще е по-добре да им спестя истината.
    +1
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от Puky
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ммм,да.Лъгала съм,когато съм знаела,че ще е по-добре да им спестя истината.
    +1
    +2

ами да но не се гордея с това гадно ми е ама като знам че само ще се ядосват решавам да смекча положението или да си премълча защото ако им казвах всичко през ден щеше да е скандали за какви ли не глупости ама какво да се прави налага се, дори и да е неприятно
    Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.

http://www.impulse.bg/user/lady-prada

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    Ми не ги лъжа просто спестявам някои неща които не е нужно да знаят

Само един път , след който си взех поука и от тогава не съм лъгала . Всичко си казвам и лошо и хубаво . В крайна сметка родителите са за да поучават децата си .
    А ето и за какво излъгах (не е точно лъжа , ами премълчаване) : бях в първи клас и мразех да пиша по пет реда ченгелчета и лулички . И не си бях написала домашното . Г-жата ми беше написала в терадката , че редовно ходя без домашно и аз реших да скрия тетрадката под килима и да си взема нова . В събота майка ми чистеше килима и намери тетрадката . Много ми се кара , но до бой не се стигна .

Спестявам разни неща,които могат да ги докарат до инфаркт. По тоя начин не се налага да ги лъжа.

те нищо не ми споделят а очакват аз на тях....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си