- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За всички, които гледат "Блясък"
Знам, че ще ме критикувате, че гледам сапунки ама![]()
Така,докато бях 2ра смяна го гледах сериала "Блясък" по Нова от 9.30. И сега изведнъж съм първа и почнах да го гледам от 15.30 - а както знаете там е с поне 300серии по-напред.
А м ие интересно какво се е случило. Някой ако обесни, ще съм благодарна![]()
Как прости Арети на Алексис?
Ягос влюби ли се в нея?
Нася разбра ли, че онзи банкер я е изнасилил? Да не се е влюбила и тя в него? Защо се е разделила с полковник Серетис?
Благодаря![]()
Значи...
Арети прости на Алексис по обичайния начин - ОооОО Алексиииис ... о даааа даааа... /страст , възбуда , писък... /
Тогава влезе Ягос. Сбиха се с Арети...
Нася не само че разбра за банкера ами и роди бебенце от него. Кръстиха я Насерка. Когато това бебе стана на 16г. се влюби в баща си .. щото не знаеше че той и е баща... А пък оная вече бабичка - Нася рещи че никога не е била влюбена в полковника, още повече като разбра че е обратен и се люби с на градинара, че на сина му, най-добрия приятел - Фелипе.Младо момче което търси парите на полковника...
To be continuous..
Лелеее.. Ставам ли за сценарист!![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ставаш, много си добраПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
А по темата... не гледам Блясък
![]()
Hahaha super si! Prodaljavai v sa6tiq duh!Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Po temata: Maika mi go gleda...ama mi e tolkova tap ve4e (predi tuk tam poglejdah i az) I vaob6te ne mi se razprava kakavo stanalo kakvo ne stanalo.. . tolkoz li nemoje da razbere6 kvo znalalo kato gleda6 seriiite napred... to tezi 300 sa po skoro kato 2 6toto te kato lukum razpavat nadalgo i na 6iroko!
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Аз пък гледам сериала.От доста време искам да ти напиша отговор на твоя въпрос,но все не ми оставаше време покрай ученето.![]()
Но сега ще ти отговоря с голямо удоволствие и с големи подробности ,дори и да е прекалено късно
:
1.Алексис се опита да се самоубие на годежа на Ягос и Арети,защото не можа да понесе предстоящата сватба на най-голямата си любов в живота и то точно със собствения му баща.Както и да е,пичът оживя,но този път беше наистина ослепял,защото куршумът проникнал в черепа му образувал хематом,който затиска зрителните нерви на очите му.Но да оставим това настрана.В семейството последваха много караници и убеждения,за които можеш да прочетеш в сайта на Нова телевизия.
Алексис,за изненада на всички беше прогледнал, влезе в църквата в деня на сватбата и каза,че заминава в чужбина и че никога повече няма да се върне в Гърция.Когато Алексис излизаше от църквата,Арети хукна след него,двамата заминаха с колата му и зарязаха Ягос пред олтара сам пред очите на цяла Гърция.
![]()
![]()
![]()
2.Ами много ясно,щом се стигнало до годеж и до сватба.![]()
3.Да,той й каза.След това банкерът се самоуби.![]()
4.Да,истината е,че беше лудо влюбена в банкера.![]()
5.Истината тук е,че Линос много я обчаше,но ревнуваше,защото виждаше какво внимание обръщаше Нася на банкера.Това беше като бомба със закъснител.Не след дълго се разделиха и повече не се събраха,дори и след смъртта на банкера-изнасилвач.
Това беше засега.За повече информация виж инфото на епизодите в сайта на Нова телевизия.![]()
![]()
Аз пък преди гледах "Ти си моят живот" по Нова...Ама сега вече не го дават....ИииИИ...от 11:00 гледах "Като вълна"
...Ама и него вече не го дават...