- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помощ!!!Строги родители
az kato bqh na tvoite godini me puskaha ama postoqnno mi zvunqha da se pribiram kato stane po kusno ili puk mam trugva6e da me tursi (az jiveq na selo i se znaem pove4eto i tq si me znae kude sum )
ama ina4e o6te me qdosva maika mi s tova zvunene da se pribiram... sled 2 meseca pravq 18 a onzi den kato bqh izlqzla s klasa v grada da se vidim kato za kraq na u4ebnata godina mi zvunq 4 puti!!!!!!! samo me izlaga.. ve4no mi zvuni i mn se nervq.. i kato i kaja da spre i 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva za6tto me zae s kogo sum i kude sum.. tq vse mi tru6va.. "ami drugite deca kak ne im zvunqt da se pribirat" OMG.... na 18 godi6ni hora ne im zvunqt po 12923862164819 puti da se pribirat kum 11-12 .... a be kvo da kaja.. qdosah se daje.. i se otplesnah...
dano i tite roditeli da ne sa kato moita maika v tova otno6enie kogato porasne6![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...