- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна..
Само на мен ли ми прави впечатление ?Първоначално написано от Sisqta
ПО ТЕМАТА: ИЗЧАКАЙТЕ ДО УТРЕ И ЩЕ ЗНАЕТЕ.
Е на тестовете за бременност обикновенно не искат кръв за проба.Първоначално написано от Nadelina
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
За тест за бременност не сте ли чували ?!![]()
Бременна си. Все пак като отидеш утре в болницата ще ти кажат със сигурност.Първоначално написано от Sisqta
Don't tell me what I can or can't do !
ami imam edna poznata,koqto i se slu4i sashtoto ima6e nqkakvo vazpalenie i ne i idvashe mn vreme.vsi4ki testove bqha polojitelni no kato otide v bolnicata se okaza 4e e prosto vazpalenie.taka 4e dano ne e bremenna i da se pazqt 4e moje i da zabremenee...
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
или е бременна ,или има някакво заболяване ..за което трябват още изследвания ,за да се определи точно диагнозата![]()
![]()
![]()
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
Първоначално написано от t1n4e7o
+1
![]()
be a good boy!!!
Уффф аман,тази тема е номер 1451-305981305183519-01358037852752-500289502-8592-058725285- КАТО НЕЗНАЕТЕ КАК СЕ ПРАВИ СЕКС,НЕ ГО ПРАВЕТЕ,АКО НЕ ИСКАТЕ ПРОБЛЕМИ - П-Р-Е-З-Е-Р-В-А-Т-И-В
Първоначално написано от sweetcupcake
![]()
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
кажи й,че чака тризнаци.ЧЕСТИТО![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
хм... по цент1ра имаше един магазин.. името ще ти го кажа доп1лнително...продават се хубави детски колички и дрешки... да им го покажеш..
Няма невъзможни неща.Лекарите си знаят работата, по-добре се доверете на тяхната преценка, позоваваща се на направените изследвания и прегледи, отколкото да разпитвате из форума дали има някаква вероятност да е забременяла.Дано да не е .
Успех!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Е нали е отишла да си направи изследвания, защо изобщо пусках тая тема...Лекарите ще кажаш ...
Но си е спал и хапвал спокойно, правейки секс без презерватив, нали? Сега и да мисли, и да не мисли, полза няма, да е мислил навреме.Първоначално написано от Sisqta
Има вероятност да е бременна. Ама не се знае де тя така една приятелка не й идваше и повръщаше а се оказа неква инфекция. Все пак не можем да гадаем, утре лекарите ще й кажат.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
абе от жегата е,спокойно![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
На доктори ли ти приличаме ?
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic