- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мислите ви за нещатар когато сте били малки
какво сте си мислели когато сте били малки например аз за актьорите съм си мислела,че са човечета дето са заключени в телевизова![]()
а вие :P
Ще повярваш ли, ако ти кажа, че съм си мислила същото?
Също си и мислех, че кабелната се управлява от няколко чичковци, които са вътре в телевизора, и когато кабелната спираше, мислех, че си правят ташак с мен, започвах да пищя и да рева.![]()
![]()
![]()
ти ме уби или пък като са пълви път видях дрогерия и си мислех,че се продава дрога
![]()
![]()
Оле, и ние имахме една парфюмерия "Дрогерия", а аз също си мислех, че се продава дрога.
Олеее, ужас!![]()
ве вие като малки сте били бая тъпи4ки ве![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
мислех си че когато хората влизат в асансьора той ги поглъща и ги яде....
също си мислех,че в мозъка ми има милион малки човечета които ме контролират
мислех си, че учителките в детската градина са роботи
и още много други като се сетя ще напиша още![]()
БисквитенотоЧудовище
И аз си мислех същотоо за телевизора,че тва вътре са човечета![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
az misleh 4e horata po filmite gi ybivat nasistinai misleh 4e v mazeto ve4er se subirat si4ki prikazni geroi i izmislqt nova prikazka
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
и аз така си мислехПървоначално написано от Pedigree
и също си мислех че когато по някой филм умре някой, човека умира наистина и викам на баба ''те как така се съгласяват да ги убиват'' ама тя явно не разбра ко иам предвид и вика ''ами плащат им''
и като гледах по филмите как некви правят секс си мислех 4е секс се прави като се съблекат 2-ма души голи и по4нат да си търкат телата 1 в друго
![]()
аз пък си мислех, че щом мога да виждам хората на телевизора значи и те ме виждатумно...
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Това за телевизора и при мен го е имало, чудех се какво правят тези хора, постоянно вътре в него.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хахах и аз такаПървоначално написано от keep_smiling
а Кравите съм ги мислила за Зайчета
.Веднъж като бях малка си спомням - ходихме на село,и имаше стадо от крави и аз "Виж мамоо колко много Зайчетааа"
![]()
![]()
![]()
Желязна Девица
Mислех си, че секса е целуването, а бебетата стават от целуването.. ( е то като по филмите ги дават как се целуват в някъв креват и после родят)
![]()
Мислех, че във филма като убият някой умира наистина. И оставах много учудена, че е жив и здрав в някой друг филм.
Мислех си, че от целувка се забременява и, че етажите се разместват, когато се возя в асансьора.
И аз мислех, че в дрогериите продават наркотици![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хахах интересна темаи аз си мислех,че в дрогерията се продава дрога и че етажите се местят когато се возя в асансиора и също си мислех че като пътувам в кола и дърветата се движат
![]()
![]()
хахах така е и азПървоначално написано от vivteen
![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
И аз си мислех това за твто и асансъорите и мислех,че предметите ми се сърдят,ако не съм добра с тях хаха.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Kato bqh malka imashe edno decko za nqkvi predmeti deto kato nqma hora i ojivqvat-edin toster edna prahosmukachka,havliq televizor i drugi predmeti.i se praveh che spq i taino nabludavah za da vidq dali naistina sa jivi![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Що се отнася до телевизора-аз си мислех,че тези които са на телевизора ме виждат,така както аз тях.
Помня в една от детските ми танцувахме на музика от един касетофон. Аз като се приближавах до него и се виждах в едно такова малко и кръгло, обаче си мислех, че т'ва са няк'ви хора вътре и те ни пускат музика.....![]()
misleh 4e lokvite sa toksi4ni
i v tqh jiveqt jivotni koito ubivat horata i takiva raboti
spomnqm si 4e im kazvah "nokteta4ki"
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Аз мислех, че мама ползва превръзки, защото ще се напишка през нощта... И се чудех дали нещата, които рисувам оживяват. И винаги ме беше страх дали в гардероба има някой или нещо. А, да, също, че някой във фотоапарата ме рисува.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
az sam si milila 4e vav vsqka plu6ena igra4ka ima kamera koqto me snima i 4e te sa jivi i igraeh sas vsi4ki za da ne mi se razsardi nqkoq
Голям размер на картинката! /machoka/
Аз като бях малка си мислех , че хората не правят секс и това става само по телевизията.
![]()
а аз вярвах ,че Сънчо живее в телевизионната кула с торбалан и го охраняват много кучета ,за да не ходят деца при него![]()