- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мислите ви за нещатар когато сте били малки
О, и съм мислила, че съм от някаква друга планета, която уж не съществувала, но после майка ми чула за нещо подобно. Кой си гледа зелени човечета у нас![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
И аз мислех,че в дрогериите продават дрога.А си спомням като си играех с куклите на сватба не знае,че се казва младоженец,а си мислех,че се казва булец
и мн се чудих дали пък няма нещо общо с молец
![]()
.
^^^ kato spomena za svatbi se setih 4e sam si mislila 4e sled kato ot4eto kaje "vie ste saprug i sapruga" i jenata v tozi moment rajda po to4no zapo4vat kontrakciite![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от sweet_baby_cool
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
mi az kato vijdah nqkoi po televiziqta da se celuvat i si misleh 4e se hapqt xaxa =]
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
za asansiora i az tei bqh xaxa ;]] Oh tei kat gledam ne sam bila tolkova tapi4ka kato malka :}Първоначално написано от Wrathchild
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Дааа, това филмче и аз много го харесвах и аз си мислех че оживяват вечер...Първоначално написано от Blue_Mushroom
Също така си мислех, че майка ми може да ми чете мислите ако е в същата стая и внимавах какво си мисля, когато тя е покрай мен...
![]()
az puk si misleh,4e sled,kato vijdam vsi4ki aktiori,zna4i i te me vijdat i,4e az moga da vlqza v televizora i da im kaja ne6o![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Eii...kato malka sym bila dasta typi4ka. Sigurno sym bila na oklo 3-4 godini. Togava si kupihme televizor i doidoha hora da go nastoqt i tam ne6to kato prevyrshvaha 6taknaha nqkakva probrama i davaha edni izvynzemni i az kato sa razpi6tql i izbqgah v toaletnata. Misleh si, 4e te 6te s4upqt televizora i 6te na ubiqt. Ili pyk... Kato malka slushah samo 4alga. I vidqh, 4e Desislava (pevicata) e s nqkakyv pantalon s padnala taliq. I az mnogo haresah kak i stoi. I mnogo iskah da porasna, za6toto si misleh, 4e na golemite hora pypovete im se ka4vat na gore i zatova i stoi taka pantalona.![]()
Аз съм си била наред![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Аз кът малка когато ходих на плаж и когато видех хоризонта си мислех че морето свършва с един голям водопад и там е края на света.![]()
Мислех си също,че играчките са живи,но щом са живи и никога не оживяват пред хоря какво и как ядат и как ходят до тоалетна![]()
АААА и най-смешното е,че когато по втв-то видех хора да свирят на гайди си мислех,че са си изкарали едната гърда,вкарват тръбички и на нея свирят![]()
![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Чудех се,когато някой сериал спре и хората замръзнат,абе тия ненормалните до другия ден ли седят така в едно положение?Или когато някой умреше и даваха повторение,много се удивявах как умира и после пак се ражда...Мразех порцеланови кули и клоуни,защото клоуните ми приличаха на съживени порцеланови кукли и вечер ме беше страх от куклите,най-често свършваха в коша или през терасата...
Ооо,а какъв ужас беше,когато пускаха рибки в аквариума,горките,как само безжалостно ги давят...
![]()
Ооо какви ли не глупости съм си мислила като малка. Напаример, че не асансьора се движи, ами блока...Или че актьорите всъщност не са истински ами са някакви кукли в телевизора.
Сигурно има още много, но сега не се сещам.
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
И аз го мислех това за дрогериите.
Още : че джуджетата на Дядо Коледа целогодишно ме шпионират през прозореца, че неодушевените предмети са живи, мислят и чувстват, че съм забременяла, защото едно момче ме беше целунало...![]()
Аз пък съм мислела , че хората със сини очи виждат синьо![]()
И че тъмнокожите хора са черни , защото не са яли кисело мляко![]()
И мислех , че дядо Коледа се катери по блока и се качва на терасата и подслушва какво искам да ми подари , защото винаги ми носеше каквото искам , без да съм му казала![]()
А за секса съм мислела , че е нещо гадно и мръсно , което никой не го прави , освен хората по телевизията ( дааааа да , родителски лъжи и глупости)
Доста са ми са се променили възгледите от тогава![]()
![]()
+1 hahaahaПървоначално написано от vivteen
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
az za televizora su6toto si go misleh.. i se 4udeh kato se smeni kanala kude otivat i kak se smenqt horata kato nqma mqsto vutre
oooooo ami az kak se bqh filmirala kato bqh 1-2 klas....
edna suu4eni4ka mi be6e kazala 4e imala nqkakvi jivotinki deto se grijela za tqh... i gi vijdala ama az ne sum mojela za6toto ne sum vqrvala dostatu4no.. i mi be6e "podarila" 3-4 ot neinite jivotinki i ednoto be6e drakon... i toi nali uj leti.. i nie dvete vednuj oticame do toaletnata v u4ili6te i bqgame po koridora i tq mi vika 4e moga da letq s toq drakon i 4e toi bil to4no pod mene i ako sum se otpusnela 6te poletq s nego....i az.... hahaahha tukmo kakto si bqgam i pone4vam da se hvurlq napredi za da "poletq" ama dobre 4e se otkazah v posledniq moment me dostra6a.. haahahahahh lele kvo 6te6e da stane.... hahah.... daje vednuj na teq "jivotinki" im pravih teatur vku6ti....
![]()
lele mn sum bila zle.... predi 2 godini razkazah na nqkolko 4oveka ot moq klas za tova i se popilqhme da se hilim.![]()
![]()
![]()
![]()
mn zabludeno lape sum bila.. hahah toi brat mi postoqnno mi go kazva6e ama az mu se surdeh togava... ama verno e bilo
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Първоначално написано от dimanushka
Ти направо ме уби с тия "животни"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм го гледала и после и аз се правих така, обаче след като не видях нищо подозрително реших, че просто те усещат, че не спя наистина.Първоначално написано от Blue_Mushroom
Освен това и аз съм мислила, че куклите имат душа.
Че наистина убиват хората по филмите.
Че очите на едно мече, което имах светят червено, когато се ядоса и ще ме убие и затова избягвах да спя с него.
Edit: Оо, сега се сетих как веднъж гледах един музикател клип и певицата на различните кадри си сменя дрехите и мислех, че всички те са едни върху други и тя ги съблича за секунда-дръпва конче или нещо и те падат адски бързо и незабелязано. Не помня какво съм измислила, за да оправдая смяната на кадъра, обаче е възможно да не ми е направило впечатление..била съм твърде заета да се притеснявам за дрехите.![]()
Хаха яки мисли
Аз мислех, че във филмите и сериалите се разказва за реални хора и някой ги снима 24/7 и, че и мене някой ме снима и ще ме дава по тв'то в някоя далечна дуржава![]()
Мислех си ,че каките и батковците, които се събличат голи и праят секс всъщност са облечени в някакво трико като на тези от фигурното пързаляне![]()
Имаше едно детско за 1 момче, което спираше времето и се бореше с някъв чичка от друг свят.Та сещате се мислех, че е вярноМалеее като бях 2-3 клас се бях стреснала,защото в даскалото като боядисвали и изляли боя и ми се струваше на оня страшния чичка от детското..И целия клас беше в шаш
И още по-страшно беше,когато една от лелите беше преместила 1 препариран бухал.Ние мислехме ,че сам се е преместил,защото щом е препариран значи не бива да се пипа
![]()
Heaven just isn't hot enough
Burn me alive, inside
Living my life's not hard enough
Take everything away
Аз като гледах клипове по телевизията и нали се чува музиката, пък певиците не си отварят устите и много се чудех как така пеят без да си отварят устите, че даже се и упражнявах за да мога и аз така...![]()
Нито едно от тези неща не съм си мислела . Мислех си само , че като пипна масата ми се лепят микроби и всеки път , когато пипнех нещо ходех и си миех ръцете , но това траеше само от 5 до 7 години .![]()
Като бях малка имах една кукла негърка обаче ме беше страх да я пипна да не ме оцапа![]()
И виках на магазинерките пенсионерки![]()
Мислех, че щом дадено предаване е директно, то е задължително да се гледа![]()
Казват, че като са давали Алф съм ходила да прегръщам телевизора.
Също така мислех,че в една от плюшените ми играчки е влязъл дявол и ме беше страх от нея.
А и бях запушила ключалката на вратата на тоалетната с тоалетна хартия, защото мислех, че ме шпионират отвън.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...