- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мислите ви за нещатар когато сте били малки
и аз си мислех,че куклите са живи
за тва сяка вечер ги приспивах и ги преобличах в некви нощнициили пижами![]()
тва ставаше след като гледат телевизия и се изкъпат о.о
Хаха май всички сме си мислели, че в кутията на телевизора има наистина хораПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Само че аз се чудех как се събират вътре
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Аз пък никога не съм мислила, че хората са в телевизора. И не ме е било страх от чудовища под леглото ми и от тъмнотоПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз пък като малка си мислех,че хората в филмите са истинскии това което го гледаме става някъде в момента,в който ние го гледаме и винаги питах наште как толкова много хора се съгласяват да умират в филмите...![]()
Само аз ли не съм го мислила тва за телевизора![]()
Като бях малка мен пък ме беше страх от куките,мислех си че щом са в униформи като си харесат някой и го пъхат на топлоВеднъж в къщи бяха дошли двама полицай,приятели на наще ии нали на гости си идват хората а аз цяла вечер бях зад един шкаф и ревах и се чудих кога ще ме вземат
![]()
Също така си мислих,че има една фея която ме наблюдава и като си пожелая нещо го изпълнява и като си пожелаех нещо а то не стане и се сърдих и и казвах да не ми говори повече![]()
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
И аз...Първоначално написано от Pedigree
Иначе съм си мислела,че ако влезна в телевизора (тоест,да му счупя екрана и някак си да влезна вътре) ще отида във филма/предаването![]()
Впрочем най-добрата ми приятелка така си потроши телевизора като бяхме малки. Решила наш'та, че като го счупи и ще й падне картинка...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Амм...като бях накъде 5-6 годишна и като излизахме вън (понеже идваха и по-големи на 12-13) и като се скарат за нещо и почват да си показват среден пръст.Ама аз нали бях най-малка и не знаех какво точно означава това което си показват и все си мислех,че върху средния пръст има едно ``капаче`` (
![]()
![]()
) и като се отвори и излизат всичките глупости и псувни.
![]()
Много неща мислех, но някои не помня. И аз като повечето мислех тия неща за "щъркела", но постепенно от филми развивах все нови и нови теории по-близо до истината, докато накрая стигнах до истината. От тъмното и от чудовища не ме е било страх много, само като бях по-мъничка като ставах нощем да пия вода до кухнята ми беше малко зловещо. По едно време от тъмното ми се струваше, че на едно мое зайче му растът пръсти на ръцете. Преди 5 години се преместихме в Ботевград (живяхме там година) и там ме беше страх от тоалетната, защото вратата седеше отворена и винаги беше тъмно. Тогава гледах едно предаване за паранормални явления и винаги имах чувството, че ми става студено (както като минава призрак според предаването) и се увивах като пашкул в одеалото.Обичах да си представям, че късно вечер като спя куклите ми оживяват и танцуват. Правех им прически, обличах ги и ги приготвях за "партито".
На Пепеляшка казвах Табеляшка (нямам престава защо).
Тая тема ме накара да се замисля колко различни са били нещата. В детската градина бях толкова безгрижна, толкова наивна, че сега ми се струва рай.Тогава не обичах да ходя на детска, защото лелките ни принуждаваха да спим, не ни даваха да ходим до тоалетната следобед като спяхме, госпожата ми се държеше гадно и пред родителите ми казваше, че съм й била любимка и съм била много добричка, а на всичкото отгоре на няколко пъти аз отнесох боя за няколко човека, които говореха.
През последните няколко години ми правеше впечатление как ставам все по-висока и по-висока, отначало подскачах, за да си видя лицето до носа в огледалото в банята, после се виждах нормално и започнах да стигам до горната част на огледалото в банята, на която държим дезедоранти и такива работи.
Ами аз много неща съм мислила ама почти нищо не си спомням![]()
И аз така си мислех за дрогерията. А иначе са се сещам за нещо - мислех си че има някакъв много лош бог - зевс ако не се лъжа и ме беше яко страх от него и се като ми сатанеше нещо гадно се си мислех че Зевс е виновен
![]()
![]()
![]()
А сега се сетих за нещо . Любимо детско ми беше "Cow & Chicken" по Cartoonetwork . И нали не дават главите на майката и на бащата на пилето и на кравата и аз ходех до телевизора да видя дали не са по-нагоре . Умолявах наще да ми купят по-голям телевизор за да мога да видя лицата на въпросните герои , защото нашия на , който гледах е прекалено малък и няма място за главите .![]()
![]()
![]()
Az puk iskah da vlezna v televizora i se navirah vutre v peralnqtaMamine kato gledaha nqkakvi filmi deto horata se celuvat i az vse gi pitah kvo pravqt
i takiva to po4ti vsqko dete si gi misli
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от dark_sw
![]()
И на "Том и Джери" беше така, само че беше със стопанките - даваха им само полите и краката по едно време. И аз попитах баща си "Тате, кога ще им видя главите" а той "Ами ще купя още един телевизор, ще го сложа върху този и вече ще им се виждат главите"а аз чаааках ли чаках да купи още един телевизор
![]()
А на телевизора като са двали някое тв шоу все съм се чудела дали и хората от предаването ме виждат, както аз тях :P
Ами че негрите се раждат бели, но заради горещото слънце хващат прекалео тен и стават черни![]()
аз като малка си мислех, че в учебните коли се возят убиици, защото на покрива има буквата "У" и като видех такава кола по улицата крещях "Убиееец!!! Мамо, тате убиец!!!"![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
аз пък като малка си мислех че като пусна водата в тоалетната(и тя нали издава звук(нормално))и си мислех че излизат някакви духове
и така секи път-пускам водата и тичааааййй към стайте![]()
май не съм била особено смело дете![]()
само аз ли нищо подобно не съм си мислела![]()
а тва ми напомни за нещоПървоначално написано от 6emet4e
като бях малка и си мислех че излизат змии от тоалетната и чешмата
![]()
затова винаги като ходех до тоалетната ходех но преди тва оглеждах да видя какво има и бързо свършвах да пишкам и ставах
а вода винаги някои ми носеше че ме беше страх
![]()
![]()
![]()
ЛАПЕЕЕЕЕЕЕТА !!![]()
Абсолютно същото беше и при мен...Първоначално написано от keep_smiling
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
омгПървоначално написано от MaDDnes-f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не помня,но майка ми е разправяла,че сум си мислела,че моста в Бургас е само за 1 човек и че ако се качат повече ще падне![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
+1Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Допреди две години си мислех,че в дрогериите се продават наркотици...
Преди си мислех,че някакви чичковци дърпат въжетата на асансьорът...
Имаше един гардероб...мислех,че там е портата към Ада![]()
Иначе аз май съм била доста образовано дете![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en