.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 147
    и аз си мислех,че куклите са живи
    за тва сяка вечер ги приспивах и ги преобличах в некви нощнициили пижами
    тва ставаше след като гледат телевизия и се изкъпат о.о

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Това за телевизора и при мен го е имало, чудех се какво правят тези хора, постоянно вътре в него.
    Хаха май всички сме си мислели, че в кутията на телевизора има наистина хора Само че аз се чудех как се събират вътре
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Това за телевизора и при мен го е имало, чудех се какво правят тези хора, постоянно вътре в него.
    Хаха май всички сме си мислели, че в кутията на телевизора има наистина хора Само че аз се чудех как се събират вътре
    Аз пък никога не съм мислила, че хората са в телевизора. И не ме е било страх от чудовища под леглото ми и от тъмното
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Sofia
    Аз пък като малка си мислех,че хората в филмите са истинскии това което го гледаме става някъде в момента,в който ние го гледаме и винаги питах наште как толкова много хора се съгласяват да умират в филмите...

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Само аз ли не съм го мислила тва за телевизора

Като бях малка мен пък ме беше страх от куките,мислех си че щом са в униформи като си харесат някой и го пъхат на топло Веднъж в къщи бяха дошли двама полицай,приятели на наще ии нали на гости си идват хората а аз цяла вечер бях зад един шкаф и ревах и се чудих кога ще ме вземат

Също така си мислих,че има една фея която ме наблюдава и като си пожелая нещо го изпълнява и като си пожелаех нещо а то не стане и се сърдих и и казвах да не ми говори повече
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Повече от фен Аватара на Forester
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Оле, и ние имахме една парфюмерия "Дрогерия", а аз също си мислех, че се продава дрога.

Олеее, ужас!
    И аз...
    Иначе съм си мислела,че ако влезна в телевизора (тоест,да му счупя екрана и някак си да влезна вътре) ще отида във филма/предаването

Впрочем най-добрата ми приятелка така си потроши телевизора като бяхме малки. Решила наш'та, че като го счупи и ще й падне картинка...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Че в дрогиерията продават наркотици...

Амм...като бях накъде 5-6 годишна и като излизахме вън (понеже идваха и по-големи на 12-13) и като се скарат за нещо и почват да си показват среден пръст. Ама аз нали бях най-малка и не знаех какво точно означава това което си показват и все си мислех,че върху средния пръст има едно ``капаче`` ( ) и като се отвори и излизат всичките глупости и псувни.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Много неща мислех, но някои не помня. И аз като повечето мислех тия неща за "щъркела", но постепенно от филми развивах все нови и нови теории по-близо до истината, докато накрая стигнах до истината. От тъмното и от чудовища не ме е било страх много, само като бях по-мъничка като ставах нощем да пия вода до кухнята ми беше малко зловещо. По едно време от тъмното ми се струваше, че на едно мое зайче му растът пръсти на ръцете. Преди 5 години се преместихме в Ботевград (живяхме там година) и там ме беше страх от тоалетната, защото вратата седеше отворена и винаги беше тъмно. Тогава гледах едно предаване за паранормални явления и винаги имах чувството, че ми става студено (както като минава призрак според предаването) и се увивах като пашкул в одеалото. Обичах да си представям, че късно вечер като спя куклите ми оживяват и танцуват. Правех им прически, обличах ги и ги приготвях за "партито". На Пепеляшка казвах Табеляшка (нямам престава защо).
    Тая тема ме накара да се замисля колко различни са били нещата. В детската градина бях толкова безгрижна, толкова наивна, че сега ми се струва рай. Тогава не обичах да ходя на детска, защото лелките ни принуждаваха да спим, не ни даваха да ходим до тоалетната следобед като спяхме, госпожата ми се държеше гадно и пред родителите ми казваше, че съм й била любимка и съм била много добричка, а на всичкото отгоре на няколко пъти аз отнесох боя за няколко човека, които говореха. През последните няколко години ми правеше впечатление как ставам все по-висока и по-висока, отначало подскачах, за да си видя лицето до носа в огледалото в банята, после се виждах нормално и започнах да стигам до горната част на огледалото в банята, на която държим дезедоранти и такива работи.

Ами аз много неща съм мислила ама почти нищо не си спомням
    И аз така си мислех за дрогерията . А иначе са се сещам за нещо - мислех си че има някакъв много лош бог - зевс ако не се лъжа и ме беше яко страх от него и се като ми сатанеше нещо гадно се си мислех че Зевс е виновен

А сега се сетих за нещо . Любимо детско ми беше "Cow & Chicken" по Cartoonetwork . И нали не дават главите на майката и на бащата на пилето и на кравата и аз ходех до телевизора да видя дали не са по-нагоре . Умолявах наще да ми купят по-голям телевизор за да мога да видя лицата на въпросните герои , защото нашия на , който гледах е прекалено малък и няма място за главите .

Град
    in my world!
    Az puk iskah da vlezna v televizora i se navirah vutre v peralnqta Mamine kato gledaha nqkakvi filmi deto horata se celuvat i az vse gi pitah kvo pravqt i takiva to po4ti vsqko dete si gi misli
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    А сега се сетих за нещо . Любимо детско ми беше "Cow & Chicken" по Cartoonetwork . И нали не дават главите на майката и на бащата на пилето и на кравата и аз ходех до телевизора да видя дали не са по-нагоре . Умолявах наще да ми купят по-голям телевизор за да мога да видя лицата на въпросните герои , защото нашия на , който гледах е прекалено малък и няма място за главите .

И на "Том и Джери" беше така, само че беше със стопанките - даваха им само полите и краката по едно време. И аз попитах баща си "Тате, кога ще им видя главите" а той "Ами ще купя още един телевизор, ще го сложа върху този и вече ще им се виждат главите" а аз чаааках ли чаках да купи още един телевизор

А на телевизора като са двали някое тв шоу все съм се чудела дали и хората от предаването ме виждат, както аз тях :P

Ами че негрите се раждат бели, но заради горещото слънце хващат прекалео тен и стават черни

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Че в дрогиерията продават наркотици...
    Мда.
    Акинетончета .

аз като малка си мислех, че в учебните коли се возят убиици, защото на покрива има буквата "У" и като видех такава кола по улицата крещях "Убиееец!!! Мамо, тате убиец!!!"

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Голям фен
    аз пък като малка си мислех че като пусна водата в тоалетната(и тя нали издава звук(нормално))и си мислех че излизат някакви духове
    и така секи път-пускам водата и тичааааййй към стайте
    май не съм била особено смело дете

само аз ли нищо подобно не съм си мислела

Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    аз пък като малка си мислех че като пусна водата в тоалетната(и тя нали издава звук(нормално))и си мислех че излизат някакви духове
    и така секи път-пускам водата и тичааааййй към стайте
    май не съм била особено смело дете
    а тва ми напомни за нещо като бях малка и си мислех че излизат змии от тоалетната и чешмата затова винаги като ходех до тоалетната ходех но преди тва оглеждах да видя какво има и бързо свършвах да пишкам и ставах а вода винаги някои ми носеше че ме беше страх

ЛАПЕЕЕЕЕЕЕТА !!

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    аз пък си мислех, че щом мога да виждам хората на телевизора значи и те ме виждат умно...
    Абсолютно същото беше и при мен...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
    Веднъж в къщи бяха дошли двама полицай,приятели на наще ии нали на гости си идват хората а аз цяла вечер бях зад един шкаф и ревах и се чудих кога ще ме вземат
    омг

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз не помня,но майка ми е разправяла,че сум си мислела,че моста в Бургас е само за 1 човек и че ако се качат повече ще падне
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Мислех, че във филма като убият някой умира наистина. И оставах много учудена, че е жив и здрав в някой друг филм.
    Мислех си, че от целувка се забременява и, че етажите се разместват, когато се возя в асансьора.
    И аз мислех, че в дрогериите продават наркотици
    +1
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Допреди две години си мислех,че в дрогериите се продават наркотици...

Преди си мислех,че някакви чичковци дърпат въжетата на асансьорът...
    Имаше един гардероб...мислех,че там е портата към Ада

Иначе аз май съм била доста образовано дете
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си