- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мислите ви за нещатар когато сте били малки
Аз пък мислех, че като гърми отвън Господ отива с каруцата на някъде![]()
И си спомням, че веднъж така силно изгармя и аз почнах да рева и вика: Дядо Господ катастрофира и излязох на терасата да видя дали ще падне от небето
![]()
Също бях голямо фенче на Том и Джери и исках да счупя екрана на телевизора и да взема котката за домашен любимец![]()
15 минути мисля и не мога да се сетя нищо шантаво, за което сега съм на друго мнение..
а, мислех, че сащ е сама на континент!![]()
![]()
..мда, жалък съм..
![]()
За телевизора и при мен го е имало и си мислех,че и аз мога да влезна там,ама ме беше страх да пробвам.А също си мислех,че като спя или не съм в къщи,куклите ми се съживяват и се разхождат,говорят си и т.н. и все наблюдавах дали са оставени по същия начин.
![]()
Misleh si 4e horata ot televizora me vijdat,4e lejashtite policai sa grobove na policai i 4e s u4ebnite koli razhojdat u4enici........
че облаците са от захарен памук и че като вляза в морето тряа да внимавам че може да дойде някоя акула и да ме изяде![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Сега се сетих за други:
беше ме страх да се гледам в огледалото. Мислех си, че ако се видя, ще вляза зад огледалото, и никой няма да може да ме спаси.
И ме беше страх, като се къпех. Щом цопнех във ваната, започвах да пищя, защото си мислех, че като вляза под водата, ще отида в нов свят... нещо като прераждане.
А когато ни идваха гости, аз се криех под масата и им връзвах краката с прежда, защото ме беше страх, че ще ни нападнат. А после като пиеха кафе им сипвах сол.![]()
Ами спомянм си, че като гледах "Доктор Куин Лечителката" симислех, че щищетата с червено вино са пълни с разтопен червен сладолед, за да не се напият актИорите. Или пък се чудех как е по-правилно - мъжът ли да е върху жената или жената върху мъжаКато гледах филми и катоимаше такива сцени и все се обърквах
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
А аз като бях малка взех един чук и счупих радиото на дядо ми за да видя къде са хората дето говоратПървоначално написано от vivteen
![]()
Абе само аз ли съм толкова странен по отношение на телевизорите?! На мен като ми казаха за телевизионната кула и аз си мислех че там хора пъхат снимки много бързо и така става образа на телевизора.. никога не съм мислел че в телевизора има заключени хора![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Аз пък си мислех, че в съдомиятнава има ръце на робот, които вадят чиниите и ги мият една по една.![]()
Като малка съм изобретявала разни нещица-и още не мога да повчрвам![]()
![]()
![]()
Това с куклата да....ама аз си гушках всичките плюшени играчки,за да не ми се разсърди някоя и да ме убие(гледах едно мн гадно детско Гуус Бъмс по Бтв от 15:30 ли беше нз бях малка и мн ме беше страх и оттам разбрах за куклите,защото уби 1 момиченце и ме хвана страх)Първоначално написано от BallFace
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
хахахах мислех си,че само аз моа да пикая и да сера..
мислих си,както повечето ,че в телевизорите са затворени хора и си живеят там.![]()
абе секви простотий.
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
А аз си мислипх,че когато прекъснат някой филм за реклами,актиорите ходят да пишкат![]()
мислих,че в ДРОГЕРИИТЕ продават дрога...кфо др си мислих
![]()
мн неща ,че от целувки се забременяваа! Аллеле един път целунах един фр и си помислих,че съм бременна и постоянно си удрях корема за да умре бебето
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и още неща ма сега не се сещам
^е това за бебето ме сцепи.![]()
И аз като повечето си мислех,че актьорите са във телевизора,че в Дрогериите се продава дрога,въобразявах си,че като се возиш във асансоьр изкача един полицай от стената и ме арестува,мислех си,че куклите ми оживяват,като напусна стаята и помня много ми се искаше да ги шпионирам,мислех си,че има някакви хора,горе нещо,като кукловоди,които ни управляват..
![]()
kato malka si misleh 4e majat i jenata kato se celuvat i nqkakvo zrance ot maja popada v jenata i taka tq zabremenqvai si misleh 4e bebetata izlizat ot pupa
![]()
![]()
![]()
a i si psomnqm 4e zimata si uvivah kuklite s parcali i razni valneni ne6ta za da ne im e studeno i cqla zima gledah da ne si igraq s tqh vapreki 4e se slu4va6e 1-2 pati ama posle pak gi uvivah i gi darjah na topli4ko![]()
![]()
i gledah da si igraq sas vsi4ki igra4ki za da ne mi se rasardi nqkoq i ve4er gi cunkah si4kite podred za leka no6ti po edno vreme gi narejdah si4kite do men na legloto da spq s tqh za da ne mi se rasardqt
ob6to vzeto mnogo vnimavah s vsi4kite si igra4ki i im se izvinqvah i dori ne gi izkarvah navanka... mn si gi obi4kah
![]()
аз пак си мислих че всеки телевизор дава различни предавания и филми![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
И аз съм имала подобни мисли за времето...Като валеше дъжд си мислех,че горе на небето плачат...Като валеше сняг си мислех,че се бият с възглавници,а при гръмотевици и светкавици си мислех,че Господ се кара на подчинените си...И винаги си оприличавах облаците като хора...Първоначално написано от Jumbie483
![]()
A qui
да и аз бях такаПървоначално написано от Blue_Mushroom
и аз си мислех,че хората от телевизола ме виждат,че рисунките ми оживяват,че някой постоянно ме гледа с бинокъл и ме беше срам да се къпя,заради това
,мислех си,че хората със тъмни очи виждат тъмно-все едно е нощ,а ние със светлите светло,мислех си,че приказните герои са действителни лица с реални приживявания,мислех си,че като си хвърла зъбчето на покрива го взима една сврака и го носи на зъболикарите,за да правят протези
,че рибките нощно време излизат от аквариума и отиват в морето на дискотека и после пак се връщат,че куклите и плюшените играчки си имат тайни общества,че като ям нещо зелено ще стана извънземно
,че буквите в книжките се появяват само щом ги отвориш,беше ме страх да ям кетчуп,защото мислех,че е кръв и ощи много,много други глупости...Ех,спомени
![]()
ооооооо няма как ще разкажа ощепоздравления за темата
имаше едно детско лунните сънчовци и аз вярвах,че те ми пращат сънища и им се сърдех като са кошмари,когато баба ми казваше,че съм бяла като призрак и тичах до огледалото да неби наистина да съм си превърнала в призрак,имах червена шапчица,но ме беше страх да я нося,данеби вълкът да сбърка и да отвлече мен и най-грандиозното чудех се защо мама и тате ходят до тоалетна след като само аз имам тайната суперсила да пишкам,после започнах да си мисла,че е наследствено докато в една игра на жмичка едно лапе се изпишка и ми отне суперсилатаи му се разсърдих![]()
![]()
![]()
![]()
имала съм доста развинтено въображение и още го имам![]()
оооооо не този тема ме заразисестра ми ми каза,че пък тя като си е хвърляла зъбчетата на покрива го е правила,за да подрежда керемидите
,а и я е било нощно време страх да спи,защото е мислела,че съм вампир
![]()
И аз така..Първоначално написано от Your Nightmare
Също така ме беше страх да ходя до тоалетна,за да не падна вътре
и много други глупости, но сега не мога да се сетя..
Красиво е да се усмихваш,но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти.