.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 147
    Аз пък мислех, че като гърми отвън Господ отива с каруцата на някъде И си спомням, че веднъж така силно изгармя и аз почнах да рева и вика: Дядо Господ катастрофира и излязох на терасата да видя дали ще падне от небето
    Също бях голямо фенче на Том и Джери и исках да счупя екрана на телевизора и да взема котката за домашен любимец

Голям фен Аватара на asasfdf
    15 минути мисля и не мога да се сетя нищо шантаво, за което сега съм на друго мнение..
    а, мислех, че сащ е сама на континент! ..мда, жалък съм..

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    За телевизора и при мен го е имало и си мислех,че и аз мога да влезна там,ама ме беше страх да пробвам.А също си мислех,че като спя или не съм в къщи,куклите ми се съживяват и се разхождат,говорят си и т.н. и все наблюдавах дали са оставени по същия начин.

Misleh si 4e horata ot televizora me vijdat,4e lejashtite policai sa grobove na policai i 4e s u4ebnite koli razhojdat u4enici........

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    че облаците са от захарен памук и че като вляза в морето тряа да внимавам че може да дойде някоя акула и да ме изяде
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Сега се сетих за други:

беше ме страх да се гледам в огледалото. Мислех си, че ако се видя, ще вляза зад огледалото, и никой няма да може да ме спаси.

И ме беше страх, като се къпех. Щом цопнех във ваната, започвах да пищя, защото си мислех, че като вляза под водата, ще отида в нов свят... нещо като прераждане.

А когато ни идваха гости, аз се криех под масата и им връзвах краката с прежда, защото ме беше страх, че ще ни нападнат.
    А после като пиеха кафе им сипвах сол.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ами спомянм си, че като гледах "Доктор Куин Лечителката" симислех, че щищетата с червено вино са пълни с разтопен червен сладолед, за да не се напият актИорите. Или пък се чудех как е по-правилно - мъжът ли да е върху жената или жената върху мъжа Като гледах филми и катоимаше такива сцени и все се обърквах
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град

Re: Мислите ви за нещатар когато сте били малки

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    какво сте си мислели когато сте били малки например аз за актьорите съм си мислела,че са човечета дето са заключени в телевизова а вие :P
    А аз като бях малка взех един чук и счупих радиото на дядо ми за да видя къде са хората дето говорат

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Абе само аз ли съм толкова странен по отношение на телевизорите?! На мен като ми казаха за телевизионната кула и аз си мислех че там хора пъхат снимки много бързо и така става образа на телевизора.. никога не съм мислел че в телевизора има заключени хора
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    на плажа =)
    Аз пък си мислех, че в съдомиятнава има ръце на робот, които вадят чиниите и ги мият една по една.

Като малка съм изобретявала разни нещица-и още не мога да повчрвам

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Мислех си, че като се возя в асансьора етажите се движат И аз мислех това за дрогериите и за убийствата
    Мислех си, че куклите имат душа и като си играех с една плюшка все я давах на кучето да я хапе и т.н. и ме беше страх да спя, за да не се съживи и да ме убие Мислех си, че куклите имат някакво общество, което изследва хората и нямаха право да разкрият, че са живи
    А това предполагам ви е доста познато: Все си мислех, че има някой под леглото ми
    И някой като кажеше думата "ватман" все си мислех, че Батман управлява трамваите
    И те такива работи
    Това с куклата да....ама аз си гушках всичките плюшени играчки,за да не ми се разсърди някоя и да ме убие(гледах едно мн гадно детско Гуус Бъмс по Бтв от 15:30 ли беше нз бях малка и мн ме беше страх и оттам разбрах за куклите,защото уби 1 момиченце и ме хвана страх)
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Dreamland
    хахахах мислех си,че само аз моа да пикая и да сера..
    мислих си,както повечето ,че в телевизорите са затворени хора и си живеят там.

абе секви простотий.
    The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!

Град
    София
    А аз си мислипх,че когато прекъснат някой филм за реклами,актиорите ходят да пишкат мислих,че в ДРОГЕРИИТЕ продават дрога...кфо др си мислих мн неща ,че от целувки се забременяваа! Аллеле един път целунах един фр и си помислих,че съм бременна и постоянно си удрях корема за да умре бебето
    и още неща ма сега не се сещам

^е това за бебето ме сцепи.

И аз като повечето си мислех,че актьорите са във телевизора,че в Дрогериите се продава дрога,въобразявах си,че като се возиш във асансоьр изкача един полицай от стената и ме арестува,мислех си,че куклите ми оживяват,като напусна стаята и помня много ми се искаше да ги шпионирам ,мислех си,че има някакви хора,горе нещо,като кукловоди,които ни управляват..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    много неща съм си мислел

Повече от фен Аватара на plamka
    kato malka si misleh 4e majat i jenata kato se celuvat i nqkakvo zrance ot maja popada v jenata i taka tq zabremenqva i si misleh 4e bebetata izlizat ot pupa
    a i si psomnqm 4e zimata si uvivah kuklite s parcali i razni valneni ne6ta za da ne im e studeno i cqla zima gledah da ne si igraq s tqh vapreki 4e se slu4va6e 1-2 pati ama posle pak gi uvivah i gi darjah na topli4ko
    i gledah da si igraq sas vsi4ki igra4ki za da ne mi se rasardi nqkoq i ve4er gi cunkah si4kite podred za leka no6t i po edno vreme gi narejdah si4kite do men na legloto da spq s tqh za da ne mi se rasardqt ob6to vzeto mnogo vnimavah s vsi4kite si igra4ki i im se izvinqvah i dori ne gi izkarvah navanka... mn si gi obi4kah

Повече от фен Аватара на yozito
    аз пак си мислих че всеки телевизор дава различни предавания и филми
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Аз пък мислех, че като гърми отвън дядо Господ отива с каруцата на някъде И си спомням, че веднъж така силно изгармя и аз почнах да рева и вика: Дядо Господ катастрофира и излязох на терасата да видя дали ще падне от небето
    Също бях голямо фенче на Том и Джери и исках да счупя екрана на телевизора и да взема котката за домашен любимец
    И аз съм имала подобни мисли за времето...Като валеше дъжд си мислех,че горе на небето плачат...Като валеше сняг си мислех,че се бият с възглавници,а при гръмотевици и светкавици си мислех,че Господ се кара на подчинените си...И винаги си оприличавах облаците като хора...
    A qui

Цитирай Първоначално написано от plamka
    i gledah da si igraq sas vsi4ki igra4ki za da ne mi se rasardi nqkoq[/i]
    Да е.И аз също.
    London Tipton

Цитирай Първоначално написано от Blue_Mushroom
    Kato bqh malka imashe edno decko za nqkvi predmeti deto kato nqma hora i ojivqvat-edin toster edna prahosmukachka,havliq televizor i drugi predmeti.i se praveh che spq i taino nabludavah za da vidq dali naistina sa jivi
    да и аз бях така и аз си мислех,че хората от телевизола ме виждат,че рисунките ми оживяват,че някой постоянно ме гледа с бинокъл и ме беше срам да се къпя,заради това ,мислех си,че хората със тъмни очи виждат тъмно-все едно е нощ,а ние със светлите светло,мислех си,че приказните герои са действителни лица с реални приживявания,мислех си,че като си хвърла зъбчето на покрива го взима една сврака и го носи на зъболикарите,за да правят протези ,че рибките нощно време излизат от аквариума и отиват в морето на дискотека и после пак се връщат,че куклите и плюшените играчки си имат тайни общества,че като ям нещо зелено ще стана извънземно ,че буквите в книжките се появяват само щом ги отвориш,беше ме страх да ям кетчуп,защото мислех,че е кръв и ощи много,много други глупости...Ех,спомени

ооооооо няма как ще разкажа още поздравления за темата
    имаше едно детско лунните сънчовци и аз вярвах,че те ми пращат сънища и им се сърдех като са кошмари,когато баба ми казваше,че съм бяла като призрак и тичах до огледалото да неби наистина да съм си превърнала в призрак,имах червена шапчица,но ме беше страх да я нося,данеби вълкът да сбърка и да отвлече мен и най-грандиозното чудех се защо мама и тате ходят до тоалетна след като само аз имам тайната суперсила да пишкам,после започнах да си мисла,че е наследствено докато в една игра на жмичка едно лапе се изпишка и ми отне суперсилатаи му се разсърдих
    имала съм доста развинтено въображение и още го имам

оооооо не този тема ме зарази сестра ми ми каза,че пък тя като си е хвърляла зъбчетата на покрива го е правила,за да подрежда керемидите ,а и я е било нощно време страх да спи,защото е мислела,че съм вампир

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    i gledah da si igraq sas vsi4ki igra4ki za da ne mi se rasardi nqkoq[/i]
    Да е.И аз също.
    И аз така.. Също така ме беше страх да ходя до тоалетна,за да не падна вътре и много други глупости, но сега не мога да се сетя..
    Красиво е да се усмихваш,но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Ще повярваш ли, ако ти кажа, че съм си мислила същото?

Също си и мислех, че кабелната се управлява от няколко чичковци, които са вътре в телевизора, и когато кабелната спираше, мислех, че си правят ташак с мен, започвах да пищя и да рева.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си