.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 147 от общо 147
    Имаше една кукла на село ,дето беше хем кукер ,хем и момиче и аз си мислех,че тя ме преследва и иска да ме убие Или като малка гледам като спрем на бензеностанция и пише "Дрогерия" и аз
    - Мамо там дрога ли има
    Или вечер като си лягах взимах всички играчки в леглото ми и спах с тях ,за да не ми се разсърдят и да ме убият
    А да и мислех,че има чудовище зад телевизора и то телепортира хората от канал на канал
    И ,че има самодиви дето пеят зад къщата ни на село

Голям фен Аватара на Yancheto
    И аз си мислех,че в дрогериите продавах дрога,също така,че не асансьора,а самата сграда се движи.За друго не се сещам.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Мислех, че във филма като убият някой умира наистина. И оставах много учудена, че е жив и здрав в някой друг филм.
    Мислех си, че от целувка се забременява и, че етажите се разместват, когато се возя в асансьора.
    И аз мислех, че в дрогериите продават наркотици
    +1

като малка си бях постригала едно барби ама така го уръфах че не е истина и си мислих че ще порасне косата и ама не порасна мн плаках за барбито
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Аз пък когато гледах с батко ми кеча и мислех, че хората са много малки и си виках " Хех, че аз мога да набия тоя пък тоз не можа ". Или пък когато даваха Том и Джери и аз си мислех, че ме виждат от телевизора и имах няколко техни списания обгръщах на страница с някой тяхна снимка и седях на земята и показвах списанието на телевизора, за да видят, че съм тяхна фенка. .. Понякога много исках да видя дали съществуват ад и рай и бях решила да се удавя под душа и после пак да се върна, но нещо не успях да се удавя Или пък като пишках мислех, че корема ми става по слаб, защото вече няма течност в него И разни такива глупости

хаха супер яка тема като бях мъни4ка иии бях в морето си говорех уж с Нептун баси гледката някво малко във водата си говори само това за дрогериите и аз съм си го мислела а аа и си мислех , че в зоологическата градина животните нощем се събират и си говорят и ми беше жал за "хората в телевизора"

Винаги съм се чудила как хората в телевизора си сменят толкова бързо дрехите в някой клип

и аз си мислех,че асансьора си стои на едно място а сградата се движи, после като поотраснах и разбрах, че асансьора се движи, а сградата си стои на едно място почнах да си мисля, че на покрива има един човек дето е вързал асансьора с едно въже и го дърпа! , като бях на 5-6 годинки обръщах всички играчки дето са на секцията с гръб към мен, защото си мислех че всички ме гледат и ме беше страх от една зелена мечка (беше зелена и си мислех че е болна и не я пипах)

Не помня много неща, но в момента ми идва нещо наум.
    Значи, като бях малка, гледах един филм, в който убиха някакъв мъж, и след убийството, му сложиха стотинка под езика, и аз си помислих, че като лапнеш стотинка и умираш.

Или пък, когато гледах "Стани Богат", нали музиката се сменя на различните нива и когато играеха за най-много пари, музиката ме плашеше и все гледах към един ъгъл в хола и си мислех, че изпод мокета ще излезе Исус!

Или майка ми ми беше казала, че вените на китките ми не са вени, ами чертички, надраскани с химикал.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Сетих се за още неща...

Когато баща ми четеше вестник в кухнята (съвсем естествено наум), се чудех как така разбира какво пише като не чете на глас.

Мислех си, че в главата ми има безброй малки чекмедженца, в които се крият малки човечета и, когато кажа нещо те започват да копаят и да викат нещо, но не помня какво. Няма никаква логика.

Когато си тръгнех от детската градина с една приятелка обсъждахме какво правят куклите докато нас ни няма. За следващия ден се разбирахме да носим клечки за зъби с, които да боцкаме куклите докато не ни кажат какво са правели.

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Mислех си, че секса е целуването, а бебетата стават от целуването.. ( е то като по филмите ги дават как се целуват в някъв креват и после родят )

+1

Леля ми когато беше бременна не и давах да пие вода, за да не удави бебето...което мислех че е глътнала

Мега фен Аватара на mynichka

Re: Мислите ви за нещатар когато сте били малки

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    какво сте си мислели когато сте били малки например аз за актьорите съм си мислела,че са човечета дето са заключени в телевизова а вие :P
    и аз ..даже съм карала баба да счупи телевизора .. да мога да си играя с човечетата
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Аз пък гледах много сериали и си представях че съм една от актрисите там дори от един сериал си бях направила списък кой ден коя да съм

Мислех си, че баба меца ходи по тръбите в тоалетната и много ме беше страх...

А сетих се че преди си мислех, че ако не убия паяците ще станат грамадни ( като в един от филмите на Хари Потър ) и ще ме убият. За това като видех паяк взимах някой пантоф и го ''биех'' поне 5 минути, че да съм сигурна че е умрял

Град
    Пред компа
    Цитирай Първоначално написано от kocko
    ве вие като малки сте били бая тъпи4ки ве
    Тебе като те гледам и сега си бая тъпичък, ве

tequila -> she`s my Baby {} [!]

епа аз си мислех че космическия кораб е кораб с косми
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Цитирай Първоначално написано от little_elf
    Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    Размишлявах по въпроса защо сме на този свят и каква е нашата мисия .
    и аз ,сега се сещам даже по едно време си мислех,че хората сме в нещо като филм или риалити шоу и накой отгоре непрекъснато наблюдава действията ни

аз си го мислех същото иии също мислех че ако счупа телевизора сичките човечета отвътре ше паднат при мен и ще можем да си лафим

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Mислех си, че секса е целуването, а бебетата стават от целуването.. ( е то като по филмите ги дават как се целуват в някъв креват и после родят )

хахахаха и аз така

Aз мислех,че в полунощ Барбитата и плюшените играчки стават истински и си говорят и си се разхождат.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Аз прочетох едни стари неща в тефтера на мама, беше си записала, че съм й казала "Мамо, отвори ми паркета, да видя хората на долната земя как спят"!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си