- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Удряли ли сте родителите ви или баба и дяло ви?
аз почти всеки ден се бия с баща ми..ама на майтап..не праим някви побойща![]()
Оуу аз съм удряла баба ми >.< един път...
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
никога не са ме удряли ...
не си спомням да съм удряла някой от семейството ми, спомням си, че майка ми ме е удряла..
инаяе то не знам дали се брои ама като съм била на 4 съм разбила главата на баба ми с маша за коса.. (не се гордея с тая история, то толкова съм и разбирала..)
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Леле като чета какво сте писали направо настръхвам! Как може изобщо да ви мине през акъла да посягате на родителите си или пък да сте "на ръба". Това ви е родител бе, не ви е някое приятелче! Всичко което правят родителите е с някаква цел, мислят ви доброто! И аз се бия с тате, ама само на майтап. Колко шамари съм изяла до 8ми клас да не ви разправям, ама никога не съм си и помисляла да им връщам. Чак сега осъзнавам, че съм го заслужавала и че не съм била дете- идиотче, което си е заслужавало всеки един шамар.
+1Първоначално написано от ver0nika_
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
и аз такаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Никога не бих посегнала на роднина. Какво остава на някой от семейството.
За мен тази постъпка показва, не само липса на възпитание, но и никакво уважение към хората дарили ти живот.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от skatemore
![]()
![]()
![]()
психарче
Ооо баба ми колкото и да ми къса нервичките не бих ударила... само защото и тя ще ме удари и ще се сбием иии... мазало. А дядо ми не съм удряла...
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Към мен са нямали повод да ме удрят ,апък и никога не се посяга на родител![]()
![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Не.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ем татко го удрям по корема някой път, на шега де![]()
мама по гъза я шляпам (ма не силно)
С майка ми сме си раздавали шамари и тупаници една на друга и то се е случвало не еднократно . Отделно баща ми е раздавал шамари и тупаници и на 2те ама при него нещата са еднопосочни .![]()
phah
Не са ме удряли,за да им хващам ръцете![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Не са ме удряли,за да им хващам ръцете![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
мама ми е посягама 2 пъти когато съм била малка![]()
Нито на мен не са посягали,пък камо ли аз на тях.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Случвало се е на мама да посягам и после съм съжалявала... Баба и дядо попринцип се държат несправедливо с мен, защото те са хора друго поколение и с други разбирания за нещата, но никога не съм им посягала
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!